Şimdi Ara

■■##Go Global 19' Widescreen İnceleme By hkacmaz##■■ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
19.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topigi açan arkadaş öncelikle sana teşekkür etmek isterim bir de kafama takılan bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum bana da bu LCD'den gelecek araştırırken tesadüfen bu topigi buldum iyi de oldu şimdi benim sormak istedigim şeyler şunlar bu LCD'nin panelini hangi firma üretiyor ikinci sorum aslında soru degilde düşüncelerini ögrenmek istiyorum topic de bir arkadaş ekranda ölü piksel çıkması nedeniyle degişim yaptıgını yazmış sonra gelen LCD'di daha vahim bir şekilde ekranı tam ortadan bölen bir çizgi oluşmuş acaba bu sorun ne sıklıkla yaşanıyor acıkcası bu olay beni monitörden bayağı soguttu yada bu tür olaylar diger LCD ekranlarda da bu şekilde yaşanabiliyor mu ?
    Tekrar teşekkürler...

• Teşekkür ederim.Şöyle diğer forumlarada göz atıyorumda Go Global 19" wide hakkında tek inceleme tarafımdan yapılmış ve diğer forumlarda tapicpin adresi veriliyor.Öncelikle yardımcı olabildiyseme ne mutlu ve aynı zamanda DH nin kalite ve farkını ön plana çıkarmış oluyoruz.
    LCD panelini uzak doğuda A kalite olarak üretiyor; ancak panel üreticisi hakkında pek bilgim yok.Şunu söyleyebilirimki istersen tek bir piksel çıksın isterse 1000 tane Hesmak garanti konusunda çok ciddi.İster aldığınız yere götürün isterseniz direk hesmak'a değiştiriyorlar.Şahsen arkadaşlar götürdü ve değiştirdiler.3 ayı geçti.Hala aldığım gibi kullanıyorum.Ne bir ölü piksel ne de farklı bir sorunla karşılaştım.Yalnız artıları ve eksileri ile sorunu karıştırmayalım.Son olarak her ürün ölü pikselsiz üretilemez; ancak şunu bilin ölü piksel veya sorunlu olanlar çok azdır.Bunların duyulmasıda TR de çok satılmasındandır.Nasıl yani?Şöyleki okadar çok satıldıki(bir samsung kadar değilse de) birden yüksek satışlara ulaştı ve ucuz fiyatıylada göz cazip geldi ki kanımca samsung gibi firmalarda fiyatlarını makul değerlere çekmek zorunda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 17 Şubat 2007; 13:08:12 >

• Bu arada isterseniz yeni resimler koyabilirim!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 17 Şubat 2007; 13:04:30 >

Orjinalden alıntı: B_O_S_S

Topigi açan arkadaş öncelikle sana teşekkür etmek isterim bir de kafama takılan bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum bana da bu LCD'den gelecek araştırırken tesadüfen bu topigi buldum iyi de oldu şimdi benim sormak istedigim şeyler şunlar bu LCD'nin panelini hangi firma üretiyor ikinci sorum aslında soru degilde düşüncelerini ögrenmek istiyorum topic de bir arkadaş ekranda ölü piksel çıkması nedeniyle degişim yaptıgını yazmış sonra gelen LCD'di daha vahim bir şekilde ekranı tam ortadan bölen bir çizgi oluşmuş acaba bu sorun ne sıklıkla yaşanıyor acıkcası bu olay beni monitörden bayağı soguttu yada bu tür olaylar diger LCD ekranlarda da bu şekilde yaşanabiliyor mu ?
    Tekrar teşekkürler...

merhaba bende go 19" ailesine 10 gündür katılmış bulunuyorum. Ürünü gold tan 226+kdv=375 ytl ye 6 taksitle aldım. temizleme sırasında birazcık fazla ovalayınca minik bir kırmızı pikselimiz oldu sorun etmediğim için umursamıyorum. bazı yorumlarda gördüğüm çin malı olmasının eksi bir özellik olarak ifade edilmesinden cidden rahatsızım. sanki sony panasonic lg dell hatta bazılarının çokça övdüğü samsung çinde üretim yapmıyormuş gibi...

yorumunu alıntıladığım arkadaşım için söylüyorum bu ürünün üreticisi çinde schenzende üretim yapan KTC isimli bir firmadır. googledan model kodu olan w9006s yi arattında bu firmaya ulaşıyorsun. öğrendiğim kadarıyla firmanın yıllık 2-4 000 000 luk üretim kapasitesi varmış. aşağıda resmi sitesinin ingilizcesi ve tanıtım filmi var;

http://www.ktc.com.cn/en/about_factory.php

• KTC bir çok markaya ODM/OEM üretim yapan büyük bir üreticidir. Eğer örneğin topici olan ürünü "Go Global" kendine register bir model yaptırmadıysa (ODM), yarın başka bir markada aynı modeli görebilirsiniz. Üzerinde Ahmet Global yazar. Bu bilgisayar sektöründe çok yaşanan bir durumdur. Çünkü bu tür üreticiler bir modeli tutturdularmı herkese aynısını yaparlar. Bilmiyorum bu markanın bir websitesi varmı, Türkiye dışında başka bir yerde satılıyormu ama yüksek ihtimalle oem bir marka. Tıpkı Inca, datron veya crea gibi. Bu markalar hdmi girişli bilnemne çözünürlük 1ms, monitörde getirseler ben almam.

Herkesin tercihi farklıdır, ama bence LCD de, dünyanın en büyük 4 LCD monitör üreticisinden şaşmamak gerekir diye düşünüyorum, ki bunlar aynı zamanda gene en büyük LCD panel üreticileri ve en yüksek teknolojiye sahipler. Dünya pazarlarında her yerde ilk 4-5 markayı bunlar oluşturur. Lider firmalardır. Yeni teknoloji geliştirirler. Kullandıkları paneller her zaman 7.5/8. jenerasyon üretimidir.

yanlış anlamayın amacım tartışma yaratmak değil ama benim tercihlerim LCD monitörde bunların dışına çıkmaz.
    1-Philips 2-BenQ 3-LG 4-Samsung.
    Belki panel üreticisi değil ama büyük bir monitör markası olarak Viewsonic eklenebilir listeye. (sıralama gelişi güzeldir)

Bu tıpkı plazmada tercihlerim panasonic ve pioneer dışına çıkmayacağı gibi.
    Bu yıl sonuna kadar, ben bu tür küçük monitör üreticilerin hayatta kalamayacağını düşünüyorum.

saygılar.
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set

• estore da bu monitör 310 ytl 15 taksit.
    ama ölü pixel garantisi yok.
    daha doğrusu max 1 ölü pixel garantisi var demişler.
  • Garanti durumunda illaki aldığınız yere götürmeniz gerekmemekte.Direk hesmak a götürürseniz veya gönderirseniz sorununuz daha çabuk hallolur.Bi arkadaş telefon numarasını vermişti.Yinede arayıp sormakta fayda var.Bu arada fiyatı mütiş ben zamanında 420+kargo ya almıştım.Mütiş düşmüş fiyatlar.BEnce kaçırma derim.
    burda 1 pixel garantisi var mı demek iştemişler yoksa gerçekten 1 pixel hatalı ürünümü satıyolar.

quote:

Orjinalden alıntı: Cramer

!Aynı Gün Kargo (1Piksel Hatalı)
    burda 1 pixel garantisi var mı demek iştemişler yoksa gerçekten 1 pixel hatalı ürünümü satıyolar.
    Sorunlu seri demişler, kaç kişi problem yaşadı bu üründe?
    Bir de 340 liraya bu ürün mü yoksa 360 liraya 19 PHILIPS 190CW7CS TFT LCD mı alayım. Go'nun özelikleri daha iyi görünüyor, 2 yıl ölü piksel garantisi var. Ama diğeri de filipis. Arada kaldım.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Bu başlığı açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler.
    Ama kendi başıma gelmemesine karşın birkaç arkadaşın başına ölü piksel sorunu geldi.Birebir yeni ürünle değişim yapmışlar.Distribütör bu konuda kesin.Sorunlu seri dediklerinde sadece ölü piksel sorundu onuda değiştiriyorlar.Bu arada kısa süre önce yeni posta gelmiş TR ye zira hepsiburada da yoktu yeniden satışa sunmuşlar.Ben GO GLOBAL derim.Bu arada yakında Samsung 940BW cilere süprizim var.Elimde bir ader 940BW var ve her ikisinide karşılaştıracak fotolar koyacağım; ancak biraz bekleyebilirsiniz.
  • Fiyatı aynı olan belina(belinanın avantajı fujitsu siemens servislerine dahil olması) ile bunun arasında kalmıştım. Arkadaşın ve kullanıcıların yorumlarını okuduktan sonra Go global almaya karar verdim. Umarım yüzümü kara çıkarmaz Bi kaç gün içinde elimde olur. Yorumlarımı eklerim.
    Belina 19'':http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=986&Productid=bd48708

• Arkadaşlar bu monitörle verilen ölü pixel garantisi ömür boyu mu yoksa 1 ay falan mı???

Orjinalden alıntı: dark-knight

Arkadaşlar bu monitörle verilen ölü pixel garantisi ömür boyu mu yoksa 1 ay falan mı???

İki Yıl.

Orjinalden alıntı: hkacmaz

quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

Arkadaşlar bu monitörle verilen ölü pixel garantisi ömür boyu mu yoksa 1 ay falan mı???

İki Yıl.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.