Şimdi Ara

go-kart yapalım (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gokarttan vazgectım :D utv tıpı bır arac yapıcam basit çizimi isteyene 1200 tlye yapabılırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sitem-kar -- 1 Haziran 2010; 10:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

k.bakma kardes cevap biraz gecikti o resımdekı kanunılerden suan elımde yok hepsı satıldı.150cc vitesli motor bulurum ıstersen ama senın saseye biraz buyuk makıne bak derım 150lık vitesli ceker ama pek fazla tatmın etmez buyuk hacımlı motor suan yok elıme gecerse sıteye koyarım zaten....isteyenlere scooter motoru temın edebılırım elımde bolca mevcut...

büyük motor var elimde ama 535cclik yamaha kar motorunun motoru 2 zamanlı benim şaseyi paramparca eder bana en fazla 300cclık otomatik veya yarı otomatik motor lazım
  • Süper olcakkk benımkı bıttıkten sonra fotografını koycam ısteyene istanbul içi yapacağım 1200 tlden beğenen olursa tabi

go-kart yapalım
  • facebook kullanan arkadaslarımız varsa aramızda CAN HALLAÇ die eklerlerse benim 3 tekerleklı aracın vıdeosunu ızleyebılırler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitem-kar

Süper olcakkk benımkı bıttıkten sonra fotografını koycam ısteyene istanbul içi yapacağım 1200 tlden beğenen olursa tabi

go-kart yapalım

Arkadaşım önce projeni bir bitir gerçek resimlerini koy, daha sonra satmaya çalışırsın, elinde şuan hiçbir veri yok, hiçbirşey kağıt üzerindeki gibi değil.Senin buraya koyduğun resim hiçbirşey ifade etmiyor.Teknik resim ve gerçek projeler önemli, çalışmalarınızda başarılar.

• teşekkür ederim gerçk projelerı elımde yok grafikere çizdirdim :D zaten ben oylesıne yazdım benımkı bıtıp fotografını koyunca beenırsenı dıye yanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitem-kar

teşekkür ederim gerçk projelerı elımde yok grafikere çizdirdim :D zaten ben oylesıne yazdım benımkı bıtıp fotografını koyunca beenırsenı dıye yanı :D

Bu resmi grafikermi çizdi yani :)) Enteresan geldi bana
    Aracın yapımına nezaman başlıyorsun? Motoru ne olacak? kavrama filan nasıl_?
  • hee bu resmı grafıker cızdı :D yazdıım anlasılmıomu grafıkere cızdırdım ama cızımler pcded yok elle cızıldı :D ne lazssun xd :D araç sbsden sonrakı haftadan sonra yanı 2 hafta sonra temelını atıorm :D motor 5,5 hp kama kullanmayı dusunuorum kuru kavrama kullancam aracı elıme para gectıkce gelıstırcem ama ılk adımda yurucek sadece :D bıde az estetıklık xd
  • arkadaşlar satılık go kart aracım var.
    DURUMU :ikinci el
    MOTOR :honda 6.5 hp
    RENK :parlament mavi - silver gümüş
    MODEL :2009

ilgilenen arkadaslar goruselim..resimler eklenecektir.
  • slm alk
    arkadaşlar forma ilk mesajım bir adet muravey diferansiyel arıyorum bazı arkadaşlara mail attım ilgilenenlere teşekkür ederim genel olarakta yazmak istedim elinde veya bildiği bir yerde muravey diferansiyeli olan arkadaşım varsa bilgi verirseniz sevinirim ilgilenen arkadaşlara teşekürler
  • Merhaba. Bugün 2 adet 30X40X2 mm profil ve 2 adet 42X2 mm çapında boru ile başladım Öğleye kadar alt şasinin imalatı bitti yemekten sonrada , arka roll bar ı ve bir adet yan korkuluğu birleştirdim. Boru bükmek için makina bulamadım bende patent dirseklerle dönüyorum köşeleri. Yapılan iş meydana çıktıkça insan seviniyor bee. İnşallah şasinin, boruların imalatı ve kaynağını bitirince resmini tekrar yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctbs -- 5 Haziran 2010; 22:32:22 >
  • Akınco kardşm emeğine sağlık çok qüzel ßi araç yapmıssın yalnz aracın formda bulunan resimlerinin sadece saşe olan resmin bire bir kendine qöre yaptıqın ölçüleri resmin üzerine yazarak neresi ne kadar qibi mesela forma ßu resmi koyman mümkün mü ? ßende ßöle ßi işleme basldım malzemelerim hazır yanlız ölçü çıkartmakta ßiraz zorlandım yardmcı olacaqından eminim şimdiden Teşekkür ederim .
  • http://img180.imageshack.us/img180/3801/bbc6ca803acf445b80689f9.jpg

böyle bir buggy yapmayk istiyorum kaportacı bi arkadaşımla sorunum trafiğe çıkamam dedi yada şöyle şöylüyüm öyle ana yollarda gezmek değil zaten kastettiğim genellikle mahalle aralarında yada caddede a 2 eğliyeti alsam mesela polis görse bir şey dermi ??
  • ARKADAŞLAR el emeği göz nuru buggy imi ihtiyaçtan satıyorum. alan ister böyle biner, ister keser biçer bişeyler ekler geliştirir öyle biner. sahibinden.com ilan numarası aşağıda. fiyat 3000 ama gelin bakın bişeyler daha yaparım. İnanın bana maliyeti 4ü geçti. alıp parça parça satsan daha çok eder. zamanım yok acele para lazım o yüzden uygun bırakıcam ilan no: 19021404 tel: 05052439547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzeko -- 9 Haziran 2010; 16:08:24 >
  • işte resimleri
     go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzeko -- 9 Haziran 2010; 16:05:32 >

• Neden bu kadar sessiz kaldi buralar.. ki birşeyler yapmanin tam mevsimindeyiz..

Benim araç bitti sayilir arkadaşlar.. boyama işlerindeyim, bir kaç eksiğim var.. onları da tamamlayip resimlerini koyacagim..
  • bu başlığı okuduktan sonra bende bişeyler yapmak istiyorum bu yaz mevsimini boşa geçirmek olmaz 83 sayfayada baktım resimlerin ilgimi çekenlerini kaydettim.ama tek sorun plan kısmında sanırım planla ilgili hiç bişey bulamadım plan kısmında yardımcı olabilirmisiniz ?
  • ufukcoskun10 , plan aracinizin türününe göre olmali..

Go kart düşünüyorsaniz, eski sayfalarda yabanci sitelere linkler mevcut. planlarin var oldugu siteler.. Yine ayni şekilde buggy düşünüyorsaniz onu da yabanci sitelerden temin edebilirsiniz. ufak bir araştirma ile.. Burada hazir bir ölçülü plan ile imalat yapan sanirim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lique

ufukcoskun10 , plan aracinizin türününe göre olmali..

Go kart düşünüyorsaniz, eski sayfalarda yabanci sitelere linkler mevcut. planlarin var oldugu siteler.. Yine ayni şekilde buggy düşünüyorsaniz onu da yabanci sitelerden temin edebilirsiniz. ufak bir araştirma ile.. Burada hazir bir ölçülü plan ile imalat yapan sanirim yok..

Suzeko hocamızın yaptığı gibi bişey yapmak istiyorum çok hoşuma gitti
    makine teknikerliği mezunuyum ve polyesterden mamüller imal ediyorum kaportada biraz polyester fena olmaz değil mi ?
  • Arkadaşlar araç yürür hale geldi, bu haliyle biniyorum eksikleri var yapılacak, ön tekerler değişecek,altı sac kaplanacak ,marş ve akü bağlanacak, korna ve farlar, şimdilik böyle biniyorum, performansından oldukça memnunum, dönüşleri çok iyi

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 15 Haziran 2010; 1:03:17 >

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.