Şimdi Ara

■■##Go Global 19' Widescreen İnceleme By hkacmaz##■■ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
19.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grishnakh

bir seçenek daha çıktı kafayı yiyeceğim

Alıntıları Göster
    ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum 305 ytl ye aldım görünümü gerçekten şık ayrıca renkler de çok canlı görenler beğeniyor yakından incelemenizi tavsiye ederim çünkü fiyat performans açısından iyi bir ürün.

Orijinalden alıntı: yeşilvemavi

ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum 305 ytl ye aldım görünümü gerçekten şık ayrıca renkler de çok canlı görenler beğeniyor yakından incelemenizi tavsiye ederim çünkü fiyat performans açısından iyi bir ürün.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grandiose

Ben tam 435ytl ye aldım + birde riske girererek.Zira hiçbir inceleme bulamamıştım hakkında.940bw ile arasında kalmıştım.10 aydır kullanıyorum.Mumnunum.Hala tavsiye ederim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hkacmaz

quote:

Orjinalden alıntı: grandiose

Ben tam 435ytl ye aldım + birde riske girererek.Zira hiçbir inceleme bulamamıştım hakkında.940bw ile arasında kalmıştım.10 aydır kullanıyorum.Mumnunum.Hala tavsiye ederim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    bende yaklaşık 8 ay dır kullanıyorum ekrandaki titremenin önüne bi türlü geçemedim...ayrıca ps3 e bağladım muhtemelen hdcp özelliği bulunmadığından çalışmadı....ben kesinlikle bu monitörü tavsiye etmiyorum....

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

bende yaklaşık 8 ay dır kullanıyorum ekrandaki titremenin önüne bi türlü geçemedim...ayrıca ps3 e bağladım muhtemelen hdcp özelliği bulunmadığından çalışmadı....ben kesinlikle bu monitörü tavsiye etmiyorum....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

walla bende en ufak bir titreme yok.(hatta iki tane almıştık arkadaşımın monitöründede aynı şekilde hiçbir sorun yok.) hatta titreme dahil herhangi bir başka sorunda yok. bu nedenle ısrarla herkese tavsiye ederim. ps3 için hiçbir şey söyleyemem. çünkü kullanmadım bilmiyorum. ama film ve genel bilgisayar kullanımı için herese tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: meios

quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

walla bende en ufak bir titreme yok.(hatta iki tane almıştık arkadaşımın monitöründede aynı şekilde hiçbir sorun yok.) hatta titreme dahil herhangi bir başka sorunda yok. bu nedenle ısrarla herkese tavsiye ederim. ps3 için hiçbir şey söyleyemem. çünkü kullanmadım bilmiyorum. ama film ve genel bilgisayar kullanımı için herese tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, anladığıma göre çoğunuz multimedya amaçlı almışsınız. Ben böyle geniş ekran bir lcd almak istiyorum. Ama genellikle office programlarını kullanmam gerekiyor işim gereği. Bazıları bunun için 19" tavsiye etmiyor. Ve win98 kullanıyorum. Ne dersiniz, özlellikle hkacmaz kadeş, sorun olur mu? Ekranın bir kenarında boşluk kalır mı? Veya kaplamak istendiğinde süner mi vs.? Bunun için de ekran görüntüsü yollarsanız sevinirim.. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansi

Arkadaşlar, anladığıma göre çoğunuz multimedya amaçlı almışsınız. Ben böyle geniş ekran bir lcd almak istiyorum. Ama genellikle office programlarını kullanmam gerekiyor işim gereği. Bazıları bunun için 19" tavsiye etmiyor. Ve win98 kullanıyorum. Ne dersiniz, özlellikle hkacmaz kadeş, sorun olur mu? Ekranın bir kenarında boşluk kalır mı? Veya kaplamak istendiğinde süner mi vs.? Bunun için de ekran görüntüsü yollarsanız sevinirim.. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81452#tablnk

Arkadaşlar şu anda hepsiburada'da güzel bir fırsat var.Kullanıcı yorumları da çok güzel,ben bu monitörü alıp bizimkilere bir sürpriz yapmak istiyorum.Hepsiburada sitesi güvenilir midir?Ölü piksel garantisi var monitörde ancak bu sitede filan sorun çıksa acaba değiştirebilme imkanımız olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81452#tablnk

Arkadaşlar şu anda hepsiburada'da güzel bir fırsat var.Kullanıcı yorumları da çok güzel,ben bu monitörü alıp bizimkilere bir sürpriz yapmak istiyorum.Hepsiburada sitesi güvenilir midir?Ölü piksel garantisi var monitörde ancak bu sitede filan sorun çıksa acaba değiştirebilme imkanımız olur mu?

Alıntıları Göster
    bakalım inşallah bende bugun hb dan almayı planlıyorum arkadaşlar
    bendeki ekran kartı asus 9550 ve dvi çıkışı var fakat bu çözünürlüğü destekler mi acaba ????
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

bendeki ekran kartı asus 9550 ve dvi çıkışı var fakat bu çözünürlüğü destekler mi acaba ????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

ONBOARD X1250 DESTEKLİYOR HATTA 6150 LER BİLE

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

ONBOARD X1250 DESTEKLİYOR HATTA 6150 LER BİLE

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuanda HEpsi buradada kampanya var ve ben kısmetse pazartesi günüsiparişini veriyorum
    buda linki arkadaşlar

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81452

Bu arada bu topiği açan ve bizi bilgilendiren hkacmaz arkdaşımada sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum bende birçokları gibi samsung ve goglobal arasında kaldım samsungu kullanma şansım oldu güzel bir monitör ama fiyatı buna kıyasla çok yükseklerde kalıo ben arada kalan 100 ytl gibi bi para hdd yada ram almayı planlıyorum :D bu arada bende P3 800 392 RAM ve fx5200 ekran kartında kullanıcağım inşllh bi sorun yaşamam

23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL

23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. 3 ÜNCÜ MOT.P.TB. 9 UNCU MOT.P.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber006

Arkadaşlar şuanda HEpsi buradada kampanya var ve ben kısmetse pazartesi günüsiparişini veriyorum
    buda linki arkadaşlar

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81452

Bu arada bu topiği açan ve bizi bilgilendiren hkacmaz arkdaşımada sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum bende birçokları gibi samsung ve goglobal arasında kaldım samsungu kullanma şansım oldu güzel bir monitör ama fiyatı buna kıyasla çok yükseklerde kalıo ben arada kalan 100 ytl gibi bi para hdd yada ram almayı planlıyorum :D bu arada bende P3 800 392 RAM ve fx5200 ekran kartında kullanıcağım inşllh bi sorun yaşamam

Alıntıları Göster
    @clubber006
    Bi faydamız dokunduysa ne mutlu.Eğer 940BW kullandıysan GO alınca göreceksin ki 940BW nın hem pahalı hemde GO kadar görüntü kalitesine sahip olmadığını bileceksin.

• quote:

@clubber006
    Bi faydamız dokunduysa ne mutlu.Eğer 940BW kullandıysan GO alınca göreceksin ki 940BW nın hem pahalı hemde GO kadar görüntü kalitesine sahip olmadığını bileceksin.

Alıntıları Göster
    ben cuma güne hepsiburadadan aldım kargo az önce geldi. Baklaım nasıl monitörmüş

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

ben cuma güne hepsiburadadan aldım kargo az önce geldi. Baklaım nasıl monitörmüş

Alıntıları Göster
    Banada bu gün geldi heryeri siyah çıktı bazı arkdaşlarınki beyazmış mesela tepsisi beyaz diyenler vardı bende heryeri simsiyah çıktı yani tam uyumlu oldu gayette hoş güzel bi alet işçiliğide kaliteli sağlam bence gayet tuttum metal kısmından öle gezdirdim :D
    0 ölü pixel görüntü gayet güzel tavsiye ederim alacak arkadaşlara şuan zaten kampanyada hb de...

Şimdi benim bi sorunum var ben DVI girişinden taktım ekran kartım FX 5500 bazen mesela bu sayfada diyelim sol üstte ekran 1 sn kararıp açılıyor ve Sol üstte DVI yazıyor bu arada bir oluyor acaba kabloyumu iyi takamadım yoksa ekran kartımdamı sorun var neden bunu yapıyor analog bağlamayı denemedim analogdada yaparsa sorun neyden merak ediyorum arkdaşlar aynı sorunu yaşıyan varmı nasıl düzelticem bunu ? yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cetin_bezirgan

Banada bu gün geldi heryeri siyah çıktı bazı arkdaşlarınki beyazmış mesela tepsisi beyaz diyenler vardı bende heryeri simsiyah çıktı yani tam uyumlu oldu gayette hoş güzel bi alet işçiliğide kaliteli sağlam bence gayet tuttum metal kısmından öle gezdirdim :D
    0 ölü pixel görüntü gayet güzel tavsiye ederim alacak arkadaşlara şuan zaten kampanyada hb de...

Şimdi benim bi sorunum var ben DVI girişinden taktım ekran kartım FX 5500 bazen mesela bu sayfada diyelim sol üstte ekran 1 sn kararıp açılıyor ve Sol üstte DVI yazıyor bu arada bir oluyor acaba kabloyumu iyi takamadım yoksa ekran kartımdamı sorun var neden bunu yapıyor analog bağlamayı denemedim analogdada yaparsa sorun neyden merak ediyorum arkdaşlar aynı sorunu yaşıyan varmı nasıl düzelticem bunu ? yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    arkaadaşlar bende bugün aldım ama sizin kadar teknik bilgim yok bana bunun ayarlarını anlatırmısınız
    1-ekran çözünürlüğü kaçta olacak şimdi 1440*900 de
    2-parlaklık ayarları falan kaç olcak
    3-arkada dvı bağlantısını benim bilgisayarın arkasında bulamadım vga sanırım onu bağladım birde dvı olayı nedir
    4-bu ölü piksel garantisi varda ölü piksel olduğunu nerden anlayacam

ha birde unutmadan laptop a bağladım başlıyor sonra görütü gidiyor laptop ekranı başlıyor bunu nasıl yapacam
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsenbay -- 10 Ağustos 2007; 23:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsenbay

arkaadaşlar bende bugün aldım ama sizin kadar teknik bilgim yok bana bunun ayarlarını anlatırmısınız
    1-ekran çözünürlüğü kaçta olacak şimdi 1440*900 de
    2-parlaklık ayarları falan kaç olcak
    3-arkada dvı bağlantısını benim bilgisayarın arkasında bulamadım vga sanırım onu bağladım birde dvı olayı nedir
    4-bu ölü piksel garantisi varda ölü piksel olduğunu nerden anlayacam

ha birde unutmadan laptop a bağladım başlıyor sonra görütü gidiyor laptop ekranı başlıyor bunu nasıl yapacam
    şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    benürünü bir haftadır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
    sıfır ölü pikselle geldi
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

benürünü bir haftadır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
    sıfır ölü pikselle geldi

Alıntıları Göster
    genelde yorumlar olumlu bende artık lcd geçmeyi istiyorum

Şimdiden hayırlı olsun kardeş.Doğru seçim yapmışsın.Gelince emin ol sende kalitesini anlayacaksın.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. monitörü dün hepsiburada.com'dan 321 ytl ye satın aldım (kdv + kargo dahil) gelmesini bekliyorum. Özellikle bu ürünü seçmemde burada ki yorumlar etkili oldu. Başlığı açan arkadaşa ve yorumda bulunan herkese teşekkürler...

Orijinalden alıntı: montezumas

Merhaba arkadaşlar. monitörü dün hepsiburada.com'dan 321 ytl ye satın aldım (kdv + kargo dahil) gelmesini bekliyorum. Özellikle bu ürünü seçmemde burada ki yorumlar etkili oldu. Başlığı açan arkadaşa ve yorumda bulunan herkese teşekkürler...

Alıntıları Göster
    beyler bende bu monitorden aldım ancak ekran çözünürlüklerinde 1440x900 yok. ona en yakın çözünürlük 1600x900 var oda biraz çekiyor haliyle. bunun bi yöntemi yokmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

beyler bende bu monitorden aldım ancak ekran çözünürlüklerinde 1440x900 yok. ona en yakın çözünürlük 1600x900 var oda biraz çekiyor haliyle. bunun bi yöntemi yokmudur?

Alıntıları Göster
    Monitör bu gün elime ulaştı. Kesinlikle mükemmel ilgilenen arkadaşlara hiç düşünmeden almalarını tavsiye derim. göründüğünden daha büyük duruyo.. :)

Orijinalden alıntı: montezumas

Monitör bu gün elime ulaştı. Kesinlikle mükemmel ilgilenen arkadaşlara hiç düşünmeden almalarını tavsiye derim. göründüğünden daha büyük duruyo.. :)

Alıntıları Göster
    2 YIL BOYUNCA ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ
    Özellikler
    Panel Boyutu: 19inch A Kalite
    Pixel Boyutu: 0.2835mm
    Yüzey: Anti Glary
    Aktif Alan (mm2): 408.24*255.15
    H-Frekans: 30K~81KHz
    V-Frekans: 55~75Hz
    Maksimum Çözünürlük: 1440*900@60Hz
    En iyi Çözünürlük: 1440*900@60Hz
    Maksimum Parlaklık(cd/m2): 300
    Max Kontrast: 700:1
    Tepki süresi: 4ms(G-to-G)
    Görüş açısı: 150°-135°
    Güç Tüketimi (Çalışırken): <45W
    Güç Tüketimi (Beklemede): <5W
    Güç Tüketimi (kapalıyken): <3W
    Hoparlör gücü: 2W+2W
    Güç Kaynağı: AC100~240V 60/50Hz,1.0A
    Giriş direnci: Video 0.7Vp-p/75 Ohms
    Kontrol Modu: OSD ve tuşlar
    Renk:16.7M
    Video arayüzü: VGA / DVI
    Diğer arayüzler: Ses
    Çalışma Isı aralığı: 5~40?
    Çalışma Nem aralığı: 10%~85%
    Depolama Isı aralığı: -20~55?
    Depolama Nem aralığı: 5%~95%
    Ürünün boyutları(mm3): 450*70*370
    Paketleme boyutları(mm3): 510*165*420
    Ağırlık: 5.5kg
    Paketli Ağırlık: 7.0kg

Gerçekten Çok güzel bir Lcd En kısa zamanda Bende almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

2 YIL BOYUNCA ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ
    Özellikler
    Panel Boyutu: 19inch A Kalite
    Pixel Boyutu: 0.2835mm
    Yüzey: Anti Glary
    Aktif Alan (mm2): 408.24*255.15
    H-Frekans: 30K~81KHz
    V-Frekans: 55~75Hz
    Maksimum Çözünürlük: 1440*900@60Hz
    En iyi Çözünürlük: 1440*900@60Hz
    Maksimum Parlaklık(cd/m2): 300
    Max Kontrast: 700:1
    Tepki süresi: 4ms(G-to-G)
    Görüş açısı: 150°-135°
    Güç Tüketimi (Çalışırken): <45W
    Güç Tüketimi (Beklemede): <5W
    Güç Tüketimi (kapalıyken): <3W
    Hoparlör gücü: 2W+2W
    Güç Kaynağı: AC100~240V 60/50Hz,1.0A
    Giriş direnci: Video 0.7Vp-p/75 Ohms
    Kontrol Modu: OSD ve tuşlar
    Renk:16.7M
    Video arayüzü: VGA / DVI
    Diğer arayüzler: Ses
    Çalışma Isı aralığı: 5~40?
    Çalışma Nem aralığı: 10%~85%
    Depolama Isı aralığı: -20~55?
    Depolama Nem aralığı: 5%~95%
    Ürünün boyutları(mm3): 450*70*370
    Paketleme boyutları(mm3): 510*165*420
    Ağırlık: 5.5kg
    Paketli Ağırlık: 7.0kg

Gerçekten Çok güzel bir Lcd En kısa zamanda Bende almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
     ■■##Go Global 19' Widescreen İnceleme By hkacmaz##■■

Ben de yeni aldım açıkçası beklediğimden iyi buldum. Fotoğrafını cep telefonuyla çektiğim için görüntü fazla net değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterBoy_X -- 25 Ağustos 2007; 21:37:52 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.