Bildirim
gmail de resim sorunu..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Baska bır browser kullanmayı dene ornegın firefox. -
onun bence firefoxla alakası yok çünkü ben ie kullanıyorum ve gözüküyor.belki resimleri indiremiyodur pc ve o şekilde kalıyodur. -
aynı sorun bendede var. ie ve firefox tada aynı degisen bise yok .. -
Tarayıcıdan deil de sanırım gmailin bir özelliği bu. Resimleri açmıyor bilerek. -
olayın browserla falan alakası yok
google'ın güvenlik tarzı bir olayı o.
bakın o screenshot'ın sol üst koşesinde Display Images Below diye bir link var ona tıklarsanız o anda baktığınız maildek itüm resimleri görebilirsiniz. hemen o linkin yanında Always.. diye başlayan linkle tıklarsanız o belirttiği adresten gelen tüm maillerdeki resimleri otomatik olarak görebilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: theshiver
olayın browserla falan alakası yok
google'ın güvenlik tarzı bir olayı o.
bakın o screenshot'ın sol üst koşesinde Display Images Below diye bir link var ona tıklarsanız o anda baktığınız maildek itüm resimleri görebilirsiniz. hemen o linkin yanında Always.. diye başlayan linkle tıklarsanız o belirttiği adresten gelen tüm maillerdeki resimleri otomatik olarak görebilirsiniz.
dostum çok teşekkur ediyorum, sorun bu şekilde çözülüyor.
yani browser ile hiçbir alaksı yok.
ilgilenen herkese teşekkurler.. -
Browser ayarlarından yada firewalldan olur bu tür durumlar... Resimler sizin ip nizi eleveren şeyler olduğu için browser bunları açmaz. Gerçi browser açmadığı durumlarda adress bar ın hemen aldında uyarı satırı çıkar ve buna tıklattığınızda resimler görünür. Tahminim firewall nedeniyle görünmüyor resimler. Gmail de resimlerin küçültülmüş kopyaları gösterilir üstten dokununca resimleri gerçek boyutunda izlersiniz... -
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1661
Browser ayarlarından yada firewalldan olur bu tür durumlar... Resimler sizin ip nizi eleveren şeyler olduğu için browser bunları açmaz. Gerçi browser açmadığı durumlarda adress bar ın hemen aldında uyarı satırı çıkar ve buna tıklattığınızda resimler görünür. Tahminim firewall nedeniyle görünmüyor resimler. Gmail de resimlerin küçültülmüş kopyaları gösterilir üstten dokununca resimleri gerçek boyutunda izlersiniz...
Evet. bende de açmıodu. hallettim. şimdi sorun yok...
-
Selam
Aynı sorunu be de yaşıyordum.
Şu şeklilde aştım
1-IE da bir sayfa açın
2-Ayarlardan Internet seçeneklerini açın
3-Internet ikonuna tıklayın
4-Güvenlik seçeneklerine gelin
5-Karşılık resim içeriğini etkinleştirin.
Sorun çözülmüş oluyor.Gmail'inizi güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 1.1.1.1 1.0.0.1
- dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor
- 101 okey aynı ip sorunu
- bilgisayarda internet çok yavaş
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- nvidia h200
- hotspot ne demek
- nvidia h100
- wifi 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X