Şimdi Ara

GM Discovery XPERİA ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
5
Favori
21.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşım.Orjinal romda ses kayıt seçeneği mevcuttu bu romda durum nedir.Sırf bunun için kurmak istemiyorum.Kontrol edip bilgilendirimisin.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: scankurban

Merhaba arkadaşım.Orjinal romda ses kayıt seçeneği mevcuttu bu romda durum nedir.Sırf bunun için kurmak istemiyorum.Kontrol edip bilgilendirimisin.Teşekkürler

Ses kayıt programı var evet. Sen kayıt programı olmasınmı istiyorsun ?
  • Belki yanlış kelimeler kullandım kusura bakmayın görüşme kaydından bahsediyorum.Orjinal romdaki gibi görüşme kaydı seçeneği mevcut mu? Teşekkürler.
  • quote:

Belki yanlış kelimeler kullandım kusura bakmayın görüşme kaydından bahsediyorum.Orjinal romdaki gibi görüşme kaydı seçeneği mevcut mu? Teşekkürler.

Evet ses kayıt mümkün yalnız ufak bi ayar yapmanız lazım rom'u kurarsanız eğer anlatabilirim
  • aynı elemanın birde infinity HD romu var, internet gelip gidiyor deneyemedim. elemanla konuştum sıkıntı olursa destek verecek.
  • beyler dosya elinde olan varsa biryerlere yükleyip linki paylaşırsa makbule geçer...
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    xda'da konuyu açan arkadaş bu gece linkli yenilicem yazmış. bi kaç saate yeniler linki.
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

xda'da konuyu açan arkadaş bu gece linkli yenilicem yazmış. bi kaç saate yeniler linki.

ok dostum..
  • Cok iyi oldu be discowery de s2 gibi costum rom destegi çok olursa hiç şaşmam

• Biri türkçe kurulumu anlatsın

• Vakit biraz geç oldu ama romu yükledim.Xposed içerisinde tweakbox'ta call recording seçeneği mevcut,aktif ettim ama bir etkisi olmadı.Bu işi yapabilecek bu telefonla çalışabilen bildiğiniz herhangi bir kayıt programıda olabilir.Tekrar teşekkürler
  • quote:

Vakit biraz geç oldu ama romu yükledim.Xposed içerisinde tweakbox'ta call recording seçeneği mevcut,aktif ettim ama bir etkisi olmadı.Bu işi yapabilecek bu telefonla çalışabilen bildiğiniz herhangi bir kayıt programıda olabilir.Tekrar teşekkürler

tamam doğru yapmışsınız. Görüşme esnasında Menü tuşuna basarak kayıtı başlata tıklicaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Vakit biraz geç oldu ama romu yükledim.Xposed içerisinde tweakbox'ta call recording seçeneği mevcut,aktif ettim ama bir etkisi olmadı.Bu işi yapabilecek bu telefonla çalışabilen bildiğiniz herhangi bir kayıt programıda olabilir.Tekrar teşekkürler

tamam doğru yapmışsınız. Görüşme esnasında Menü tuşuna basarak kayıtı başlata tıklicaksınız

Çok teşekkür ederim.iyi geceler
  • Antutu skoru mükemmel.1900 skorlu pocket le neler yapılabiliyorsa bununla uçulur :)
  • Çok teşekkürler hocam paylaşımınız için, Bu Rom'u da dün yapmış sanırım arkadaş. Umarım yeni Romlarıda sunar İşte bu şekilde Rom istiyorum bende, dediğiniz gibi bende görselliğe önem veriyorum
  • Rom u indirmiş olan arkadaş varsa başka bir yere yukleyebilirse çok makbule geçer ROM.çok hoş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Rom u indirmiş olan arkadaş varsa başka bir yere yukleyebilirse çok makbule geçer ROM.çok hoş duruyor

evet beyler link hala ölü biriniz yüklese de herkes faydalansa iyi olur yani
  • Link aktif olmuş indiriliyor şu an için

• link tekrar çalışıyor ama elaman aynı yere upload etmiş.gene gider.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.