Şimdi Ara

GNCTRKCLL 25 yas ustu mezun oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde 41 kuruşum gitti ama daha önce hiç görmediğim bi şekilde istedi tc numaramı bu kadarda yapamaz bence dolandırıcılar.

ayrıca sms hakkım falan vardı ve mesajda ücretsiz yazıyodu niye kontör gitti ki
  • Bende attım bekliyoruz bakalım inşAllah şöyle güzel bir tarife çıkarırlarda bizide şaşırtırlar. Aslında tarifeleri güzelde pahalı en güzel tarifesi 20 TL --->100 TL veren GencNar kampanyası onuda bozdular.
  • Bildirim mesajında kib.) falan gönderdi dedim dolandırıldık herhalde tc mi aldı Haber doğruymuş neyseki..
  • bana da mesaj geldi. Bir yakınımın TC'sini versem ileride bir problem oluşturur mu? Mesela müşteri hizmetlerini aradığımda yok annenin kızlık soyadıo vs başka bilgiler isterler mi? Yani kısada sıkıntısı var mı bu olayın ?
  • kı*ınıza tekmeyi vuruyoruz demiyorlar da mezun oluyor diyorlar
  • iyice suyunu çıkardı turkcell,zaten diğer operatörlere göre oldukça pahalı..birde böyle yaparsa ohooo,daha çok kaybeder.
  • turkcell artık seçici davranıyor ve 'kaçan kovalanır' taktiğini uyguluyor.

"beleşçiysen git başka yerde otlan, ayda 3'e 5'e bakmaz, haracını verirsen o zaman bizdensin" diyor.
  • Sinema kampanyasiydi, pizza kampanyasiydi, ben yaptim 500 kampanyasiydi kullandik. Buraya kadarmis :))

Bundan boyle Ciftci kulubunde devam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 6 Aralık 2012; 11:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

benimde 41 kuruşum gitti ama daha önce hiç görmediğim bi şekilde istedi tc numaramı bu kadarda yapamaz bence dolandırıcılar.

Benimde kontor gitti mesaj hakkım varken anlamadım :D
  • gnctrkcll o kdr önemli değil de genctarifeyle bir bağlantısı var mı bu olayın??
  • Bu T.C. kimlik numarasını gönderince ne oluyor, hattı o T.C. kimlik numarasının üzerine mi geçiriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EM4

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Avea guzel 22.5 tl 500 dk 2000 sms 2 gb net. Bir zamanlar begenmiyorduk aveayi. Turkcell kampanya yapmassa daha kaybeder elindekinide

Bu dediğiniz hangi tarife acaba ? Baktım bulamadım.

abone alımına kapandı coktan
  • quote:

benimde 41 kuruşum gitti ama daha önce hiç görmediğim bi şekilde istedi tc numaramı bu kadarda yapamaz bence dolandırıcılar.

Ya arkadaşlar,

benim tc kimlik numaram Turkcell'in sisteminde zaten var. online işlem merkezinden görebilirsiniz. genç turkcell için niye 2. kere istiyor anlayamadım.

Aranızda anlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

turkcell artık seçici davranıyor ve 'kaçan kovalanır' taktiğini uyguluyor.

"beleşçiysen git başka yerde otlan, ayda 3'e 5'e bakmaz, haracını verirsen o zaman bizdensin" diyor.

Vodafone'un free zone dalgası sebebiyle kaçan kovalanır düşüncesi olabilir. O free zone'da da 25 yaş olayı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Ya arkadaşlar,

benim tc kimlik numaram Turkcell'in sisteminde zaten var. online işlem merkezinden görebilirsiniz. genç turkcell için niye 2. kere istiyor anlayamadım.

Aranızda anlayan var mı?

Hâle hat kullanıcısı sen misin bakıyor olabilir.

• online işlem merkezinde hat bana kayıtlı,
    TC numaramda var ayrıca,
    sms de atmadım,
    ne olacaksa olsun :)
    Turkcell beni arasın
  • önceden öğrenci belgesi bile istiyorlardı ilk çıktığında bu gençturkcell
  • Turkcell'den şuan tek isteğim 20 TL 100 TL veren GencNar kampanyası.
  • ben bizim 4 yaşındaki kızımın tc sini yolladım şimdi mesaj geldi yaşınız tutuyor devam diye :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.