Şimdi Ara

GM Discovery-Samsung S3 Mini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik sorulardan sanırım belki sıkıldınız ama ^^ Burdaki arkadaşlarada güvendiğim için soruyorum arkadaşlar. Hangisi iyidir hangsi kötüdür onu öğrenmek istiyorum sadece sizden. Mesela daha demin hepsiburadadan baktım fiyatlarıda benim için uygun görünüyor ama tabi ordan almayı düşünmüyorum. İkiside aynı civarlardaydı hatta gm daha ucuzdu dye hatırlıyorum hemde 16GB samsungda 8 GB iken. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 16 Ekim 2013; 2:50:30 >

• isteyen istediği kadar sorsun cevap vermekten sıkılmam, amacımız milletin parası boşa gitmesin
    s3 mini, s3 markasının tutmasıyla satmaya çalışan vasat bir telefondur, piyasa çıktıktan 1 ay sonra 400tl indirim yemiştir
    gmd ise f/p denilince akla gelen ilk modeldir, 600tl fiyat aralığında daha iyisi yoktur, aksesuar, garanti, sorun gibi soru işaretleri kafalarda olabilir ama bunlar hızla çözülmektedir,
    sana diyeceğim s3 miniden uzak dur, gmd ile ilgili soru işaretlerin varsa telefonun ana sayfasını biraz oku ona göre karar ver
    http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

isteyen istediği kadar sorsun cevap vermekten sıkılmam, amacımız milletin parası boşa gitmesin

Teşekkürler ^^
    Adresini verdiğiniz konuya baktım gerçekten çok yararlı oldu benim için tam olarak bakmadım ama yeterli olduğunu düşünüyorum. Eksileri olarak şunlar söylenmiş;
    TELEFONUN KULLANICI FİKİRLERİNE GÖRE EKSİLERİ

1. Menülerdeki 5-6 yerde görünen Türkçe çeviri eksikliği
    2. Müzik çalarında favori listesinden mp3 kaldırmak eziyet tek tek işaretlemek gerekiyor. Müzik çalar birçok eksikle geliyor. winamp şart
    3. Bildirim ekranındaki ayarlara ikinci kez tıklama ile ulaşabiliyorsunuz. Bildirim ekranın açıp en sağ üst simgeye tıklıyorsunuz.
    4. Kilit ekranına uygulama kısayolları eklenemiyor
    5. Kamera ışığı yetersiz
    6. Bildirim ışığı yok
    7. Ahize sesi daha yüksek olabilirdi. [ Az değil fakat daha yüksek olan telefonlar mevcut ]
    8. Mikrofon ekranın köşesine yerleştirilmiş içerisine toz-kir birikmeye çok müsait bir yerde ileride sorun yaşatabilir. Telefon alt kısmında olması gerekirdir.
    9. Yüz takibi olmalıydı nette sörf yaparken çat ekran kapanmamalı.
    10. Işık sensörü çok hızlı ekran parlaklığına müdahale ediyor. Telefon ekran ışığı sürekli kısılıp açılıyordu neden derken elimde oynayan telefon , odanın ışığını alma açısı değiştikçe ekran ışığına müdahale ediyor.
    11. Kamera iso100'de bile rahatsız edici noise üretiyor.
    12. Ses tuşları ve kilit tuşu kasayla uyumlu olmamış kaliteli krom kaplama olsaydı nefis yakışırdı telefona.
    13. Gelen bildirimler kilit ekranında küçücük uyarı yazısı şeklinde çıkıyor. Gelen bildirimlere tıklayıp içeriğini göremiyoruz menüye girmek zorunlu.
    14. Mini Hdmi yok kablosuz ekran teknolojili televizyon şart.
    15. Şarj cihazı çok şık ve kaliteli yanında verilen usb kabloda bir o kadar ucuz ve kalitesiz.
    16. Telefonun arkası açıldığında etiket ve pil kaplamasında kalite sorunları rahatsız ediyor.
    17. Designed by General Mobile ifadesi arka etikette tüketiciyi aldatmaya yönelik hareket.
    18. Sim2 girişi normal yapıdayken sim1 girişi yer olmasına rağmen micro yapıda.
    19. Titreşim yetersiz
    20. gps hızı yeterli değil ilk bağlantı 30 saniye kadar sürüyor.
    21. Kablosuz ekran teknolojisinde oyunlarda yaklaşık 1 saniye gecikme süresi bulunmakta.

________
    Ama fiyatını göz önünde bulundurursak çok iyi gibi görünüyor. Alanlarda çok memnun.
    Zaten S3 Mini'yi bende düşünmezdim ama etrafımdan biraz olumlu tepki gelince onada br bakayım demiştim.

• kardeşimde gmd var bende s3 mini ikisnide kullandığında s3 mininin daha kaliteli ve orjinal durucağını görürsün. ve her ne kadar özellik olarak iyi gibi gözüksede gmd satabil sistem çalışması ve rahat kullanımıyla s3 mini bir + daha kazanıyor batarya ömürleri aynı gibi. çözünürlük gmd de daha fazla olara verilmiş fakat yan yana koyulduğunda hiç bir fark yok. aslından telefonlarda çok bir fark yok gmd fiyatta öne çıkarken s3 mini satış sonrası hizmette daha iyi. seçim senin dostum.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanxxx

kardeşimde gmd var bende s3 mini ikisnide kullandığında s3 mininin daha kaliteli ve orjinal durucağını görürsün. ve her ne kadar özellik olarak iyi gibi gözüksede gmd satabil sistem çalışması ve rahat kullanımıyla s3 mini bir + daha kazanıyor batarya ömürleri aynı gibi. çözünürlük gmd de daha fazla olara verilmiş fakat yan yana koyulduğunda hiç bir fark yok. aslından telefonlarda çok bir fark yok gmd fiyatta öne çıkarken s3 mini satış sonrası hizmette daha iyi. seçim senin dostum.. :)

www.dunyagoz.com

sen bi buraya gorun sonra yorumunu editle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin durum daha vahim göz kurtarmaz noroloji veye beyin cerrahisini başvurman gerekir :) kişisel fikirler özgürdür telefona 10 cm den bakmazsan bir sorun yok :) bakarsanda dediklerime + olarak verdğin adresede gidebilirsin. iyi forumlar :)
  • bu saatten sonra a9 işlemcili s3 mini alınmaz. kasar durur deli eder adamı. kamera ve malzeme kalıtesıde kotu zaten. onun yerine xperia m cok daha performanslıdır. performansta s3 miniyi 2 ye katlıyor. gmd de fiyatına gore cok ıyıdır gmd yada xperia m ye bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-m-siyah/productDetails.aspx?productId=telcepericxperm&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcepericxperm%26fh_lister_pos%3d12%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f500.0%253cactual_price%253c750.0%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister
    Evet o da gözüme çarpmadı değil. Fiyatı GM Discovery'e göre fazla değil mi ama? Onun özellikleri daha iyi gibi mesela.
    Gerçi ben çok anlamamda öyle sıradan özelliklere bakıyorum rami, hafızası, megapixeline filan.
    ---Düzeltme=>Bu arada arkadaşlar hepsiburada'nın verdiği fiyat bu dışarda ortalama ne kadara bulunabilir bu telefon(GMD)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 16 Ekim 2013; 12:32:52 >

• Fiyat konusunda tartismaya gerek bile yok 100 tl fark var. Ama performan stabil calisma bu farki kapatiyor. Ikisinide kullaniyorum arkadaslar s3 mini daha onde..

• Bu saatten sonra s3 mini alınmaz evde s3 mini s3 ve gmd var ve bence gmd hepsinden iyi hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum ayrıca dediğin problemlerin çoğu güncelleme ile düzeltildi

• quote:

Fiyat konusunda tartismaya gerek bile yok 100 tl fark var. Ama performan stabil calisma bu farki kapatiyor. Ikisinide kullaniyorum arkadaslar s3 mini daha onde..

S3 mini mi stabil zuhahaha menüde bile kasan bir telefondan bahsediyoruz gmd ile kıyaslamak gmd ye hakaret olur s3ile kıyaslanacak cihaz gmd

• quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-m-siyah/productDetails.aspx?productId=telcepericxperm&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcepericxperm%26fh_lister_pos%3d12%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f500.0%253cactual_price%253c750.0%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister
    Evet o da gözüme çarpmadı değil. Fiyatı GM Discovery'e göre fazla değil mi ama? Onun özellikleri daha iyi gibi mesela.
    Gerçi ben çok anlamamda öyle sıradan özelliklere bakıyorum rami, hafızası, megapixeline filan.
    ---Düzenltme=>Bu arada arkadaşlar hepsiburada'nın verdiği fiyat bu dışarda ortalama ne kadara bulunabilir bu telefon(GMD)?

Discovery xperia m den donan8m olarak önde ayrıca ekran kalitesi de m den kat kat iyi. Discovery yi vatandan almanızı öneririm

• Yazik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-m-siyah/productDetails.aspx?productId=telcepericxperm&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcepericxperm%26fh_lister_pos%3d12%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f500.0%253cactual_price%253c750.0%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister
    ---Düzenltme=>Bu arada arkadaşlar hepsiburada'nın verdiği fiyat bu dışarda ortalama ne kadara bulunabilir bu telefon(GMD)?

Discovery xperia m den donan8m olarak önde ayrıca ekran kalitesi de m den kat kat iyi. Discovery yi vatandan almanızı öneririm

Tamam, oraya mutlaka bakarım zaten bilgisayarımı da ordan almıştım ^^ Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 16 Ekim 2013; 12:33:11 >

• quote:

Fiyat konusunda tartismaya gerek bile yok 100 tl fark var. Ama performan stabil calisma bu farki kapatiyor. Ikisinide kullaniyorum arkadaslar s3 mini daha onde..

telefonu nerenle kullaniyorsun ? gmd kullaniyorum s3 mini ile kiyaslanacak hicbir yani yok bizim kiyaslanamaz dedigimiz telefona daha iyi diyorsun hadi anlat bakalim kiyasla.ikisiyle de bi real racing 3 oyna bakalim hangisi daha iyi.

• İkiside çöp.

• gm fiyatına göre çok iyi bir telefon ama malzeme kalitesi gerçekten çok kötü geldi bana kuzenim almış elime alır almaz hissettim malzeme kalitesinin çok kötü olduğunu ama özellik olarak gerçekten çok iyi
  • arkadaşlar tamam kullandığınız telefonu kötülemiyorsunuzda biraz gerçekci olun alıcak arkadaşlar için + ları - leri yazdım ben alan zaten almış herkes gerçeksi yazsın fikirlerini alacak adamlarıda kandırmayın. ikisinide kullanan biri olarak s3 mini daha önde..
  • S3 mini alma benden sana şiddetli bir tavsiye.
  • Arkadaşlar ilk çıktığı günden beri kullanıyorum bana göre tek eksisi kasanın kalitesiz oluşu onun haricinde ışık sensörü olayı ayrıca bildirim ekranına gelmek için iki parmağınızı yukardan aşağı çekin direk o pencere geliyor bilmiyorsanız öğrenin yanlış bilgi vermeyin ah birde eğer 4.7 ekran senin için büyükse s4 mini al bu saatten sonra s3 mini alınmaz hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.