Şimdi Ara

GM Discovery Uygulamalar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar. 2 yıldan fazla süredir gm discovery 4gb kullanıyorum. son 7-8 aydır da telefon rootlu. ne kadar greenify, lagfix vs. kullansam da uygulama yükle-sil yaptıkça ram doluyor. bu yüzden 3-4 ayda bir formatlıyorum telefonu.

dün yine formatladım sıkıntı yoktu. her şeyi tekrar yükledim ama bazı uygulamalar açılmıyor. facebook, mackolik, clash of clans gibi. uygulamayı ilk açtığımda sorun yok ama telefonu veya uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda facebook simgesi, mackolik simgesi hangi uygulamaysa onun açılış ekranı geliyor sonra takılıp yanıt vermiyor hatası geliyor. bikaç saniye sonra ekran siyaha dönüp öyle kalıyor.

rootla alakalı olabilir diye rootu kaldırdım yine değişiklik yok. tekrar formatladım yine değişiklik yok. gm nin sitesinden kitkat final sürümünü indirip kitkata geçirdim telefonu yine aynı sorun var. whatsapp, chrome, pvz 2 gibi uygulamalarda sıkıntı yok.

uygulamaları sd kart ve dahili depolama 2 sine de taşıyıp denedim aynı sorun var.

4-5 ay kadar önce garantiye vermiştim telefonu şarj olmuyordu. anakart değişip gelmişti.

yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagol123 -- 14 Ocak 2016; 21:17:58 >

• Aynı sorun 2 gündür bende de var. Ne yaptıysam işe yaramadı. Mağdurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BEE22999F -- 17 Ocak 2016; 0:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni rom yükle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.