Şimdi Ara

Gm Discovery Şarj -Şarj Soketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 gün önce 3 adet gmd cihazını aldım.(arkadaşm,kendime,abime) Öncelikle çok memnunum.Yalnız bugün oturduk telefonu kurcalıyoduk.abim dedi sizin de kapakta çatlama varmı dedi.Birden dedim başlıyoruz :D telefonun kapak tarafında şarj soketının yanlarndan 2 tane çatlama olmş kapağı etkilemiş.çizik gibi duruyo işte . Büyük ihtimal telefonun verdiği ara kablodan dolayı zedelenmiş olabilir yada abimin kullanımı etkilemiştir bilmiyorum.büyük bi mesele değil ama uyarayım dedim.fazla kapağa darbe uygulamayın plastik sonuçta.

konudada bu arkadaşın durumunu gördüm sonra kendimdede abimin telefonundada arkadaşnkidede aynısı oluyor heralde bütün cihazlarda aynı şey var galiba sizde bakın sanki winampn çubuğu gibi oynuyor mavi ışık çkıyor iniyor ilerde sorun etmicekse hiç bişi olmaz ama nolcağı bilinmez sizde bi kontrol eder msiniz?

bide abimin telefonuna göre benm telefon acayip şarj götürüyo yani normalde yaptığım işlem okdr şarj götürecek cinsten değil ama çok şarj yiyo bunun çözümü varmı acaba ya yani şarj yiyor hissediyorm :D

abim diyorki mesaj geldi sonra telefon kendiliğinden kapandı :S

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Arkadaşlar, home tuşunun 1-2 cm üzerinde, beyaz fonda ekranda beyaz floresan parlaması gibi bir sorun gören var mı? Hala görmediyseniz, yakında göreceğinizi umuyorum.(inşaallah görmezsiniz).Çünkü telefon mühendislik noktasında pek iyi sayılmaz. Göndereceğim resimleri iyi analiz ediniz.Bu resmen ayıplı maldır.Eğer sizlerde de(benim ki ilk parti ürünlerden) aynı mühendislik arızası varsa dikkat ediniz.Bataryanın altında bulunan film(kablo diyelim) kalınlığından dolayı pilin de arka kapak tarafından sıkıştırılmasıyla ekrana basınç yapıyor.bu bir süre sonra ortaya çıkıyor. Hatta ekranın alt sağ veya sol tarafına biraz sert basarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Göndersem garantiye Telpa ne diyecek sizce?

Gm Discovery Şarj -Şarj Soketi Gm Discovery Şarj -Şarj Soketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender_41 -- 1 Eylül 2013; 19:17:55 >

• Usb girişinde sorun yok ama ara kablo çok adi. Allahtan telefonu aldığımın 2. günü telefon şarjdayken oğlum baba kocaman telefon almış diyerek telefonu bir çekti, gitti telefonun usb girişi diye düşündüm ama ara kablo haşat olduğu halde usb girişinde bir sıkıntı yoktu. O zamandan beri eski Samsund telefonumun ara kablosunu kullanıyorum. O daha kaliteli olduğu için sorun yok şimdilik. GM nin kablosu çok sertti yuvaya oturtmak için bastırmak gerekiyordu. Tavsiyem başka usb kablosu kullanmanız.
  • Evet cok haklisiniz gidip alicam ara kablo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kesinlikle o dandik kabloyu kullanmayın.Usb girisi bozulan cihazlarda büyük ihtimal o kablo yuzunden bozuldu.

• Aynen .. Ama bnm ciddi derecede sarj sorunum var abimin ve arkdasmn sarjlari iyi ama bnm kotu .s

• Arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz telefonu?
  • bende düşünüyordum zaten yeni ara kablosu bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S6 ŞARJ KABLOSU TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gibi aynı öneriyi başka bir forumda birisi daha söylemişti bana samsungun şarj kablosunu kullanmamı samsungun girişi nasıl acaba telefona gm nin kendi şarjını takarken biraz sertlik belli oluyor.
  • Samsung-LG- Nokia farketmez eskiden Samsung kullandığım için evde zaten vardı. Herhangi kaliteli bir micro usb girişi olan şarj aleti veya kablosu kullanabilirsiniz.
  • gmd almayı düşünüyorduk bu sorun yüzünden vazgeçtik 100tl telpa ücret çıkartıyormuş. samsung sarj aleti kullandığımızda sorun olmuyor değil mi? ona göre alacağız.
    kendi sarj aletini kullanmayıp mutlu olan varmı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender_41

Aynen .. Ama bnm ciddi derecede sarj sorunum var abimin ve arkdasmn sarjlari iyi ama bnm kotu .s

Arkadaşlar telefona yeni güncellemeler geldi o güncellemeleri yapın fazla şarj yemiyor
  • benim arkadaşında şarjı başta iyiydi şimdi bi günü zor çıkarıyor acaba nedendir bilemedik.
  • Soket ücreti konusunda son durum nedir acaba ilkinde 50 TL verdik mecburen telefonun garantisi bozulmasın diye ama şimdi tekrar bozuldu dışarıda 50 TL ye 2saat içinde yapıyorlar servis 1aydan evvel göndermiyor üstüne birde ikinci kez para talep ederlerse diyorum göndermiyim boşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.