Şimdi Ara

GNC çok sınırlı süreli indirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.gnc.com.tr sadece bu gece yarısına kadar % 25 indirim var, gnc ürünlerini kullananların bilgisine arkadaşlar.

• çok pahallı yada %25 indirimi girmemişler
  • bir çok ürün %25 indirimli gözüküyor? bana çok ciddi bir damping gibi geldi? enerji barları, gainer, protein tozu..vb alacaklar kaçırmamalı?
  • sporcu ürünleri %25 de
    diğer sağlık ürünleri haplar da olsaymış iyiydi..
  • Mega Men'in içinde olduğu Kış Paketi isminde bir paket hazırlamışlar. Onun yerine Mega Men'i tek başına indirimle sunsalarmış keşke. Hatta ikili üçlü paketlerini yapsalarmış ne güzel olurmuş.
  • http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=682&title=Weight Gainer Hardcore Chocolate 2,27kg

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=38&PID=729&title=Ultimate-Iso Mass XTR Gainer Choc.(4,5 kg.)

kilo almak üzere bu iki üründen birini almak istiyorum, GNC yi aradım, son kullanım tarihleri 2014 ekim falan, ürünler eskidiği için indirime girmişliği falan yok.

• Normal insanlar yese nolur? Spor yapmayanlardan bahsediyorum enerji verirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=682&title=Weight Gainer Hardcore Chocolate 2,27kg

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=38&PID=729&title=Ultimate-Iso Mass XTR Gainer Choc.(4,5 kg.)

kilo almak üzere bu iki üründen birini almak istiyorum, GNC yi aradım, son kullanım tarihleri 2014 ekim falan, ürünler eskidiği için indirime girmişliği falan yok.

paranı boşa harcama karbonhidrat ürünlerine ; en güzelini evde kendin yapabilirsin. illa toz alıcam diyorsan whey protein tozu al.

al mikseri önüne:

300ml süt
    1 muz
    1 su bardağı yulaf ezmesi (eti lifa lif vs.)
    1 ölçek whey
    1 yemek kaşığı yerfısığı ezmesi .

en kral toza 5145454541654654 basar yukardakiler.

• profesyonel anlamda bisiklet sürüyorum. inanılmaz zayıfladım. dediklerini yapmama rağmen kilo alamıyorum. bugün kas yapmak(daha doğrusu kilo almak) üzere salona yazıldım. gainer almak yerine habire yumurta yiyebilir, makarna, pilav basabilirim evet ama bu o kadar kolay değil. en basitinden o bahsettiğin miksere sahip değilim :)
  • Bonus Sanal kart ile taksitli alışveriş yapmayı deneyen var mı ?

Aşağıdaki hatayı alıyorum.

Hata Mesajı: Isyerinin bu isleme yetkisi yok
  • sadece internete özel değil, kampanya GNC mağazalarında da geçerli.

Ben, gidin GNC lerden alın derim; bu tür indirimlere, genellikle son kullanma tarihi yaklaşan şeyleri dahil ettikleri için, almadan önce ürün kutusunu elinize alıp incelemek faydalı olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

profesyonel anlamda bisiklet sürüyorum. inanılmaz zayıfladım. dediklerini yapmama rağmen kilo alamıyorum. bugün kas yapmak(daha doğrusu kilo almak) üzere salona yazıldım. gainer almak yerine habire yumurta yiyebilir, makarna, pilav basabilirim evet ama bu o kadar kolay değil. en basitinden o bahsettiğin miksere sahip değilim :)
    Bende ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyordum sporla beraber gnc'nin kendi markalı gainer'ını kullanmaya başladım şimdi gayet iyi durumdayım almanı tavsiye ederim senin verdiğin linkteki ürünler daha iyidir sonuçta önde gelen markalardan ikiside.
  • Fena değil indirim.Saat kaça kadar bilen var mı?Mağazada bulabileceğimi sanmıyorum aradığım ürünü.İnternetten sipariş vermek de son kullanma tarihi açısından riskli çünkü yazmıyor ürünlerin açıklamasında
  • bugün şaşkınbakkal şubesine gidip elden aldım.
  • Gnc nin gold card ı ayın ilk 7 yedi günü %20 indirim yapıyormuş.Şimdi baktım siteye ultimate , gaspari protein tozlarında kampanya yazıyor 165 TL.bu %20 indirim uygulanırmı acaba bu fiyatlara bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 2 Mart 2012; 20:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Gnc nin gold card ı ayın ilk 7 yedi günü %20 indirim yapıyormuş.Şimdi baktım siteye ultimate , gaspari protein tozlarında kampanya yazıyor 165 TL.bu %20 indirim uygulanırmı acaba bu fiyatlara bilen varmı ?

;bunu bn de merak ediyorum açıkçası =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.