Şimdi Ara

go-kart yapalım (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kısmı profille kapatmanda fayda var.Kötü durmuyor, üzerinede belki gölgelik yaparsın yaz için
  • golgelik o olmasada yapılır profeZör abi. ixir abi bence sen paletlerle biraz ugraş.(yanlış anlama profezor abi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

bence böyle daha güzel

hangisi profil olanmı olmayanmı?
    bu mu?

go-kart yapalım

• merhaba arkadaşlar forum ancak kendine geldi paylaşım yönüyle güzel tartışma kavga yok yani
    yeni resimler çektim ön düzene, değerlendirirseniz sevinirim

gerçi biraz değişiklik yaptım ama sebebi (( manevrada tekerlerin dönme açısı birbirini tutmuyordu ondan dolayı))

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• devamı

go-kart yapalım

go-kart yapalım

bazı parçalarda kaynaklar punta şeklinde yapılmış o parçalarda tadilat yaptığım için kaynaklarını tamamen papmadım deneme amaçlı olduğu içn öyleler.........

• bu resmi az önce koydum ama silindi diye tekrar koyuyorum

go-kart yapalım
  • quote:

abi arkadaki iki koltuk ne için ??????

araçta sadece sürücü koltuğu vardı
    belki bi kaç kişi daha biner diye yaptım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• ixir abi bence profilsiz daha güzel.uzunymv abi son koyduğun resimde amörtisörlerin diklikleri farklı gibi duruyor ölçüm hatası mı yoksa kameranın çekiş açısından mı.
  • quote:

ixir abi bence profilsiz daha güzel.uzunymv abi son koyduğun resimde amörtisörlerin diklikleri farklı gibi duruyor ölçüm hatası mı yoksa kameranın çekiş açısından mı.

amortisörlerin bağlantı noktalarının ölçüleri eşit çekimden dolayı öyle görünüyor olabilir. tşk
  • uzunymv abi öne fren koymıycak mısın ?
  • quote:

uzunymv abi öne fren koymıycak mısın ?

şimdilik üşünmüyorum aracı yaptıktan sonra ön jantları değişeceğim ondan sonra firenkoymayı düşünüyorum

arkada çift merkez var şimdilik
  • ixir kardaş aracına ne ad verdin, birde acemiliğini ve kendini geliştireceğin kücük basit bir arac yapıp ondan sonra bu denli büyük bir aracı yapman daha mantıklıydı. Mühendislerin yaptıgı şeyler bile böyledir, geliştikce eskilere bakılmaz çünkü çok basittir :) gerçekten çok cesaretliymişsin elin amerikalıları yaparda ben yapamammı demişsin sanki de adamların hepsi mühendis be gardaş :) yokmu son videosu merakla bekliyorum
    Fiyat olarak ne kadar masraf yaptın buna bilmiyorum ama emek olarak para bilecek bişi değil ;)
  • abi bence profil kısmını saç levha ile kapla komple kapalı olsun etrafı ön tarafada bir cam koy....
  • böyle bir sitil var araç suda da gidiyor

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkurdular

ixir kardaş aracına ne ad verdin, birde acemiliğini ve kendini geliştireceğin kücük basit bir arac yapıp ondan sonra bu denli büyük bir aracı yapman daha mantıklıydı. Mühendislerin yaptıgı şeyler bile böyledir, geliştikce eskilere bakılmaz çünkü çok basittir :) gerçekten çok cesaretliymişsin elin amerikalıları yaparda ben yapamammı demişsin sanki de adamların hepsi mühendis be gardaş :) yokmu son videosu merakla bekliyorum
    Fiyat olarak ne kadar masraf yaptın buna bilmiyorum ama emek olarak para bilecek bişi değil ;)

araca ''pars'' (paletli arazi sürüngeni) ismini verdim.
    evet mantıksız oldu önce bunu yapmak.
    videolar var ama youtube da
    eski hali ve şu anki hali ile tracked land crawler diye aratırsanız çıkar.

yeni video çekmedim henüz

yalnız şu cümleyi anlayamadım:

emek olarak para bilecek bişi değil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir111 -- 28 Nisan 2011; 19:09:49 >

• ixir abi arkadaş emeğine paha biçilemez demek istemiş galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixir111

böyle bir sitil var araç suda da gidiyor

go-kart yapalım

Palet açısı sende dik, bak bunun açısı nekadar eğik, aracın engelleri aşmakta zorlanacak özellikle merdiven basamağı gibi kenarı keskin engelleri, özellikle bu engel teker boyundan yüksekse aracın zorlanacak.
    Verim alamazsan paletteki eğimi bu resimdeki gibi yap
  • Bedavaya buggy nasıl yapılır, izleyin öğrenin.

Aspectyoutube
    IET: Beware of the Monkeys.
    http://www.youtube.com/watch?v=77blar-qaTs
  • isim güzelmiş videolarında hepsini izlemiştim, emeğine para biçilemez demek istemiştim. kim bilir kaç senelik emek, gecelerle beraber :) Biraz performans bekliyoruz merakla kolay gelsin
  • ön tarafa profil attım
    böyle daha güzel gibi geldi

go-kart yapalım
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.