Şimdi Ara

***GNGWC 2008 Türkiye Resim ve Videoları(Güncellendi)*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halil kardeşim bu arada inş seneye sen yada ben gidicez koreaye herkes bu seferki giib şans lı olmayacak ;)

Ya o kadar insan gelmis ne yapmaya yuh cahiller

Kasim abi

Orjinalden alıntı: manoware

halil kardeşim bu arada inş seneye sen yada ben gidicez koreaye herkes bu seferki giib şans lı olmayacak ;)

İnşallah kanka. Seneye daha zorlu rakiplerimizde olacağı kaçınılmaz ve bizde bir sene daha tecrübelerimize tecrübe katmış olacağız. Umarım bu sefer şans ve kader yanımızda olur...

UNDEAD_GiRL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil_Karabulut -- 14 Ekim 2008; 0:36:56 >

Orjinalden alıntı: Halil_Karabulut

quote:

halil kardeşim bu arada inş seneye sen yada ben gidicez koreaye herkes bu seferki giib şans lı olmayacak ;)

İnşallah kanka. Seneye daha zorlu rakiplerimizde olacağı kaçınılmaz ve bizde bir sene daha tecrübelerimize tecrübe katmış olacağız. Umarım bu sefer şans ve kader yanımızda olur...

UNDEAD_GiRL

Seni amma kestim ama he Zaten tg keserek doldurduğum zerki uruchi sonrası üstüne boşalttım, sanırım 5 kez kestim orda, zerk bitince koridora depar attık tabiiki, zaten tg+sen beni baya bi üstlerde tuttunuz
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• GameSultan yayınlasa artık şu video ve resimleri
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

quote:

UNDEAD_GiRL

Seni amma kestim ama he Zaten tg keserek doldurduğum zerki uruchi sonrası üstüne boşalttım, sanırım 5 kez kestim orda, zerk bitince koridora depar attık tabiiki, zaten tg+sen beni baya bi üstlerde tuttunuz

trowzeen senin kadar balık adam görmedim ben :D kısmetinde varmış o kadar kişi arasından sein çıkman kaderdi seninle bire bir o cave e girsek emin ol sana göz açtırmam ama yanlış zamanlar yerler alehimize oynadı ama hakkın var akıllı çocuksun

• http://www.silkroadturk.com/showthread.php?t=3173

Resimler geldi... toplam 1000 e yakın resim var.

hepsi 2 3 mb ve cok buyuk. Resize işlemleri yapılıyor. yukarıdaki linkten ve sitemizden (gamesultan.com) dan takip edebilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

quote:

UNDEAD_GiRL

trowzeen senin kadar balık adam görmedim ben :D kısmetinde varmış o kadar kişi arasından sein çıkman kaderdi seninle bire bir o cave e girsek emin ol sana göz açtırmam ama yanlış zamanlar yerler alehimize oynadı ama hakkın var akıllı çocuksun

ben blue angel'dım ama son dakikalarda 2.3. ve 4. neredeyse eşit puanımız vardı son dakikada sadece rush'a 3 kez kesilmem beni mahvetti.

• silkroadturk . com/ showthread.php?t=3173

Resimler geldi... toplam 1000 e yakın resim var.

hepsi 2 3 mb ve cok buyuk. Resize işlemleri yapılıyor. yukarıdaki linkten ve sitemizden (gamesultan . com) dan takip edebilirsiniz
  • Gercekten cok guzel bi organizasyondu ilk resmini cektigin char benimdi zaten sun spearın statlarını merak ediyodum heyecandan bakamadım simdi gordumfenada degilmis ama ne yaptıysam yetmed.seneye tekrar orada alacagıma inanıyorum.Umuyorumki koreye gidecek ksi yine ben olurum.Ama orda farkettigim bisey vardı.Bu oyunu gercekten duzgunce oynayan seviyeli insanlar oldugunu bilmek guzel bisey.Kufurleri gormemek icin kapattıgım chat penceresinin yerinde saygılı ve duzgun konusmaların olması beni cok mutlu etti.Keske bu dostluk ve kardeslik ortamı oyun icindede olsa eminim her serverda turkler bırakın birlesmeyi serveri egemenligi altına alır.Fotografları yayınladıgın icinde tesekkurler diger cektiklerinide bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrilinnK -- 14 Ekim 2008; 14:07:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DrilinnK

Gercekten cok guzel bi organizasyondu ilk resmini cektigin char benimdi zaten sun spearın statlarını merak ediyodum heyecandan bakamadım simdi gordumfenada degilmis ama ne yaptıysam yetmed.seneye tekrar orada alacagıma inanıyorum.Umuyorumki koreye gidecek ksi yine ben olurum.Ama orda farkettigim bisey vardı.Bu oyunu gercekten duzgunce oynayan seviyeli insanlar oldugunu bilmek guzel bisey.Kufurleri gormemek icin kapattıgım chat penceresinin yerinde saygılı ve duzgun konusmaların olması beni cok mutlu etti.Keske bu dostluk ve kardeslik ortamı oyun icindede olsa eminim her serverda turkler bırakın birlesmeyi serveri egemenligi altına alır.Fotografları yayınladıgın icinde tesekkurler diger cektiklerinide bekliyoruz

Berkay sen sin dimi kardeşim :D hiç chiines charı oynamamana rağmen göstermiş oldugun performans gerçekten çok iyiydi fakat biliyorsun ki nerdeyse naccallarda işler çok deişiyo keşke yetıp kalkmasaydın :D bu arada berkay gm tarky le birebir yazışmıştır her sro player a nasip olmaz bu kutluyorm seni xD

• Boşverelim yarışmayı artık. GameSultanın bize sağladığı o dostluk ortamı yeter. Kazanan kazandı biz artık seneye bakıcaz.

Yarışmadan çok gece yaptığımız muhabbeti özlüyorum :)
  • buyrun bi resimde benden

***GNGWC 2008 Türkiye Resim ve Videoları(Güncellendi)***

Ayrıca Ben Bugün Öğleden sonra 2. resim arşivimi bu konuyu editleyerek yayınlayacağım, ellerinde kendi çekimleri olanlar bana yollarlarsa sevinirim.

mail: ilhansulun@mynet.com
  • Güncellendi
  • Kasım abi bizim burda oturuyo şimdi farkettim ama onun sro oynadığını bilmiyodum

• ORADA OLMAK İSTERDİM :P
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DrilinnK

Gercekten cok guzel bi organizasyondu ilk resmini cektigin char benimdi zaten sun spearın statlarını merak ediyodum heyecandan bakamadım simdi gordumfenada degilmis ama ne yaptıysam yetmed.seneye tekrar orada alacagıma inanıyorum.Umuyorumki koreye gidecek ksi yine ben olurum.Ama orda farkettigim bisey vardı.Bu oyunu gercekten duzgunce oynayan seviyeli insanlar oldugunu bilmek guzel bisey.Kufurleri gormemek icin kapattıgım chat penceresinin yerinde saygılı ve duzgun konusmaların olması beni cok mutlu etti.Keske bu dostluk ve kardeslik ortamı oyun icindede olsa eminim her serverda turkler bırakın birlesmeyi serveri egemenligi altına alır.Fotografları yayınladıgın icinde tesekkurler diger cektiklerinide bekliyoruz

Berkay sen sin dimi kardeşim :D hiç chiines charı oynamamana rağmen göstermiş oldugun performans gerçekten çok iyiydi fakat biliyorsun ki nerdeyse naccallarda işler çok deişiyo keşke yetıp kalkmasaydın :D bu arada berkay gm tarky le birebir yazışmıştır her sro player a nasip olmaz bu kutluyorm seni xD

Benim engin nasip oldu ole guzel bisey isallah seneye yine bulusuruz eldoradoya gecebilirim yakında aranıza olursam sasırma

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.