Şimdi Ara

GMD hakkında tuhaf bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar general mobile discoverynin üstü ince alta doğru genişmi yani biçimsiz mi duruyor öyle önden de arkadanda bakınca öylemi yani üstü ince altı geniş biçimsizmi lütfen kullanan arkadaşlar yanıtlasın simetri takıntm var ondan soruyorum birde arkadaşlar telpa bu kadar ilgisizmi bu telefon için

• hayır tabiki telefon dümdüz ve çok estetik. telefonla ilgili kötü yorum yazanlardan discovery yok. milyarlar verip performans alamayip konulara saldiriyorlar. Ben 3 aydir kulllaniyorum 1.200 bile olsa alianacak bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 29 Eylül 2013; 7:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4120976BF -- 29 Eylül 2013; 7:46:35 >
  • Eğer illa simetri takıntın varsa ve rahatsız edecekse iPhone 4/4S veya 5 al. Dümdüz dikdörtgen hiç sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

hayır tabiki telefon dümdüz ve çok estetik. telefonla ilgili kötü yorum yazanlardan discovery yok. milyarlar verip performans alamayip konulara saldiriyorlar. Ben 3 aydir kulllaniyorum 1.200 bile olsa alianacak bir telefon

1200 liran varsa gmd al kafani kes at sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

hayır tabiki telefon dümdüz ve çok estetik. telefonla ilgili kötü yorum yazanlardan discovery yok. milyarlar verip performans alamayip konulara saldiriyorlar. Ben 3 aydir kulllaniyorum 1.200 bile olsa alianacak bir telefon

1200 olsa bile alınacak telefon mu Hocam bu kadar bağlanmayın bari. Ben Nexus 4 aldım 1200 TL param olsa Nexus 4ü almam yani niye bir telefona bu kadar bağlanıyorsunuz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 29 Eylül 2013; 10:57:56 >
  • 1,200 olsa bu telefonun yuzune kimse bakmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gm 1200 olsa alan kimse cikmaz gider nexus 4 alir bide parasi artar üstüne

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Gm 1200 olsa alan kimse cikmaz gider nexus 4 alir bide parasi artar üstüne

980 TLye Nexus 4 aldım. 1200 TL bütçem olsa LG Optimus G alırdım hocam.Ama param artmazdı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Gm 1200 olsa alan kimse cikmaz gider nexus 4 alir bide parasi artar üstüne

980 TLye Nexus 4 aldım. 1200 TL bütçem olsa LG Optimus G alırdım hocam.Ama param artmazdı yani

Ben guncellemeye onem verdigimden n4 alirdim

• Bu telefonu 1200 tl ye kimse general mobile olarak almaz ama samsung bu telefonu çıkartsaydı herkes atlardı üstüne 1200 falan ucuz derdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -trowzeen-

Bu telefonu 1200 tl ye kimse general mobile olarak almaz ama samsung bu telefonu çıkartsaydı herkes atlardı üstüne 1200 falan ucuz derdi :)

O da işte marka ve kalite farkı
  • Marka farkı varda kalite farkı varmı bilmem blu açıklama yapmış "benim samsung gibi fabrikam yok işlemciyi ve gpu yu bana satanda aynı fiyata satıyo samsunga satanda aynı fiyata satıyo ben sadece giderleirm az olduğundan fiyatı ucuza satıyorum demiş samsung çok mu kaliteli üretiyo telefonu düşünce hepsi aynısı oluyo aynı özellikleriyle güzel bi rom atıp adı samsung olarak çıksaydı 1200 tl ye bu telefon patlardı ama marka gm olduğunda almıyolar almasınlar bizim için sorun yok :D benim samsung wave'm vardı samsung desteği kesti bende samsungdan elimi çektim ve herkes bana hangi telefonu alıyım diye sorara hiç bi zaman samsung demem gidin iphone alın samsung almayın gm alın samsung almayın 650 tl şu telefon araksında samsung yazsa 1200 olsa alırlar herkes marka takıntılı özelliklerini kimse bilmiyor
  • 1200tl ve gmd ayni cumlede bile gecmemesi lazim

Aceleniz yoksa yil sonunu bekleyip mtk6592 cpu olan bir cihaz aliniz.

• mtk6592 derken hocam discovery ye 6592 mi gelcek
  • Bu samsungcuları anlamıyorum milyarlar verecem telefona yok şurası çatladı, yok batarya şişti, yok kenarlarda soyulma var bune yahu asıl çin malı olan samsung bence bir telefon bu kadar mı kalitesiz yapılır sen millete bu fiyattan satıyorsan millette beklentilerini gidermek ister. S3 ilanlarına bakıyorum her telefonda soyulma ve çatlak var neredeyse böyle saçma işmi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

mtk6592 derken hocam discovery ye 6592 mi gelcek

Evet Cpu güncellemesi yapacaklar sanal ortamdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery icin gelecek demedim aceleniz yoksa mtk6592 islemci olan farkli bir modeli almak daha iyi olacak dedim. İlerde general mobile bu cpu kullanan cihaz getirir veya getirmez bilemiyorum.

• -trowzeen- kullanıcısına yanıt
    sanada sorayım kardeş discoverynin üstü ince altı geniş değil demi yanibiçimsiz durmuyo yani anlatabildimmi
  • kardeş telefon incecik hafifte takıtın olmasın istersen telefonculara git sor kesin vardır bayisi bulundugun bolgede eğer turkiyedeysen git inceleme yap kardeşim telefon incecik özellik dersen bu fiyata süper daha başka takıldıgın konu nedir istanbulda hele hele bulursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.