Şimdi Ara

go-kart yapalım (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir arkadasımla yapmak istiyorum ama biimki farklı sanki yani aklımda gerçek araba boyutlarında bişerey var üstünü branda gibi bişeyle kapatabilriz ve motoru olmicayak bunun yerine pedal sistemi ve vites olsun diyoruz bisiklet mantığı ama direksiyon nasıl olacak? bide sizce bu nasıl bişey olur tekerleri nasıl bişey yapalım
  • brkn01 kardeş aynı seyı bnde dusundum motorsuz tahtadan snnkını bılmam tahtadan daha kolay olcak bnm ıcın yanlız boyutun cok buyuk olmus pedal sıtemıyle araba yı cekemessın agır bısı olur o yuzdn go kart gıbı kucuk bısı yapmanı tavsıye ederım dıreksıyon sıstemını bn san gosterıcm painten cızerek oke sorun yok
  • painten cızemedım ama sana yardım etcem kardeş merak etme
  • çizdim ama tam anlatamadım

go-kart yapalım
  • teker el arabası tekerı takcan tanesı 10 tl
  • bu araba cok hoşuma giti link vilan varsa lütven paylaşırmısınız
  • ligue arkadaşım yaptığın fort t nin arkada çekilmiş fotoğrafını koyarmısın arkasını nasıl yaptın amasör yaylandığında içine girmiyormu srks tsrsf
  • Arkadaşlar bana ucuz 1000 - 1200 tl arası el yapımı go-gokart satabilecekler varmı ban ulaşsın mert_66_fb@hotmail.com
  • Arkadaşalr go-kart yapıp satan birisi ban ulaşssın 05362536320 telofun msn : mert_66_fb@hotmail.com FAcebook: Mert palaz bana ulaşın off-road tip bir go-kart arıyorum aam bulamıyor bana yardımcı oalcaklar ayda satacaklar yada bu araçları nere bulabilecegimi söyleyecekler varsa bana ulaşsınlar
  • 5900 tl ye pumarex buggy var ama çok pahalı :D
  • arkadslr bu iş için 40*40*2 profil yetrli miir acaba ?:D
  • 2,5mm olsa daha iyi olur
  • elimde 2 mm varda bana yetecek kadar onu değerlendrmek istiyorum sğlam olur mu acaba
  • 2 mm yeterde off-road tipyse ilk çukurda bükülür yapmışken iisini yap elin adamı yapıyo çatıyo biniyo istediği yerde yapmışken 3 mm olsun küçük bişey yaparsan ve tek kişilik olucaksa 2 mm idare eder gibi
  • akınco abi bu go kart la senin satıgın go kart cok begen dim iksinden birini almayı duşunyorum sana bire sorcam ben iki koltuklu istiyorum yanı kaynak lan demir ekliyipde koltu k koyabilirmiyiz
  • koyarsın ama araba dengesiz ve tipsiz olur hiç tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: receprs

yeni resimler geliyoo işte benim buggy

go-kart yapalım

Slm gardaş. Ben forumu kıbrıstan takip ediyorum. Yaklaşık 2 sene önce düsük bir bütceyle bir arac yapmaya karar vermistim zor zekat tamamladım aracı o zaman şaseye basladigimda daha motor arıyordum şanstan 250 cc suzuki marşlı şanzımanlı çift piston bir motor buldum ve şasede bikac degisiklik yapıp motoru uydurdum. Acemilik ya biraz döküntü olmustu bide isin sonunda tekerlek alacak para kalmadigi icin elektrikli schuter tekerlegi taktık. Oda bikac sürüşten sonra koptu:D sonra ben onu 3 tekerlekli bi arac yaptım şaseyi ortadan kesip ön kısmına 'suzuki bördie' motorsikletin şasesini kaynattım :D tüm bunların resim ve videolarini aksama ekleyecem simdi cepteyim. 3 tekerlekli oluncada dönüş sorunları cıktı yine istedigim gibi kullanamadim sonra askerlik girdi araya herseyi ambalajlayıp kaldırdım :D askerlik biteli bir ay oluyor artık düzgün bisey yapmanın zamanı geldigini düşünüyorum. Senin iskelete benzer bir proje çizecem bana kullandigin profilin ölçüleri, iskeletin boyu yüksekligi genisligi hakkinda bilg4 verebilirmisin varsa ölçekli bir projeside olur. Bide ne motor takacan? Simdiden tesekkür ederim kolay gelsin

• içinden inşaat demiri geçirirsek olur mu acaba
  • TURKKO 66 Kardeş bu makine satılık ilgilenirsen

go-kart yapalım

go-kart yapalım
  • iyavuz abi senin lastiklerin boyutu nedir acaba

değiştirme: nerden ve ne kadara temin ettiğinide yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazixxx -- 22 Ağustos 2011; 12:58:41 >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.