Şimdi Ara

GM ve Telpa Yetkilileri sorularınızı cevapladı 'Elite, Discovery 4.4, Discovery 2 ve fazlası' özel video (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
25.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lte Modelinin Çıkması Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karabataks

Lte Modelinin Çıkması Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

Facebook da ki resmi sayfasında bu soruyu dile getirmiştim.
    Bir cevap alamadım.
    Ancak Discovery 2 nin çıkış tarihi ertelendi. kullanıcılardan istek gelirse çıkacakmış. Büyük ihtimal elite satışa sunulur 1-2 ay içinde lite sürümü

Orijinalden alıntı: sismolog

quote:

Bir cevap alamadım.
    Ancak Discovery 2 nin çıkış tarihi ertelendi. kullanıcılardan istek gelirse çıkacakmış. Büyük ihtimal elite satışa sunulur 1-2 ay içinde lite sürümü

Bi Ara Çıkmayacak Söylentisi Çıktı O Yüzden Sorma Gereksinimi Duydum. Haklı Olabilirsin Ama Bana Göre Daha Önce Çıkabilir.

quote:

Bir cevap alamadım.

Discovery2 nin çıkış tarihi ile ilgili bi bilgin yada kendi tahminin var mı? muhetemelen ne zaman gelir?
  • sismolog S kullanıcısına yanıt
    o nasıl bir mantıkmış ya ne demek kullanıcılardan istek gelirse ? GMD zaten satılıyor onu durdurup GMD-II ile devam edecekler bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

quote:

quote:

Bir cevap alamadım.

Discovery2 nin çıkış tarihi ile ilgili bi bilgin yada kendi tahminin var mı? muhetemelen ne zaman gelir?

Tahmin edemiyeceğim ama kullanıcı yorumlarına şu anda bakınca çıkacak diyebilirim ama bir tarih vermem dediğim gibi facebook sayfasından böyle cevap verilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: srknwrx69

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Hayırlı olsun hocam, bende LG G Pro alacağım...

Teşekkürler hocam beklemek gerçekten baydı ha çıktı ha çıkacak. Neyse bence sende doğru kararı vermişsin hayırlı olsun şimdiden.

Eyvallah hocam,

LG G PRO

SNAPDRAGON™ 1.7 GHz DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ
    UZUN ÖMÜRLÜ 3.140 mAH PİL
    5.5” FULL HD IPS EKRAN
    13 MP FULL HD KAMERA VE 2.1 MP FULL HD ÖN KAMERA

Elite'den çok zayıf değil..

Benim note 3 kore malı çıktı 1 haftadır satan kişi ile uğraşıyorum gözlerime uyku girmedi Allahtan telefonda kişisel rehberi fln varmış iş yerini babasını müdürünü aradık derken hallettik sonunda bir daha şehir dışı ikinci ele tövbe :(

• ha ha çok güldüm hocam kusura bakma anılarım depreşti çok geçmiş olsun elektronik işınde çok güvencın yoksa yurt dışına bulaşma derim

Elite modeli ile Lite modeli arasında birkaç hafta bi zaman olacak demişti Muzaffer Bey. Lite biraz daha geç gelecek. Elite bi gelse o illaki gelir..

• Onca zaman sonra bir yorumda ben patlatayım. Telefonun önce işlemcisi 800AC olacak diyerek sonra 800AC yetişmeyecek 800 olacak fakat sonra ki parti ürünlerde 800AC olacak diye bir strateji izlemek profesyonelliğinden yakınından bile geçmeyecek bir açıklamadır. İlk parti ürünleri alan insanlar enayi mi?

Telefonu hızlı çıkartmak istediğimiz için 800AC versiyonu yetişmeyecek bu yüzden Elite modeli Snapdragon 800 olarak satışa çıkacak demeliydiniz. Bir an önce bir basın sözcüsü edinip profesyonel kadrolaşmaya gitseniz iyi olacak, bu şekilde tüketicileri yanlış bilgilendirip kötü izlenip bırakmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Onca zaman sonra bir yorumda ben patlatayım. Telefonun önce işlemcisi 800AC olacak diyerek sonra 800AC yetişmeyecek 800 olacak fakat sonra ki parti ürünlerde 800AC olacak diye bir strateji izlemek profesyonelliğinden yakınından bile geçmeyecek bir açıklamadır. İlk parti ürünleri alan insanlar enayi mi?

Telefonu hızlı çıkartmak istediğimiz için 800AC versiyonu yetişmeyecek bu yüzden Elite modeli Snapdragon 800 olarak satışa çıkacak demeliydiniz. Bir an önce bir basın sözcüsü edinip profesyonel kadrolaşmaya gitseniz iyi olacak, bu şekilde tüketicileri yanlış bilgilendirip kötü izlenip bırakmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

+1907

bi de ac li versiyon ile aynı rakamdan satıp kaymak yeme sevdasına düşecekler büyük ihtimal_!

ac li versiyonu 1200 gibi bişii olur demişlerdi... edecekleri kar belki 50 belki 100 liraydı telefon başına.

şimdi düz versiyonu çıkaracağız dediler ve ac li fiyattan çıkaracaklar büyük ihtimal.

arada götürecekleri 150 - 200 belki de daha fazla...

umut tacirliği başka bişii değil_!

beklesen ac li versiyonun çıkışı ile ilgili net bişii demezler, beklemesen alsan düzünü tutar ac li versiyonu çıkarırlar_!!!

gerçekter amatör küme mücadelesi veriyorlar_!

• 800 olsa bir tarafınız mı eriyecek sanki kötü bir yonga setide gelmiş burada 800ac muhabbeti yapiyorsunuz aradaki farkı ancak testlerde anlarsınız şuan 800 en güncel yonga setlerinden biri performansıda çok iyi fiyatın aynı olacağını nerden biliyorsunuz belki ac li versiyon daha pahalı olacak 800ac li gelmemesi firmanın suçu değil qualcomun suçudur gecikeceğini qualcom açıkladı sonradan samsung vs. firma böyle yapsa gıkınız çıkmaz beğenmiyorsanız almayın size galaxy ace bile çok.

• s800 veya s801 geçtim piyasaya çıksın artık ne bu rezillik bir bu forumda bunlara kafa patlatırken adamlar ciddi reklam yaptı dün işyerinde elektronik ile hiç alakasız bir arkadaş general mobile varya çılgın bir akıllı bir telefon çıkarıyormuş deyiverdi o an beynime kan sıçranı bu genral mobike sayemizde iyi reklam yaptı kuruş harcamadan yazıklar olsun birde hala ortada ne ürün var ne çıkış tarihi belli olaki birde 1300 tl gibi aptal bir rakam yazarlarsa çok büyük hakaret olur bukadar beklettikten sonra helede kredi kartı taksit olayı kalkmış öf öf

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • "İNANILMAZ AMA GERÇEK" DEYİMİ SANIRIM SORUNUM İÇİN UYGUN OLACAKTIR.

BURSA'DA YAŞIYORUM. SÖNMEZ AGB/Teknolojix.com İSİMLİ FİRMADAN GENERAL MOBILE MARKA DISCOVERY 16 gb MODEL CEP TELEFONU ALDIM. FATURALI, KUTULU ve SIFIR ÜRÜN. CİHAZI YAKLAŞIK 2 HAFTA KULLANDIKTAN SONRA "YASAL TAKİP" BAŞLIKLI KISA MESAJ GELDİ. MESAJDA; "...........IMEI NUMARASI KLONLANMIŞTIR, CİHAZ 30 GÜN İÇİNDE KAPATILACAKTIR, SATIN ALDIĞINIZ YERE BAŞVURUNUZ" YAZIYORDU. SATIN ALDIĞIM YERE BAŞVURDUM. KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN BİR TAKIM EVRAKLAR GEREKLİ, TARAFIMIZA ULAŞTIRIN DEDİLER. DİREK TELPA'YI ARADIM KONUYU ORAYA AKTARDIM. MAIL YOLUYLA 7 MART 2014 TARİHİNDE TELPA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN D.U. İSİMLİ YETKİLİYE, DOLDURMAMI İSTEDİKLERİ VE TARAFIMA YOLLADIKLARI TAAHHÜTNAMEYİ, KİMLİK VE FATURA KOPYALARINI, İLETİŞİM BİLGİLERİMİ YOLLADIM. İŞLEMLER SONUNDA 72 SAAT İÇİNDE IMEI NUMARASININ BTK TARAFINDAN KULLANDIĞIM TELEFON HATTIMA TANIMLANACAĞI BİLGİSİNİ VERDİLER. BUGÜN 14 MART 2014 VE KLONLANAN IMEI HALA KAYITLI DEĞİL.

BTK'YI ARADIM. BTK'DAN BİR YETKİLİ DURUMU ŞÖYLE AÇIKLADI:
    "BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ve İLETİŞİM KURUMU OLARAK GENPA, KVK VE TELPA GİBİ KURUMLARA, KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BAŞVURU YAPABİLMELERİ İÇİN AÇTIĞIMIZ BİR SİSTEM VAR. BU KURUMLAR SİSTEM ÜZERİNDEN BİZE IMEI NUMARASI VE İŞLEM YAPILACAK BİLGİLERİ İLETİRLER. KURUM TARAFINDAN İŞLEM YAPILDIĞI AN BU BİLGİLER BİZİM SİSTEMİMİZE DÜŞER VE 72 SAAT İÇİNDE IMEI KAYDI GERÇEKLEŞTİRİLİR. ANCAK TELPA TARAFINDAN SİSTEMİMİZE BÖYLE BİR GİRİŞ YAPILDIĞINI GÖREMİYORUM."

TELPA'YI ARADIM VE DURUMU AKTARDIM. İŞLEMLERİMİ YAPAN TELPA MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİ D.U. RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE YOKMUŞ. BAŞVURUM İŞLEME ALINMIŞ ANCAK BTK'NIN SİSTEMİNE GİRİLMEMİŞ. ZATEN BTK YETKİLİSİDE FİRMANIN BENİ OYALADIĞINI BELİRTTİ. HİÇ ŞAŞIRMADIM. ÇÜNKÜ EVRAKLARI GÖNDERDİĞİM TARİHTEN SONRA (7 MART 2014) HERGÜN TELPA'YI ARADIM. BAŞVURUMUN İŞLEME ALINDIĞINI VE BEKLEMEM GEREKTİĞİNİ TEKRAR EDİP DURDULAR. D.U. İSİMLİ YETKİLİ İLE BENİ GÖRÜŞTÜRÜN, İŞLEMLERİ O YAPTI DİYORUM. NE FARKEDER BİZDE BURDAN GÖRÜYORUZ YAPILAN İŞLEMLERİ DİYORLAR. PİŞKİNLİĞE BAKAR MISINIZ? OYSA KİMSE BANA, İŞLEMLERİMİ YAPAN YETKİLİNİN RAHATSIZLIĞINDAN, İŞİNİN BAŞINDA OLMADIĞINDAN, BU SEBEPLE BTK'NIN SİSTEMİNE BİLGİLERİN GİRİLMEDİĞİNDEN BAHSETMEDİ. TA Kİ BEN BTK İLE GÖRÜŞÜP TELPA'YI BU KONUDA SIKIŞTIRANA KADAR. PEKİ SON GÖRÜŞMEMDE NE OLDU? TELEFONDAKİ BAŞKA BİR TELPA MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİ D.U.'NUN BUGÜN (14 MART 2014) GELECEĞİNİ VE KONUYU KENDİSİNE AKTARACAĞINI, İŞLEMİN BAŞLATILACAĞINI SÖYLEDİ. BENİM 1 HAFTALIK KAYBIM NE OLACAK? ÜSTELİK BTK HAFTA SONLARI İŞLEM YAPMIYOR. SIKINTI OLAN DURUM İSE, CİHAZIN KAPANMASI İHTİMALİ. SÜREÇ UZADI VE ZAMAN DARALDI.

BU GÜVENSİZLİKTEN SONRA TELPA'NIN RESMİ SİTESİNDEN GARANTİ SORGULAMASI YAPTIM. CİHAZIM BİLİNDİĞİ ÜZERE ÇİFT SİM KART DESTEĞİNE SAHİP. 1.SİM SLOTUNA AİT IMEI NUMARASI GARANTİ KAPSAMINDA GÖRÜNÜRKEN, KLONLANAN IMEI ÜZERİNDE GARANTİ GÖRÜNMÜYOR. İNANILIR GİBİ DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 14 Mart 2014; 10:23:30 >
    ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered

• Gm Discovery 2 'ye hologram ekran,lazer klavye koyacak adamlar kasayı gelecekten getireceklermiş ondan bu gecikme Röportaj mı düzenleyeceksiniz yoksa düzgün bir haber mi vereceksiniz ne yapacaksanız yapın artık sabrımız tükendi

• Karayell kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam aldım ama durduk yere 50TL zarara girdim sinirlenip Istanbul bileti aldım neyse çok şükür ucuz atlattik.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.