Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GNC Pro Performance® AMP Amplified Wheybolic Protein Tozu Satın Al 16 Ekim 2014 20:48 1 1 GNC Pro Performance® AMP Amplified Wheybolic Protein Tozu GNC Pro Performance® AMP Amplified Wheybolic Extreme 60™ - Chocolate Ürünü alan arkadaşım yurtdışına çıktı ve bunu götürmeyi unuttu. Kullanmam için bana verdi bende satıyorum. Kutunun %70'i dolu gibi gözüküyor. Sanırım %30 kullanılmış eğer toz kutunun ağzına kadar oluyorsa. Onun dışında kutunun üstünde bazı yazılar siyah bantla kapatılmış nedenini bilmiyorum. Fiyat 80 tl yazdım ama sitesinde 70 dolar olarak gözüküyor diye. Son kullanma tarihi 10.15 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ps4 Slim 500gb + 2 Orjinal Kol + 1 TB Harici Harddisk + 26 Oyun Satılık Beyaz Iphone 4S 16 GB Satılık Razer Firefly Ledli Mouse Pad (Sıfır ) Iphone Lightning Data ve şarj Kablosu (Tiger Marka)