Şimdi Ara

gmail maillerimi silemiyorum(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı mailleri artık listemde görmek istemiyorum ama çok garip bir şekilde sil butonunu bulamadım bende mi bir terslik var yoksa gmailde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 27 Ağustos 2005, 23:50:48 >

• move to trash fln vardı
  • archive yazıyor. Oraya bas.
  • Yok o arşiv yapar trash geri dönüşüm kutusudur sen oraya at en iyisi yahoo hotmaildede trash aynı şeydir. arşive taşırsın orda silmiş sanıp.
  • Silmek istediklerini seç Spam tuşuna bas.Seçili olanlar Spam kutusuna atılır.Spam kutusuna tıkla.Ordanda tekrar seç ve Delete tuşuna bas.
  • arkadaşlar çok saolun herşeyi karıştırıp bi çözüm buldum. maili işaretledikten sonra more actions kısmından geri dönüşüme gönderdim geri dönüşümü açtığımda delete forever var oradan sildim. herkese teşekkürler.
  • bende silemiyordum foruma sordum söylediler sağolsunlar. ilk önce silmek istediğin mailin yanına tik koy yukarıda more actions tan move to trash tıkla
    sonra sol taraftan trash tıklayıp içerideki maillerin yanına tik koy veya yukarısındaki all seçeneğini seç sonra en tepedeki delete forever ı tıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.