Bildirim
GM Discovery usb ile internet
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Telefonu usb ile pc ye bagla.Telefonun içinden ayarlar-diger-usb interneti seç.Pc işletim sistemini seç yönergeden.Windows 7 için, bilgisayar ag baglantılarından "yerel ag bağlantısı"na sag tıkla özellikler de.Gelen pencerede üst tarafta digeri seç.Ve "diger aygıtların baglanmasına izin ver" gibi birşeyler olması gerekiyor.Ona tik attın mı telefondan internete girebilirsin. _____________________________ -
windows 8 ? _____________________________ -
bendeki sorun şu ben windows 8 de ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim yani masaüstünden şuraya gir yada denetim masasından şuraya gir gibi olursa sevinirim ? _____________________________ -
Windows 8 için nasıl bilmiyorum.Telefonda işletim sistemi seçtikten sonra yönerge olması lazım windows 8 için.Ama benzerdir diye düşünüyorum. _____________________________ -
ya bir yönerge var ama ayrıntı az. Yani Bilmeyenler olabilir bi ayrıntılı olması lazım. Yani Bilmiyorum ben bu özelliktende yararlanamıyorum Yani açıkçası saçmalık
_____________________________ -
Usb dn internete baglanmak için
cihazı pc tanıtmanız gerek
Google dan mtk6589 usb driver indirin cihazı tanıtın
pc dek mevcut internet baglantısını kesin
Tel dn mobil veri açık olsun
teli usb baglayın
ayarlar - tüm ayarlar - diğer menusunden
usb interneti tickleyin tamamdır pc otomatik olarak baglantıyı kurup ağı ayarlar
win 7 64 bit ultimate dnenmiştir
win8 ve 8.1 d aygıt tanınmayabilir
bunun içinde sürücü imza kontrolunu devre dışı bırakmanız gerekir
google dan arayın anlatımlar çıkar ;-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: alisefa15
bendeki sorun şu ben windows 8 de ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim yani masaüstünden şuraya gir yada denetim masasından şuraya gir gibi olursa sevinirim ?
win8 kullanmadım ama win7de kullanıyorum bir problem yok.Ayrıca arkadaşın dediği menüden hallediyorsun win8 de extra birşey isteyeceğini zannetmiyorum_____________________________ -
Saol kardeşim Dünden beri uğraşıyorum bunu öğrendim. Dün mtk 'yı indirdim ve sürücüyü güncelledim . Sonra Normal internet değilde diğerini aktifleştirdim ve internet telefonda Çözüm İçin Uğraşıp Cevap Yazan Herkese Teşekkürler .....

SORUN ÇÖZÜLDÜ.....
Bende tanımlanamayan ağ diyor ve ağ bağlantısı yok diyor. Halbuki bütün adımları doğru yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ya bendede aynı hatayı verdi bilgisayarı yeniden açınca napıcaz?
Acil çözüm bulmalıyım. Evdeyken 3G çekmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben de denedim bu özelliği biraz bocalasam da çalıştırdım sonunda. denediğim işletim sistemi windows 8.1 32bit
öncelikle telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağlayın.
hata ayıklama modunu seçin >BU ÖNEMLİ YOKSA OLMUYOR!
telefonda sistem ayarları > bağlantılar > diğer > usb internet seçin işletim sistemini seçin ve devam edin ve bitirin.
bilgisayara bir şeyler yükleyecek bitene kadar bekleyin
sonra bilgisayarda Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları da paylaşacağınız internet bağlantısına sağ tıklayın özellikler > üstteki sekmeden paylaşıma gelin diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın'ı işaretleyin ve altta yeni oluşan bağlantıyı belirtin (ben de yerel ağ bağlantısı 2 olarak görünüyor sizde farklı olabilir.) bu işlemden sonra bilgisayardaki paylaştığınız internet bağlantısına dikkat ederseniz paylaşılan yazar
ben bu şekilde windows 8.1 32 bit işletim sistemi.
telefon 16gb general mobile discovery ile denedim ve oldu.
Eyvallah dostum._____________________________
-
arkadaşlar benim bilgisayar windows xp sizin dediginiz gibi olmuyo ben ne yapmaliyim ??? yardımcı olursanız sevinirim şuan paketimde yok
yardımcı olun acilll bana en baştan nasıl yapılcak madde madde veya resimli anlatım yapın _____________________________ -
tüm işlemleri yapıp en son aşamada internet bağlantısını paylaştır dediğimde hata veriyor.sürücüleri yükledim güncelledim fakat bir türlü bağlantıyı tele paylaştıramıyorum. _____________________________ -
arkadaşlar xpde nasıl bağlanıcaz _____________________________ GoLdm3mber -
bende windows 8,1 de general mobile discovery üzerinden bağlanamadım.. _____________________________ -
bende de aşağı yukarı aynı sorun var.. telefonumu burda ki ver diğer sitelerden edindiğim bilgileri kullanarak bağlamamma ve windows tan ayarlamama rağmen "tanımlanamayan ağ" hatası almaktayım.. hiç bu sorunu atlatan varmı acaba aranızda ? _____________________________
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- supersu root kaldırma
- telefon şarj oluyor ama yüzdesi değişmiyor
- arama kendi kendine kapanıyor
- sim 2 nedir
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- general mobile g518
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt