Şimdi Ara

GMAIL DRIVE(GMAIL HESABINIZI SABİTDİSK GİBİ KULLANMAK İSTERMİSİNİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz eski haber olabilir.Arkadaşlar bazı arkadaşların haberi yok diye yazıyorum gmail'i harddisk gibi kullanabilisiniz aşağıdaki linklerdeki yazılımlar sayesinde gmaili hardisk gibi kullanın
    http://www.techspot.com/download297.html
    http://www.peer2mail.com/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NLme -- 27 Mart 2005, 10:25:58 >

• ama ne kadar güvenli bilmiyoruz ben şahsen kişisel dosya koymuyorum
  • Ben sadece Araçlar için kullanıyorum
    her yerde rahat bulamayacağım programları barındırıyorum
    gayet güsel bi icat gibi gözüküo
  • Evet gmail de daha beta sürecinde olduğu için sırt pırt açığı çıkıyor. Ne kadar güvenli bilemeyiz gerçekten
  • evet bu yüzden çok önemli olmayan ama gerekli olan dosyaları koymak daha mantıklı taki betalıktan çıkana kadar
  • Arkadaşlar zaten o kadarda hızlı bir şey değil ben mesela bilgisayara formast atmadan önce verileri depolarken çok işime yaradı yaklaşık 100 mb için CD yazmaktan kurtuldum hemzaten tamamıyle hardiskten ayrı çalışıyor.Bir dipnot düşiyim peer2mail daha hızlı
  • yani harbidende HDD gibi.alacaksın 3 adet Gmail at ata bldigin kadar sanal HDD olacak ne güzel vallaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uleeeeyn aşağıda tutmayın bu konuyu herkeste gmail var sömürün gmaili 2-3 hesap alın sanal harddisk oluşturun

**Ulan bi teşşekür etmediniz
  • ya ben hala web üzerindeki dosyaları nasıl gmail hesabına atarız öğrenemedim. burda bilen war mı?
  • Arkadaşım verdiğimiz linkleri tıkla gmaildriver 'ı yüklersen sadece gmail hesabını kullanabilirsin.Ama bilgisayarım'ı tıklarsan c ve d sürücünün yanına gmaildriver da olur Fakat ben ikisinide kullanıyorum hem peer2mail gmx hesabıma ulaşmak için hem de gmaildriver
  • benim sormak istediğim şu: örneğin rapidshare gibi bir serverda 20mb lık bir dosya war.ben bu dosyayı gmail hesabıma nasıl gönderirim? gmail driver a baktım. öyle bişe göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Mart 2005, 21:25:56 >
  • Gamil driver ı açtıktan sonra copy/paste yada cut/paste ile yapabilirsin.Mesela c deki bir dosyayı kesersin daha sdsonra gmail i açtıktan sonra past dersin ;=)
  • TEŞEKKÜR EDİİM BARİ..
  • yok annamadınız. internet üzerindeki bir dosyayı nsıl atarım dmek istedim. mesela p2m ile download yapıyosunuz. kocabir filmi bilgisayarınıza indirmeden gmaile nasıl atıyosunuz.?
  • Arkadaşım zaten bilgisyarına divX yüklerken veya herhangi bir şey yüklerken sana sormuyor mu nereye yükleme yapayım diye sen de işte o zaman gmail drive seçeceksin ve sanki C veya D ya da herneyse yüklüyormuş gibi bilgisayarım klasörü içerisindeki Gmail drive ye yükleyecek.Tabii hiç bi zaman o kadar hızlı olamayacak ben zaten daha çok küçük yazılımlar için tavsiye ediyorum bu programı öteki türlü bağlantı hızınıza göre saatlerinizi alabilir.
  • ama kaydederken gmail drive görünmüyor "bilgisayarım"da
  • 256 k adsl ile hatta 512 k olsa bile upload 64-128 olacağı için bir dosya atmak işkence olsa gerek..
  • o zaman bu kadar insan nie p2m hızlı diyor annamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Mart 2005, 23:00:05 >
  • Şimdi löyle bişey var p2m hızlı fakat p2m de internetten indirdiğin bir şeyi direk olarak atamıyorsun önce sabitdiske kaydetmen daha sonra p2m ile gmail hesabına atman gerekiyor.Zamn olarak hesapladınmı internetten indirdiğin bi şeyi gmail drive ile indirmen daha mantıklı fakat p2m ile de bilgisayarındaki mevcut dosyaları yedeklemek veye herhangi bir amaç için kullanmak daha mantıklı.Aradaki fark bu
  • hımm. ben yanlış biliyormuşum. verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.