Şimdi Ara

gmail de resim sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gmail kullanıyorum, bana gelen maillerde resimde var fakat mailde sadece yazı kısmı görünüyor ve resim kısmı boş kalıyor. bu sorunu nasıl halledicem bilmiyorum.. lütfen yardım.
    sorun resimdeki gibi resme bakın..

saygılar.
     gmail de resim sorunu..

• Baska bır browser kullanmayı dene ornegın firefox.
  • onun bence firefoxla alakası yok çünkü ben ie kullanıyorum ve gözüküyor.belki resimleri indiremiyodur pc ve o şekilde kalıyodur.
  • aynı sorun bendede var. ie ve firefox tada aynı degisen bise yok ..
  • Tarayıcıdan deil de sanırım gmailin bir özelliği bu. Resimleri açmıyor bilerek.
  • olayın browserla falan alakası yok
    google'ın güvenlik tarzı bir olayı o.
    bakın o screenshot'ın sol üst koşesinde Display Images Below diye bir link var ona tıklarsanız o anda baktığınız maildek itüm resimleri görebilirsiniz. hemen o linkin yanında Always.. diye başlayan linkle tıklarsanız o belirttiği adresten gelen tüm maillerdeki resimleri otomatik olarak görebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

olayın browserla falan alakası yok
    google'ın güvenlik tarzı bir olayı o.
    bakın o screenshot'ın sol üst koşesinde Display Images Below diye bir link var ona tıklarsanız o anda baktığınız maildek itüm resimleri görebilirsiniz. hemen o linkin yanında Always.. diye başlayan linkle tıklarsanız o belirttiği adresten gelen tüm maillerdeki resimleri otomatik olarak görebilirsiniz.

dostum çok teşekkur ediyorum, sorun bu şekilde çözülüyor.
    yani browser ile hiçbir alaksı yok.
    ilgilenen herkese teşekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Browser ayarlarından yada firewalldan olur bu tür durumlar... Resimler sizin ip nizi eleveren şeyler olduğu için browser bunları açmaz. Gerçi browser açmadığı durumlarda adress bar ın hemen aldında uyarı satırı çıkar ve buna tıklattığınızda resimler görünür. Tahminim firewall nedeniyle görünmüyor resimler. Gmail de resimlerin küçültülmüş kopyaları gösterilir üstten dokununca resimleri gerçek boyutunda izlersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1661

Browser ayarlarından yada firewalldan olur bu tür durumlar... Resimler sizin ip nizi eleveren şeyler olduğu için browser bunları açmaz. Gerçi browser açmadığı durumlarda adress bar ın hemen aldında uyarı satırı çıkar ve buna tıklattığınızda resimler görünür. Tahminim firewall nedeniyle görünmüyor resimler. Gmail de resimlerin küçültülmüş kopyaları gösterilir üstten dokununca resimleri gerçek boyutunda izlersiniz...

Evet. bende de açmıodu. hallettim. şimdi sorun yok...
  • Selam
    Aynı sorunu be de yaşıyordum.
    Şu şeklilde aştım
    1-IE da bir sayfa açın
    2-Ayarlardan Internet seçeneklerini açın
    3-Internet ikonuna tıklayın
    4-Güvenlik seçeneklerine gelin
    5-Karşılık resim içeriğini etkinleştirin.
    Sorun çözülmüş oluyor.Gmail'inizi güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.