Şimdi Ara

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

ya arkadaşlar aklıma şöyle bir şey geldi daha once de soyledım sanırım ama gozden kacmıs olabılır....
    ipod touch ipad ipad2 sahipleri bu gmate yazılımını cıhazlarına yukleyıp bluetooth ozellıklı bir telefona bağlanıp kullanmaya deneyebilirler mi ? olur mu olur.... evde duran eskıden kalma ucuz yollu bluetooth ozellıklı telefon bir işe yaramış olur... ne dersınız..

denenebilir bana mantikli geldi
  • Ben gmate i duya duymaz yapmaya calistim ama olmadi. Telefonda port seklinde baglamak gerekiyo galiba :/
  • konu çoook durgun bir sonuç yok mu imei sorununda...

imei atan telefoncular atamazmı buna soran oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 4 Mart 2012; 14:02:09 >
  • Merhaba.

Günlerdir okuyorum okuyorum okuyorum da... Cevaplar hep eksik, bir çözüm bulabilen yok..

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum Gmate'i. İkinci haftasında Telekominikasyon bilmemne kurumundan msj geldi, 'Telefonunuz 1 hafta içinde kapatılacaktır' diye. Kaale almadım. Dedikleri gibi kapattılar cihazı:)

Ama yolunu buldum ben açtım onlar kapattı ben açtım onlar kapattı:) İnatlaştık anlayacağınız.

Verizon İphone 4 kullanıyorum bu arada. Evet hani şu hat giriş yeri olmayan, CDMA teknolojili telefon. Önünü kapatmasalardı güzel teknolojiydi ama neyse orası ayrı bir konu..

İmei'yi hiç bir şekilde atamıyoruz içerisine. Eğer sağlam bir yazılımcı kırabilirse neden olmasın? Üretici firma imei ile ilgili hiçbir maile yanıt vermiyor. Çünkü kendileri de böyle bir problemin olabileceğini bilmiyorlardı. Şu anda bizlere ne cevap vereceklerini bilmiyorlar adamlar:) Onun dışında internete bağlanamadım telefon görmüyor vs vs vs istediğiniz maili 'Türkçe' olarak atın, 'Türkçe' olarak geri dönüş yapıyorlar. (Bazı arkadaşlarım kötülemiş firmayı ama bence bu, onların iyi bir firma olduğunun önemli bir kanıtı)

Neyse, benim çözümüm gmate'e reset atmaktı, programı telefondan kaldırdım, tekrar kurdum, oldu çalıştı, 6 saat kadar. Sonra gene gitti, aynı işlemi yaptım gene gitti falan filan..

Bugün sabah tekrar resetledim kaldırdım yükledim geldi ama tekrar gitti. Başta zannettim ki her resetlemede kendine yeni bir imei alıyor. Meğer öyle değilmiş ki, anca 6-8-12 saat aralıklarında dayanabiliyor. Kafası zehir gibi çalışan bir telefoncum var, o da inceledi ama bulamadı şimdilik bir çözüm.

Son olarak, bence şimdilik kimse sipariş etmesin. Elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nindo

Merhaba.

Günlerdir okuyorum okuyorum okuyorum da... Cevaplar hep eksik, bir çözüm bulabilen yok..

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum Gmate'i. İkinci haftasında Telekominikasyon bilmemne kurumundan msj geldi, 'Telefonunuz 1 hafta içinde kapatılacaktır' diye. Kaale almadım. Dedikleri gibi kapattılar cihazı:)

Ama yolunu buldum ben açtım onlar kapattı ben açtım onlar kapattı:) İnatlaştık anlayacağınız.

Verizon İphone 4 kullanıyorum bu arada. Evet hani şu hat giriş yeri olmayan, CDMA teknolojili telefon. Önünü kapatmasalardı güzel teknolojiydi ama neyse orası ayrı bir konu..

İmei'yi hiç bir şekilde atamıyoruz içerisine. Eğer sağlam bir yazılımcı kırabilirse neden olmasın? Üretici firma imei ile ilgili hiçbir maile yanıt vermiyor. Çünkü kendileri de böyle bir problemin olabileceğini bilmiyorlardı. Şu anda bizlere ne cevap vereceklerini bilmiyorlar adamlar:) Onun dışında internete bağlanamadım telefon görmüyor vs vs vs istediğiniz maili 'Türkçe' olarak atın, 'Türkçe' olarak geri dönüş yapıyorlar. (Bazı arkadaşlarım kötülemiş firmayı ama bence bu, onların iyi bir firma olduğunun önemli bir kanıtı)

Neyse, benim çözümüm gmate'e reset atmaktı, programı telefondan kaldırdım, tekrar kurdum, oldu çalıştı, 6 saat kadar. Sonra gene gitti, aynı işlemi yaptım gene gitti falan filan..

Bugün sabah tekrar resetledim kaldırdım yükledim geldi ama tekrar gitti. Başta zannettim ki her resetlemede kendine yeni bir imei alıyor. Meğer öyle değilmiş ki, anca 6-8-12 saat aralıklarında dayanabiliyor. Kafası zehir gibi çalışan bir telefoncum var, o da inceledi ama bulamadı şimdilik bir çözüm.

Son olarak, bence şimdilik kimse sipariş etmesin. Elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Teşekkür ederim..

moral bozukluğu
    +

takip

• Tekrar Merhaba.

Bugün üretici firma tarafından mail aldım. Gmate'in içerisine imei kopyalamamın imkansız olduğunu, ki zaten bu işlemin yasal olmadığını yazmışlar.

Bende cevaben, Telekominikasyon kurumunun cihazı cep telefonu olarak saymadığı için kayıt etmediğini ve bana bu şekilde yardımcı olmaları gerektiğini, gerekli yazılımın tarafıma gönderilmesini istediğimi söyledim:)

Tabiiki göndermeyecekler, ama gene de bir şansım olabileceğini düşünüyorum:)

Diğer bir konu, Turkcell iletişim merkezine cihazdan üstü kapalı bahsettim, yasal bir cihazmış gibi anlattım. Pasaportunuzu getirin, iphonun imeisi gibi kayıt etmeyi deneriz dediler:)

İşlemi uygulayınca tekrar bilgilendirme yaparım sizlere.

Saygılarımla.
  • Merhaba arkadaşlar
    2 hafta gmate kullandıktan sonra 10 martta kapatılacagına dair mesaj geldi. Tüm denemelerime ragmen bluetoothtan imei aktaramadım. Bu nedenle pasaport kaydı işlemine odaklandım. Bugün pasaport kaydını sorunsuz gerçekleştirdim. Aşagıda kayıt olduğuna dair resmide gonderiyorum. Sorunsuz olarak tanıdık turkcell bayisinden kayıt yapıldı. Cihaz da direk skyrom gmate diye görünmekte kayıt sonrası. unlock cıkarsa bu cihazla iphonu cift simkartlıda kullanma sansı da dogmus oluyor. Umarım bu sonuclar sizin için faydalı olur.

http://imageshack.us/photo/my-images/638/84377799.jpg/

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu

• pasaport kaydi+ipod+gmate=iphone'a yakin fiyat çikar.
  • Pasaportu yurtdışından gelen akrabadan aldığım için 10 tl ye halletmiş oldum. 70 Dolar+10 Tl ye bu işi halletmiş oldum. Parayla kaydettirirseniz dediğiniz gibi pahalıya mal olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccx

Pasaportu yurtdışından gelen akrabadan aldığım için 10 tl ye halletmiş oldum. 70 Dolar+10 Tl ye bu işi halletmiş oldum. Parayla kaydettirirseniz dediğiniz gibi pahalıya mal olabilir.
    ipod touch 2.el 8 gb 300 tl+gmate 73 dolar oda 130 tl+80 tl pasaport kaydı=510 tl pek uygun olmuyor.
  • gene de çok değil mi?
  • Bu kadar uraşmak yerine eski kullandığınız Telefonları beraber kullanın aynı işkenceyi çekmiş olacaksınız Bluetooth ile internet aktarırsınız Arama ve Mesaj içinde telefonu kullanırsınız.
    Oyun Müzik içinde iPod Touch kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bu kadar uraşmak yerine eski kullandığınız Telefonları beraber kullanın aynı işkenceyi çekmiş olacaksınız Bluetooth ile internet aktarırsınız Arama ve Mesaj içinde telefonu kullanırsınız.

tam para biriktirip iphone almak en iyi seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

Bu kadar uraşmak yerine eski kullandığınız Telefonları beraber kullanın aynı işkenceyi çekmiş olacaksınız Bluetooth ile internet aktarırsınız Arama ve Mesaj içinde telefonu kullanırsınız.

Türkiyede değil.
    iPod Touch 500 TL + 3G Sahip bir telefon 250 TL : 750 TL
    iPhone 4 1250 TL Başlıyor

• teşekkürler nindo mccx bu anlatımları hiç bir yerde bulamamıştım ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 17 Mart 2012; 3:03:14 >
  • Takipdeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

Türkiyede değil.
    iPod Touch 500 TL + 3G Sahip bir telefon 250 TL : 750 TL
    iPhone 4 1250 TL Başlıyor

evet tr de değil kktc de bile değil kktc de 1 milyar dan başlıyo ipohone 4s ler 1600tl den başıyor orası ayrıda yinede tasarrufta bulunuyorsunuz

+nokia 3310 yada 3330(içinde internet tarayıcısı filanda var)aın ipodlar onu kullanın

• Abi sürekli bluetooth la bağlı olunca ve ek batarya da yok şarj sorunu oluyormu kaç gün gidiyor
  • Arkadaşlar bu GMATE motorola xoom ile uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

ipodta numara çevirme kısmı yok standart halinde. o yüzden mutlaka jb yapıp, yazılımını kurmalısınız.

Hiç dosyalarına bakmadın galiba itunes dışında bi programla .Tuş çevirme var ancak bize görünmüyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.