Şimdi Ara

go-kart yapalım (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilal kardeşim çok saol bana bu konuda büyük bir yardımın dokundu siteleri inceledım ilk verdigin sitede go kart bölümüne girdim aradıgım lastigi buldum zaten 2 çeşit var ben dişli lastigi alcam 55 tl yazmışlar lastige buna cant dahil fiyatımı yoksa sadece dış lastikmi bana yardımcı olursan sevınırım eger cant ayrı satılıyorsa nerede bulurum cantı inşallah cantla beraberdirde şans benden yana olur

• cantla berabe değildif eğer öyleyse bende başlıyorum yapmaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

cantla berabe değildif eğer öyleyse bende başlıyorum yapmaya :D

jant hariç fiyatlardır. Alışveriş yaptığınız yerlere dikkat edin, bazılarında işyeri adresleri bile yok, sadece telefon vermişler ve sadeace adrese teslim satış yapılır yazıyor, nekadar güvenilirdirler tartışılır.Alışveriş yapmadan önce firmayı iyice araştırın.Paralarınız ve kredi kartlarınız güme gitmesin veyahutta aldığınız malla gelen arasında fark olmasın.
  • nasıl bir ülkede yaşıyoruz aradıgımız hiç bir şey yok
  • aradığın her şey var fakat money money mi desem bilmiyorum.
  • altnkrtl resimdeki araç bnm tam olarak yapmak istediğim araç ayrıca ben size mesajı e mail olarak yolladım kanaatimce e-mail adresinize gitmiştir mesaj ...
  • ixir sen paletleri ne kadara mal ettin ??
  • beyler bende yapmak istiyorum yasm 14 para önemli deil annem babam destek vericek. oyuzden bana TAM OLARAK MAZEMELER + hangi motor kac km hız yapar 150cc lik süper deniyor ama fiyatını ve nerden alinacagini bilmiyorum 0 dan anlatırsanz cok sevirinirm iyi forum lar iyi günler
  • gerçekten yapmak istiyorsan 1 sayfadan okumaya başla
  • sen biraz bu konuda dolaş baştan beri bir göz gezdir.ondan sonra anlamadığın yerleri sor. Ben sana yardımcı olurum bu konuya giren bilgili sayısı azaldı zaten. Azalmadı kimse girmiyo :D
  • neden kımse gırmıyor kı ben takıp edıyorum takip edenler mesaj atsın arkadaslar
  • kimse girmiyor değil giren bilgili sayısı azaldı diyorum. Gerçi ben bu konuyla ilgili nerdeyse bilmediğim birşey yok fakat bana öğretenler girmiyor. Profezor,uzunymw,ligue,ixir, emre bozkurt,akınco da var fakat ben onun zamanında yoktum. ;)
  • quote:

kimse girmiyor değil giren bilgili sayısı azaldı diyorum. Gerçi ben bu konuyla ilgili nerdeyse bilmediğim birşey yok fakat bana öğretenler girmiyor. Profezor,uzunymw,ligue,ixir, emre bozkurt,akınco da var fakat ben onun zamanında yoktum. ;)

arkadaşlar malumiş güç zamanı ondan dolayı giremiyorum ama çok yakında tekrar paylaşımlara devam zaten izinliyim ve olduğumyerde net yok .Herkese kolay gelsin
  • vayy ali abi bende ki teker 3.50y di kusura bakma arayamdım sonradan 42cm civarı birşeydi çapı.
  • SATILIK GO-KART ARANIYOR...

Arkadaşlar Üniversite projemiz için go-kart aracı almamız gerek aracı rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve şebeke enerjisiyle çalışabilir hale getiricez bu yüzden go-kart aracına ihtiyacımız var aracın motorlu veya motorsuz olması farketmez lütfen çevrenizdede satılık go-kart varsa yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazbalas -- 12 Eylül 2011; 13:02:31 >
  • valla bende malzeme olsa şaseyi yapardım amma yok. Yapabilecek arkadaşlar var iyi bir teklif verirseniz yaparlar belki ;)
  • yapabilecek arkadaşlar varsa ücreti konuşabiliriz beş kişilik grubumuz ekip olarak herkes cebinden ödeyeceği için biraz uygun olmalı fiyat
  • selam arkadaşlar
    son çektiğim videoyu gönderiyorum

teste devam ediyorum inşallah arıza çıkarmaz
    dönüşlerde kum yığınları paletin yanlarına birikiyor ve dönüşler zorlaşıyor.

• ixir aracın paletini ne kadara malettin söyleyebilir misin?????
  • quote:

ixir aracın paletini ne kadara malettin söyleyebilir misin?????

zincirlerin metresi şuan 80 tl heralde
    ve her pabuçta 260*60*10 sıcak lama ve 260*10*10*2 kare var

birde aralarda 92*60*15 polietilenler var

artı U lar var 240*6*60 gibi ölçüsü

delikleri var kaynağı var taşlaması var

civataları var

yanların radüslü yapması var
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.