Şimdi Ara

gm discovery sarj soketi (yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, forumda yeniyim, hatta bunu sormak için üye oldum.

4-5 ay kadar önce bi hata yaptım, fiyat-performans olarak cazip geldiği icin discovery aldım ve aldigimdan beri şarj soketinden cekiyorum..

En son yine sarj almıyordu kardeşim bi bakayım dedi ve şarj soketinin sallanmakta olduğunu söyledi. açıp baktı ve hakkaten kopmuş.

şimdi ben servisle uğraşmak istemiyorum çünkü çok basım yandı bu servislerle her seferinde de ya fazla masraf ya da hiçbir şey yapilmadan geri aldım telefonlarımi o nedenle sağlam bi tamirciye yaptirmak istiyorum.

lakin siz de bilirsiniz ki bayan olunca kaldirmaya çalışan olacaktır. o nedenle bana soket değişimi için tahmini bir rakam söyler misiniz bilgim olsun?

Bir de nette bazı siteler gördüm, telefonu yolluyoruz onlar tamır edip geri gönderiyorlarmis, sizce bu tarz servisler guvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kronik arıza ile servise gidenlerden bedavaya yaptıran çok kişi var
    zamanında bende o telefonu baya araştırmıştım
    servis, tamir için 50 lira istiyor fakat fabrikasyon sorun diye diretilirse bedavaya yapıyorlar
    telefondaki sorun için illa telefoncuya gitmek şart değildir, iyi bir elektronikçi çok rahatlıkla yapar
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim cevabın için. elektronikci daha uygun fiyata mı yapar diyorsun? servisin 50 tl istediğini burada okumustum. ama servise giden tel 1 aydan once gelmiyor, su an acil ihtiyacım var telefona. daha once servislerle mahkemelik oldum hiç bulasmak istemiyorum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsfreesiaa -- 27 Temmuz 2014; 4:23:18 >
  • Konu yanlış yerde

• mrsfreesiaa M kullanıcısına yanıt
    her elektronikçi farklı fiyat söyleyebilir
    ama serviste yapılmadığı zaman garanti dışı kalabilir
    ve servise verilen telefon eğer uzun süre kalacak ise kullanmak için muadil bir telefon tahsis edilir
    bu garanti şartlarında da vardır
  • telefonu kardeşiniz açmış zaten garanti dışı kalmış. servise gondermenizin pek bi anlamı kalmamış,herturlu para talep ederler.
    3-4 yıl once başıma geldi 55TL ye telefon tamircisinden soketi degiştirdim.
  • Kargo ile gönderebilirsen yapabilirim. Teknik Servisim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aynı telefondan bende 5 aydır kullanıyorum ve almadan önce şarz soketinden şikayetleri okumuştum,ben kendimce bir çözüm yolu buldum ve şimdiye kadar
    şarz soketiyle herhangi bir sorun yaşamadım.

Çözümüm ise şöyle: şarz kablosunun ucundaki fişin üstünde iki adet tırnak var o tırnakları eye ile aldırmanız lazım,takıp çıkarırken herhangi bir zorlama
    olmadan takıp çıkarmak için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 27 Temmuz 2014; 17:54:59 >
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    Daha önce telefonum servise gitti ve 45 gün sonra tamir edilmeden geri geldi ve yerine o sürede kullanabilecegim bir telefon da temin edilmemisti.üzerine bir servisin kötü uslubu eklenince dava acmistim. Bi kaç ay bekledim ama kazanarak para iadesi almıştım. yine de sıkıntılı bi surecti o yüzden bulasmak istemiyorum

• warpchain kullanıcısına yanıt
    3-4 yıl oncesi için yüksek bir meblağ, hangi telefondu sizinki? Modelden modele değişiyordur fiyatlar

• ApRaNaX. kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz?

Adana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsfreesiaa

3-4 yıl oncesi için yüksek bir meblağ, hangi telefondu sizinki? Modelden modele değişiyordur fiyatlar

samsung preston evet fazlaydı ben birkaç yere gittim sordum hep aynı fiyatı çektiler bende mecbur degiştirdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpchain -- 28 Temmuz 2014; 10:13:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.