Şimdi Ara

go-kart yapalım (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışmalarınıza baştan sona baktım çok güzel şeyler yapmışsınız tebrik etmek istedim hepinizi.özellikle akınco kardeşimizin ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlarımızın sayesinde bilgiler edinmiş ve bazılarıda araç yapma şansına erişmişsiniz.takip etmeye devam edicem.
    hayırlı çalışmalar.
  • torq comenter motorla birlikte 350 ytl hemde sıfır isteyen pm atsın
  • evet arkadaşlar bende buldum adanada 350 ytlye marşlı varyatörlü scooter motoru 150 cc sıfır.
  • ewt arkadaşlar parçaların tümünü tedarik ettm pazartesi günü başlıyorum hyrlın uğurlu olsun bu arada resmini koyuyorum akın abimin aracının bi kısmının resmi ilk ve tek bende

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• akın abicim kavrama için verdiğin ölçüler uymuyoo zincir ve dişli tam kavramaya oturmuyo ya kavramayı takas yapcam yada dişli zincir deişicem
  • Arkadaşlar meraba öncelikle aranıza yeni katıldım ce en baştan üşenmeden herşeyi okudum go kart yapmayı inanın çok istiorum ben buggy istemiorum çok düşünüdüm şimdi diceksiniz nerde süreceksin peki gokart yaparsan ben kampüsde lojmanlarda oturuorum ve istanbulda oturanlar biliyorlarsa marmara eğitim köyü kocaman biryer ve bu yüzden orda binmek için gokart istiorum hemen sorunlara gelip başınızı hemen ağrıtcam:)şimdi ben hondanın gokart lar için yaptığı motorları alamam maddi gücüm yetmez sonuçta lise 1 e giden bi öğrenciyim(hazırlık okudum:)) bu gokartı yapmak için bi bilgisayar firmasında teknikserviste çalışıorum sadece gokart için şimdi ben alıcağım motoru buldum KAMA diye bir markanın 13HP lik motoru fakat bildiğim kadarı ile ve okuduğum kadarıyla bunlarda direk kırank mili war we buna direk dişli takamayız comet tork converterden bahsetmişsiniz bana bu konuyu açarmısınız tamam güç sağlıo da nasıl yaniii bi de illa bu mu olmalı ne biliyim çünkü bunu bulmak baya zor givbi hangi motorcuya tork converter desem ağzı açıık bakio schooterlardaki otomatik vites olayı diom debriyaj falan işin içine karıştırıyorlar benim takıldığım noktalar tekerlekler ve o motora takılan tork converter mıdır nedir bana bu konuyu bi aydınlatın profillerim bile hazır...nerden die sormayın bizim kampüsde otel yapımı war ordan firigledim:):)...bana gerçekten yardım edebilecek olanlar msn mi ekleyebilirler tabi buraya ya yazarsanız daha makbule geçer çünkü burda go kart yapmak istiyen ben yokum MSN:kop_sertug@hotmail.com Şimdiden saolun baya uzun oldu galiba..=)

• Slm buda benim buggyim akın abi bitti sonunda. scooter motoru taktım yeni arabanda hayırlı olsun saygılarımla

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şefikcan -- 16 Temmuz 2007; 12:32:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sertuu

Arkadaşlar meraba öncelikle aranıza yeni katıldım ce en baştan üşenmeden herşeyi okudum go kart yapmayı inanın çok istiorum ben buggy istemiorum
    çok düşünüdüm şimdi diceksiniz nerde süreceksin peki gokart yaparsan ben kampüsde lojmanlarda oturuorum ve istanbulda oturanlar biliyorlarsa
    marmara eğitim köyü kocaman biryer ve bu yüzden orda binmek için gokart istiorum hemen sorunlara gelip başınızı hemen ağrıtcam:)şimdi ben
    hondanın gokart lar için yaptığı motorları alamam maddi gücüm yetmez sonuçta lise 1 e giden bi öğrenciyim(hazırlık okudum:)) bu gokartı yapmak için bi
    bilgisayar firmasında teknikserviste çalışıorum sadece gokart için şimdi ben alıcağım motoru buldum KAMA diye bir markanın 13HP lik motoru fakat
    bildiğim kadarı ile ve okuduğum kadarıyla bunlarda direk kırank mili war we buna direk dişli takamayız comet tork converterden bahsetmişsiniz bana bu
    konuyu açarmısınız tamam güç sağlıo da nasıl yaniii bi de illa bu mu olmalı ne biliyim çünkü bunu bulmak baya zor givbi hangi motorcuya tork converter
    desem ağzı açıık bakio schooterlardaki otomatik vites olayı diom debriyaj falan işin içine karıştırıyorlar benim takıldığım noktalar tekerlekler ve o motora
    takılan tork converter mıdır nedir bana bu konuyu bi aydınlatın profillerim bile hazır...nerden die sormayın bizim kampüsde otel yapımı war ordan
    firigledim:):)...bana gerçekten yardım edebilecek olanlar msn mi ekleyebilirler tabi buraya ya yazarsanız daha makbule geçer çünkü burda go kart
    yapmak istiyen ben yokum MSN:kop_sertug@hotmail.com Şimdiden saolun baya uzun oldu galiba..=)

tekrar meraba

Bana ne zaman yardımcı olabileceksiniz acaba ....=)Biraz acelem warda o yüzden kızmayın...anlarsınız beni insan sabırsızlanıo napıcaksın:)

• nerden die sormayın bizim kampüsde otel yapımı war ordan
    "firigledim:)"

keşke çalıştığın teknik servisten kazandığın parayla alsaydın.. emek verilmeden elde edilen şeylerin değeri olmaz....(bi abi tavsiyesi)
  • frigledim işin espirisi zaten taam bedava aldım ama ordaki adamlara yarım saat yardım ettim onlar werdiler öle yanii...=)Bana yardım edicek olan wermı

hatırlatma yapimde unutulmayalım...he bu arada lastikler çok pahalı ya rimo war hani gokart arabaları onların italatçısına gittim gebzede adam çok

yüksek fiyatlar söledi bana yardımcı olun nolur daha önemli b, problemde bu motora takılan şanzıman mı tork converter midir nedir çok korkutuo ben ne

dierek ariyim o parçayı...
  • arkadaşlar resimdeki go kartı satıyorum almak istiyenlerle konuşabiliriz(sefikcan@hotmail.com) 3.000ytl
    150cc motor(elektirikli marş) - üst ve alt lambalar -siyaller yan aynalar hepsi düğmeden kontrol disk fren

go-kart yapalım
  • Merhaba arkadaşlar genel olarak forumda bayağı ilerleme var,bende şu an motor bölümüyle uğraşıyorum bir tane foto ekledim bu araç ortalama 70-80 km bir hız yapacak bende bu yaza memleteke gönderip binmeyi düşünüyordum fakat yetiştiremeyeceğim.

go-kart yapalım
  • buda tamamı

go-kart yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertuu

Arkadaşlar meraba öncelikle aranıza yeni katıldım ce en baştan üşenmeden herşeyi okudum go kart yapmayı inanın çok istiorum ben buggy istemiorum çok düşünüdüm şimdi diceksiniz nerde süreceksin peki gokart yaparsan ben kampüsde lojmanlarda oturuorum ve istanbulda oturanlar biliyorlarsa marmara eğitim köyü kocaman biryer ve bu yüzden orda binmek için gokart istiorum hemen sorunlara gelip başınızı hemen ağrıtcam:)şimdi ben hondanın gokart lar için yaptığı motorları alamam maddi gücüm yetmez sonuçta lise 1 e giden bi öğrenciyim(hazırlık okudum:)) bu gokartı yapmak için bi bilgisayar firmasında teknikserviste çalışıorum sadece gokart için şimdi ben alıcağım motoru buldum KAMA diye bir markanın 13HP lik motoru fakat bildiğim kadarı ile ve okuduğum kadarıyla bunlarda direk kırank mili war we buna direk dişli takamayız comet tork converterden bahsetmişsiniz bana bu konuyu açarmısınız tamam güç sağlıo da nasıl yaniii bi de illa bu mu olmalı ne biliyim çünkü bunu bulmak baya zor givbi hangi motorcuya tork converter desem ağzı açıık bakio schooterlardaki otomatik vites olayı diom debriyaj falan işin içine karıştırıyorlar benim takıldığım noktalar tekerlekler ve o motora takılan tork converter mıdır nedir bana bu konuyu bi aydınlatın profillerim bile hazır...nerden die sormayın bizim kampüsde otel yapımı war ordan firigledim:):)...bana gerçekten yardım edebilecek olanlar msn mi ekleyebilirler tabi buraya ya yazarsanız daha makbule geçer çünkü burda go kart yapmak istiyen ben yokum MSN:kop_sertug@hotmail.com Şimdiden saolun baya uzun oldu galiba..=)

bana bi yardımcı olsanız ...=)

• Sevgili sertuu, hevesini kırmak istemem ama, bu iş için sadece istek yetmiyor.Alet edevat, biraz el becerisi ve herşeyden önemlisi para gerekiyor.Motor maliyeti, yapacağın masrafların içinde ufak bir yer tutar.Yani motoru ve profilleri alınca iş bitmiyor.Sadece dört tekeri olsun ve gaza basınca gitsin diyebileceğimiz bir araç için minimum 1000YTL masraf etmen gerekir.Bu masrafı göze alırım, kaynak ve montaj işini de yapabilirim diyorsan parçaların nerelerde bulunabileceği forumda yazıyor.Bence bir büyüğünden destek istemen(maddi ve manevi) daha yerinde olur.Kolay gelsin.
  • akıncı abicim teşekkürler öncelikle kaynak konusunda bizim yandaki demircilerden faydalanıcam vayatörlü kayışıda arıyıp bi motorcuya taktırıcam yada nasıl takıldığını öğrenicem motor bağlantısınıda benim bi arkım war o yapıcak ben beceremem die yani o konuda güwenebileceğim arklarım war ama bu oran orantı problemi ben baya bi kastı ben tamamen hız istiorum tabi azıcık bi yokuştada apışıp kalmasın...=)siz bana yardımcı olun yeter agromak ta tekerlek ben bulamadım... ben dişsiz düz tekerlek istiorum gokartta gidenler bilir aynen o tekerleklerden geniş ve küçük... bana yardımcı olun ne olur hele şu dişli konusunda...he bu arada benim 1000YTL limitim war...
  • ya akınco abi herşey güsel de şimdi 3 saat 1 litre yakıyoo demişler şimdi devirli kullanırsak başka dervirsiz kullanırsak başka kadar bide sabit devirde kullanamayacağımıza göre 3 saat 1 litre yanlış gibi oolur düşüncede
    BİDE BUNLARA TÜP TAKTIRSAK OLURMU? acil cvp bekliyorum benim gokartım bitmek üzere yarış tipi bana sadece 600 milyona maloldu 13hp motor taktım marşlı
  • ya 600 milyona nasıl mal ettin bi fotosunu ekleyebilirmisin bana çok yararı dokunur eklersen bide bi fiyat çıkarırsan liste süper olur şimdiden saol yaaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bordokıs

ya akınco abi herşey güsel de şimdi 3 saat 1 litre yakıyoo demişler şimdi devirli kullanırsak başka dervirsiz kullanırsak başka kadar bide sabit devirde kullanamayacağımıza göre 3 saat 1 litre yanlış gibi oolur düşüncede
    BİDE BUNLARA TÜP TAKTIRSAK OLURMU? acil cvp bekliyorum benim gokartım bitmek üzere yarış tipi bana sadece 600 milyona maloldu 13hp motor taktım marşlı

Abicim 1 litre değil de 3 litre yaksa ne olur.Bu araçla dünya turuna falan mı çıkmayı düşünüyorsun.Benim depo 5litre alıyor ve sabahtan akşama kadar bıkana kadar biniyoruz benzini bitiremiyoruz.Tüp konusunda sanırım şaka yapıyorsun.

600YTL ye malettiğin aracın parçalarını nereden tedarik ettiğini paylaşırsan seviniriz.Malum imkansızlıklardan araç yapmakta zorlanan pek çok arkadaşımız var.Benim bildiğim en ucuz marşlı 13 hp motor 650 YTL.Kavrama işini nasıl hallettin, ne tekerleği kullandın?Bunlara da açıklık getirirsen maliyetin daha anlaşılır olur.Başarılar.

• selam ben serhan sizlere sormak istedigim sey yaptıgım buggyde scooter cant we lastigi kullanmayı dusunuyoru sizce bu uygunmudur!?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.