Şimdi Ara

***GNGWC 2008 Türkiye Resim ve Videoları(Güncellendi)*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Su gibide bi kız gördüm (fox tv) aşık oldum gerçi benden büyük ama

Arkadaşlık sitelerinden birine aşık oldun ismini bile bilmedin Kiraz dedin aşkım dedin yanıyom bitiyom dedin, Fox Tv'de bir kez gördüğün kıza ne diyceksin çok merak ediyorum

( FoxGirL ) nasıl ?

Foxraz
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• İlk turnuva olması sebebi ile kusurlar olacaktır tabiki ama gelecek sene inşallah çok daha eğlenceli geçeceğini umuyorum.
    Resimlerle o anı yaşadım desem yalan olmaz gerçekten çok güzel,teşekkürler.
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.

• İlk turnuva olmasına rağmen güzel çok güzel , teşekkürler
  • Üst tura çıkan 2 kişinin nicklerini hala bulamadım? Bu arada teşekkürler.

Orjinalden alıntı: draq10

yani sence büyük bir başarıdır oraya gitmek oynamak Peki bir ödül aldın mı?

Ödüller Koreyegidenler için çok iyiydi, bizler için Cüz'i şeyler saymak önemli değil, USb Bellek-Plaket-Tişörtümüz-2 Adet Poster, dediğim gibi önemli değil,

Tv'ler duyarsınız ya mühim olan katılmaktı, En büyük Hediye O Turnuvaya Katılmaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: draq10

yani sence büyük bir başarıdır oraya gitmek oynamak Peki bir ödül aldın mı?

Ödüller Koreyegidenler için çok iyiydi, bizler için Cüz'i şeyler saymak önemli değil, USb Bellek-Plaket-Tişörtümüz-2 Adet Poster, dediğim gibi önemli değil,

Tv'ler duyarsınız ya mühim olan katılmaktı, En büyük Hediye O Turnuvaya Katılmaktı.

evet bencede!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 13 Ekim 2008; 16:20:38 >

Pathetic End Kid!
  • kendisi ile tanıstıgım için cok memnunum, gayet beyfendi bi arkadaş. bu arada neredeyse 3 kat fark atmışım vay be

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

kendisi ile tanıstıgım için cok memnunum, gayet beyfendi bi arkadaş. bu arada neredeyse 3 kat fark atmışım vay be

• quote:

kendisi ile tanıstıgım için cok memnunum, gayet beyfendi bi arkadaş. bu arada neredeyse 3 kat fark atmışım vay be

Pathetic End Kid!
  • onemli olan kazanmak deil ben biiz orda temsil eiyor olmandir onemli olan bos ver kismet bidahaki sefere tebrkler
    Guild: OuTLaW
  • quote:

Orjinalden alıntı: metoforoz

onemli olan kazanmak deil ben biiz orda temsil eiyor olmandir onemli olan bos ver kismet bidahaki sefere tebrkler

• quote:

Pardon Kimsiniz ?

Üzülme dostum seneye tekrar katılırsın eğer seneye olursa bende katılmayı düşünüyorum.

Bu arada kazanan diğer arkadaşları da tebrik ederim.

_rush_ ve ben (UNDEAD_GiRL) 2 senedir kardeş gibiyizdir üniversitede aynı evdeydik ne yazıkki aynı gruba düştük. 1, _rush_ ın adı okundu 4, benim ama gözlük ve şapkamı almaya masama döndüğümde musabakanın 1, olan arkadaş 4, pc ye oturmuştu yanlışlıkla ve bende 5 e geçtim malesef pc beni yaktı ama olsun kısmet... gördünüz gibi kardeşimle aramızda 10 puan var ve son 10 saniyede kardeşim (_rush_) önümde buffsız duruyordu ve kesmeye gönlüm el vermedi diğer glavier arkadaşıda kesemeye zaman yetmeyince 3, ü bitirdim ve ne yazıkki _rush_ ta yarı finalde 5, numaralı pc ye geçmek zorunda kaldı ve nachal odasına 6 dk 30 sn geç girdi oyun hatasından ve oda elendi.

Dediğim gibi gerçekten bazen sadece şans kader kısmet işine dönüşebiliyo. Ama hiç önemli dğeil orda olup o heyecanı yaşamak bile güzeldi...

UNDEAD_GiRL

• fay halil abim de gelmiş

öncelikle,

WOWWW diyorum... harika yapmışlar..GAmesultanı tebrik ediyorum . o capon adama saygı ve sevgilerimizi ulaştırmışsınzdır umarım ilhan abi, ayrıca thsirt e hAYRAN KALDIM!!!!!! O TİŞÖRTE 50 LİRA WERMEYE RAZIYIM... türkiyede satılmyor böyle şeyler, ama bi ara stilist olan teyzeme resim verip bastırabilirm

Silkroadda tek sevmediğim şey bu.. ne poster, ne thsirt ne başka birşey yok.. örneğin WoW oyuncularına özel paketler bile hazırlanıyor, çizgi romanlar falan.. Gamesultan yetkililerinden biri bu yazıyı okursa, iletsin lütfen joymaxa..

Dün gece diğer serverdan arkadaşlar geldi eldorado ya dw south gate de, TurkeY_PoweR ve UNDEAD_GiRL karşıladı onları adam yeni serverlardan birindeymiş, GDF lerimizile falan hava attık adam ilkkez görüyormş falan
    bide halil abimle vs yaptık. ( full str glaiver vs full str blader =) 15 dk falan sürdü bitmedi, en son bi wizard geldi ikimizide öldürdü

turnuva günü gelicektim ama ogün bana laptop alındı. şuan o laptoptan yazıyorm yoksa gelirdm

benden bukadar :P

• quote:

Orjinalden alıntı: JiiLeT

EnGin napıyon orda la

sus bide naber diyor :D:D:D sayenizde finalde trowzeeni kaçırdık başıma musallat olmsaydınız blki başka biri çıkmıştı koreye :D
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.