Şimdi Ara

go-kart yapalım (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akınco arkadaşım cevap yazdığın için sağol öne kullanacağım tekerlekler 17 veya 18 cant olması gerekiyor scoter cantları ufak kalır purojeyi hazırladım sayılır bitek tekerleklere kaldı iş cantları nasıl ve nerden bulabilirim bu arada motor choppers tipi ayrıca motoru trafikte kullanıcam çünkü özürlü aracı olucak kendim kullanıcam

go-kart yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_3mr3

Emre Bozkurk Usta Sen tekerleri nerden aldın ?

agromaktan aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre bozkurt

quote:

Orjinalden alıntı: By_3mr3

Emre Bozkurk Usta Sen tekerleri nerden aldın ?

agromaktan aldım

Sağolasın ama agromak ın sitesine girilmiyor
  • merhaab beyler elımde malzemeler var tek tek veya komplede satılabılır...
    150cc scooter motoru calsırı durumda
    komple arka sıstem mıl+porya+2 adet teker +defransıyel uzerınde dsılısıde takılı
  • iyavuz25 (yavuz) abi benim msnemi bi eklesene sna bieşelr sormak istiyorum vs. cometube@musap.com
  • arkadaşlar akülü biskletler çıktı süper onlarda ne motoru var ?

• ZWD206E var ama ne motoru var içinde bilmiom ?
  • kurtarıcı hizmeti 7/24 saat CEM KAİM :http://www.cemkaim.tr.gg/
  • Abilerim bende yeni gokart yapmak istiyorum.elimde Honda kinetix motor var . bu motoru kullanabilirmiyim .offroad da güçlü ve süratlı olabilirmi .normalde 80-90 km hız yapabiliyorum ama go kartda kullanılabilirmi.birde bizim evin yanında bir motorcunun hurdalığı var ordan scooter motor tipi eşya bulabiliyorum vede lastik onlardan kullansam bi sorun olurmu.sorularımı cevaplarsanız sevinirim .bide marmarisden olanlara slmlar.:D
  • öncelikle selamlar konuyu başından beri takipteyim ancak 93. sayfaya kısmet oldu katılmak.
    proje hazırlamaktayım 150 lik bir scooter motoru aktarması vs. kullanmak istiyorum.
    verimli olması konusunda bir fikrim yok şu anda sizin yorumlarınızı bekliyorum.
    hazır ve kurulu bir sistem olması işiçiliği ve masrafı azaltacak gibi görünüyor.
    ayrıca enzo ferrarinin sözünü dinlemek istiyorum "1000 hp den 1000 kg daha iyidir"
    ağır bir kasa yerine en az kg da bir kasa oturtmak istiyorum sanırım bisiklet kadrosu kullanmak en iyisi olacak.
    lastik kullanımı hakkında bilgim yok bu konudada yardımlarınızı bekliyorum.
    proje planını yakında yayınlamak istiyorum.
  • Arkadaşlar bisanın üç tekerli biskletleri var onların özelliklerinde diferansiyelli yazıyo nasıl olur onlar bu araçlarda aracını küçük yapmak isteyenler kullanabilir aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nosturkye

öncelikle selamlar konuyu başından beri takipteyim ancak 93. sayfaya kısmet oldu katılmak.
    proje hazırlamaktayım 150 lik bir scooter motoru aktarması vs. kullanmak istiyorum.
    hazır ve kurulu bir sistem olması işiçiliği ve masrafı azaltacak gibi görünüyor.
    ayrıca enzo ferrarinin sözünü dinlemek istiyorum "1000 hp den 1000 kg daha iyidir"
    ağır bir kasa yerine en az kg da bir kasa oturtmak istiyorum sanırım bisiklet kadrosu kullanmak en iyisi olacak.

150cc scooter motoru kullanırsan içindeki aktarmadan dolayı bir kolaylık sağlarsın evet. ben 150 cc scooter motoru kullandım 30 km hız a ulaşıyorum çekişide gayet iyi 3 kişi bindik ve 45 derece rampa çıktık. teker olarak ne kullanabilirliğin kullanacağın araziye göre belli olur. eğer normal yolda kullanacaksan 4 tekerde scooter tekeri kullanabilirsin ama araziye çıkarım ben diyorsan atv tekeri önerimdir.ben arka tekerlerimi atv ön tekerlerimide scooter tekeri kullandım daha kötülüğünü görmedim

• 150 cc için 30km biraz az değilmi projenin resmi varsa görebilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: umutcan11

quote:

Orjinalden alıntı: nosturkye

öncelikle selamlar konuyu başından beri takipteyim ancak 93. sayfaya kısmet oldu katılmak.

150cc scooter motoru kullanırsan içindeki aktarmadan dolayı bir kolaylık sağlarsın evet. ben 150 cc scooter motoru kullandım 30 km hız a ulaşıyorum çekişide gayet iyi 3 kişi bindik ve 45 derece rampa çıktık. teker olarak ne kullanabilirliğin kullanacağın araziye göre belli olur. eğer normal yolda kullanacaksan 4 tekerde scooter tekeri kullanabilirsin ama araziye çıkarım ben diyorsan atv tekeri önerimdir.ben arka tekerlerimi atv ön tekerlerimide scooter tekeri kullandım daha kötülüğünü görmedim

150 cc için 30km biraz az değilmi projenin resmi varsa görebilirmiyim

• yaptığım araca göre 30 km çok iyi çekişi 4 katına çıkardım kullanacağım azari dağlık benim. projenin resimleri 92. sayfada bolca var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan11 -- 2 Haziran 2009; 15:38:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan11

yaptığım araca göre 30 km çok iyi çekişi 4 katına çıkardım kullanacağım azari dağlık benim. projenin resimleri 92. sayfada bolca var...

aracını gördüm lastik ebadı senin işini görecek şekilde ancak oldukça ağır tip kasada ağır görünüyor ancak oldukça iyi bir çalışma olmuş eline sağlık.
    çok daha hafif bişi düşünüyorum difransiyel kullanmışsın sonucu nasıl oldu direk bağlantından iyi mi?
  • şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı . direk bağlantılarda sanırım dönerken sorun oluyormuş ben öyle birşey yaşamadım. eğer kafandaki proje örneğini bize gösterirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.