Şimdi Ara

GNCTRKCLL 25 yas ustu mezun oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baskasinin tc si oluyormus sitesinde yaziyor

Kontroller 2013 ilk ayinda basliomus..

Ben yeni duydum eski haber olabilir :))

Mevcut gnctrkcll yim bana ne olacak :

Bizdeki hat sahibi ve kullanıcı bilgilerine bakılıyor. Eğer bizdeki bilgilere göre 25 yaş üstündeysen, TC kimlik numaranı paylaşmanı istediğimiz bir mesajı cep telefonuna gelecek. Paylaştığın TC kimlik numaranı kontrol edeceğiz. Eğer yaşın 26 yaşın altındaysa bilgilerin güncellenecek ve 26 yaşına kadar gnçtrkcll’de kalmaya devam edeceksin. Kontrol sonucunu kısa mesaj ile sana daha sonra göndereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 1 Aralık 2012; 22:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeter artık buyudun:) turkcell bu yapar
  • yıllardır yaş sınırı yoktu. Bu da nerden çıktı şimdi. Güzel kampanyalar falan mi olacak acaba. Pardon ben zaten avea ya geçtim. Beni ilgilendirmiyor galiba :)

• Hiçbir faydası yok zaten kampanya yapsalar bile ilgimi çekmez artık.
  • Avea guzel 22.5 tl 500 dk 2000 sms 2 gb net. Bir zamanlar begenmiyorduk aveayi. Turkcell kampanya yapmassa daha kaybeder elindekinide

• Bu tarifeyi az kullanmadım zamanında, ta ki Avea sınırsız internet paketleri ile tanıştırana kadar. Şimdi birbirimizi çılgınlar gibi seviyoruz

• mesaj bana da geldi. zaten gelecek ay bimcelldeyim bu nedenle ilgilendirmiyor artık beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pizza kampanyasindan faydalaniyordum sadece
  • Eskiden herkes gnctrkcll i oluyordu , yaş sınırlaması yok diye reklamlarda söylüyorlardı, Şimdi bu gnctrkcll kulübüne üyelikmi yoksa genctarife yeni genctarife gibi tarifeleride kapsıyormu , Yani gençtarifeliler 25 yaş üstüyse tarifelerimi değişecek , E ozaman ne olacak
  • Arkadaşlar kimlik numarası isteyen dolandırıcılar olmasın sakın. Ben de attım kimlik numaramı ve 41 kuruşum gitti. Türksell'e yazsaydım kuruşum gitmezdi diye biliyorum. Sanırım mesajım dolandırıcıya gitti. Fakat nasıl numara gözükmeden öyle mesaj atıp, o kadar profesyonel şekilde numara için buton koyabiliyorlar anlamadım.
  • 2233 e atılan sms ucretsizdir..sanırım sen başkasına gondermişsin.
  • türkcell baydın artık aynı yoldan devam ederse çok abone kaybedecek :(
  • iki hattımdan birisine geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecant

Arkadaşlar kimlik numarası isteyen dolandırıcılar olmasın sakın. Ben de attım kimlik numaramı ve 41 kuruşum gitti. Türksell'e yazsaydım kuruşum gitmezdi diye biliyorum. Sanırım mesajım dolandırıcıya gitti. Fakat nasıl numara gözükmeden öyle mesaj atıp, o kadar profesyonel şekilde numara için buton koyabiliyorlar anlamadım.

Yok arkadasim resmi. .

GNCTRKCLL 25 yas ustu mezun oluyor

• mezun olanların durumu ne olacak peki?
    bununla ilgili bir açıklama varmı ki,
    mesela bu mezunlar hangi tarife veya pakete dahil olacaklar?
    birde benim şuan almış olduğum 1 gb internet 12 ay boyunca 19 tl olan paketim ne olacak mesela? devam edecek mi yoksa iptal mi olacak ?
  • Kafanızı çalıştırın adamlar bizi mezun etti. Vodafone ve avea iş veriyor... Koşun:D
  • Gnctrkcll kulübünden çıkılıyor , Yani gençtarifelerden çıkılıyormu yoksa sadece kulüp olan gençturkcelldenmi çıkılıyor , Faturalı faturasız yeni eski faturalı genç tarifeler duracakmı halen 25 yaşüstü olupta kullananlar için, Sitede tarifeden bahsetmiyor sadece kulüpten bahsediyor çünkü
  • Zaten faturaliya gecip iPhone 5 i gold plus ile beraber alacaktim ama simdi o sure zarfinda hangi tarifede olcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Avea guzel 22.5 tl 500 dk 2000 sms 2 gb net. Bir zamanlar begenmiyorduk aveayi. Turkcell kampanya yapmassa daha kaybeder elindekinide

dediğiniz tarife hangisi? kontörlü mü? detay verebilir misiniz
  • Yeni nesil ekstra 500 ( taahhutlu) abone almiyorlar artik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.