Şimdi Ara

Gm in Yeni Markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni astra sedan ve mokka nın 1.3/1.4 dizel olmasından yakınan arkadaşlarım var. Müjdeli bir haber vermek istiyorum;GM Citroen Ve Pegeout'u %7 satın aldı seneye 1.6 dizel yüksek torklu 165 hp motor geliooooorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 9 Ekim 2012; 17:27:24 >

• O değilde 2009 da üye olup 6 mesajmı attın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra777

Arkadaşlar yeni astra sedan ve mokka nın 1.3/1.4 dizel olmasından yakınan arkadaşlarım var. Müjdeli bir haber vermek istiyorum;GM Citroen Ve Pegeout'u satın aldı seneye 1.6 dizel yüksek torklu 165 hp motor geliooooorr

145 mi yoksa 165 mi karar ver.

Diğer konuya da 145 yazmışsın.

Sanırım aracın beygirleri o anki ruh haline göre değişkenlik gösteriyor.
  • Panpa imzan kurallara aykırı
  • Tamamini satin almadi sadece %7'si ni alarak ortaklik kurdu yanlis anlasilmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir citroen sahibi olarak bunun psa grubuna bizim de farkedeceğimiz bir artısı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Bir citroen sahibi olarak bunun psa grubuna bizim de farkedeceğimiz bir artısı olur mu?

Bunu soylemek icin erken ama GM gibi otomotiv dunyasinin devlerinden biriyle ortak olmasi PSA Grubuna artisi olacagini dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2013 te cift kavrama ve 1.6 dizel motor gelecegı haberlerını cok onceden dergılerde okumustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Bir citroen sahibi olarak bunun psa grubuna bizim de farkedeceğimiz bir artısı olur mu?

Bunu soylemek icin erken ama GM gibi otomotiv dunyasinin devlerinden biriyle ortak olmasi PSA Grubuna artisi olacagini dusunuyorum.

Gm nin de o kadar çok markası var ki; hangisi Gm için çok önemlidir hangisi sırf prestij için devam etmekte vs. insan şaşırıyor.
  • quote:

Tamamini satin almadi sadece %7'si ni alarak ortaklik kurdu yanlis anlasilmasin.

O zaman psa dizelleri yolda desene.

Dizel fetişisti opelciler için iyi bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra777

Arkadaşlar yeni astra sedan ve mokka nın 1.3/1.4 dizel olmasından yakınan arkadaşlarım var. Müjdeli bir haber vermek istiyorum;GM Citroen Ve Pegeout'u satın aldı seneye 1.6 dizel yüksek torklu 165 hp motor geliooooorr

Satın mı aldı. Daha neler. Sen başında %7 hissesini aldılar sadece. PSA grubu öyle sandığınız kadar küçük bir şirket değil.
  • quote:

quote:

quote:

Gm nin de o kadar çok markası var ki; hangisi Gm için çok önemlidir hangisi sırf prestij için devam etmekte vs. insan şaşırıyor.

GM bircok markasini son krizden sonra kapatti en son Saab'i satti oda sadece isim hakkini teknolojilerini vermedi elindeki tum markalar GM icin onemli suanda (Chevrolet, Cadillac, Buick, GMC, Opel/Vauxhall, Holden) premium sinifina Cadillac oynuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GM bircok markasini son krizden sonra kapatti en son Saab'i satti oda sadece isim hakkini teknolojilerini vermedi elindeki tum markalar GM icin onemli suanda (Chevrolet, Cadillac, Buick, GMC, Opel/Vauxhall, Holden) premium sinifina Cadillac oynuyor.

Bİlgilendirme için teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Tamamini satin almadi sadece %7'si ni alarak ortaklik kurdu yanlis anlasilmasin.

O zaman psa dizelleri yolda desene.

Dizel fetişisti opelciler için iyi bir haber.

1.3 den sonra adamlara ilaç olur. Nedir abi Allah aşkına zulüm gibi uzun yolda filan
  • satın almış dikkat hazımsızlık yapmasın
    bir kilo citroen yanında da yarım kilo peugeot olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

O değilde 2009 da üye olup 6 mesajmı attın ?

İşsizmisin bunu inceledin ?
  • kaynak var mı?
  • Peki VW Alfa'yı ne zaman alıyor,bir haber var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Peki VW Alfa'yı ne zaman alıyor,bir haber var mı?

fiat, 6 ay önce gerekli cevabı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Peki VW Alfa'yı ne zaman alıyor,bir haber var mı?

fiat, 6 ay önce gerekli cevabı verdi.

Ne demişler?Ben bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.