Şimdi Ara

GM discovery neden alınmaz ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eye.Q

quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

sorunsuz şarj etti. çok rahat takıp çıkarılıyor. bugün bi tane samsung şarj aleti alcam

Anladim. Peki olu pixel testini sim karti taktiktan sonra markeetten indirdigin uygulamalarla mi yaptin?

yazdım aslında yukardaki mesajda neler yaptığımı :)
  • quote:

quote:

quote:

sorunsuz şarj etti. çok rahat takıp çıkarılıyor. bugün bi tane samsung şarj aleti alcam

Anladim. Peki olu pixel testini sim karti taktiktan sonra markeetten indirdigin uygulamalarla mi yaptin?

Bataryayi takip telefonu acarken gordugunuzu yazmissiniz. Sonra olu pixel test indirip kontrol etmissiniz. Bunu indirmek icin sim karti takmak gerekiyor. Bunu takip takmadiginizi yazmamissiniz. Ben sunu ogrenmek istiyorum aslinda. Sim karti takilmis telefonu iade edebildiniz mi? Yoksa hic sim karti takmamis miydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bataryayi takip telefonu acarken gordugunuzu yazmissiniz. Sonra olu pixel test indirip kontrol etmissiniz. Bunu indirmek icin sim karti takmak gerekiyor. Bunu takip takmadiginizi yazmamissiniz. Ben sunu ogrenmek istiyorum aslinda. Sim karti takilmis telefonu iade edebildiniz mi? Yoksa hic sim karti takmamis miydiniz?

sim kart mı gerekiyor? valla bildiğim kadarıyla telefonları açmak için sim kart gerekmiyor. ben de sim kart takmadan yaptım zaten. hatta şuan bile takılı değil hala sim kart. pili çıkartıp takmaya üşendiğimden daha takmadım :)
    ayrıca sim kart taksan bile çıkartıp fabrika ayarlarına geri dön yapınca ilk aldığın güne geri döner telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 20 Kasım 2013; 14:52:09 >

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Hocam sim kart taktiginizda veya wifi ile veri alisveri sagladiginizda telefonlar 2.el statusune giriyor. Bundan dolayi iadesi olmuyor. Siz uygulama indirdiyseniz sizde wifi kullanmissiniz ama iade edebilmissiniz. Burada benim sikintim iste.

• quote:

Hocam sim kart taktiginizda veya wifi ile veri alisveri sagladiginizda telefonlar 2.el statusune giriyor. Bundan dolayi iadesi olmuyor. Siz uygulama indirdiyseniz sizde wifi kullanmissiniz ama iade edebilmissiniz. Burada benim sikintim iste.

İnternetten aldigin urunlrde yok o dediğin.7 gün içinde koşulsuz iade hakkin var.
    Şuan telden gidiyorum. Telefon gayet hoşuma gitti. Yaninda iPhone var.navigasyonu benimki kadar detay bilgi veremedi

• quote:

quote:

İnternetten aldigin urunlrde yok o dediğin.7 gün içinde koşulsuz iade hakkin var.
    Şuan telden gidiyorum. Telefon gayet hoşuma gitti. Yaninda iPhone var.navigasyonu benimki kadar detay bilgi veremedi

Aynen aynen biliyorum o maddeyi ama mesela n11.com benim dedigim sartlari ariyor. Bilmiyorum zaten sim karti taksamda nasil anlayacaklar.

• quote:

quote:

quote:

Aynen aynen biliyorum o maddeyi ama mesela n11.com benim dedigim sartlari ariyor. Bilmiyorum zaten sim karti taksamda nasil anlayacaklar.

golddan aldım ben o yüzden. iade etmek istersem herhangi bir pürüz çıkmaması için. büyük firma sonuçta. itibar kaybetmek işin ucunda

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    aldığımdan beri en ufak bir sorun çıkartmadı.fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

aldığımdan beri en ufak bir sorun çıkartmadı.fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

birazda şansa bağlı tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

birazda şansa bağlı tabi.

aynen tüm telefonları sorunlu demekte olmaz ne kadar çok olsada
  • eye.Q kullanıcısına yanıt
    çok pahalı... 650TL ne biçim fiyat 500TL altında satılması gereken şey ama...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    aynen ben de vermem şahsen o fiyatı 650 onu alacağıma giderim l520 alırım fakat çeklerle falan 500 liranın altına alabiliyoruz. Tek avantajı fiyat açsından burası.
  • quote:

Evet lütfen kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Neden bu telefon alınmaz ?

Alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır kardeşim kanırta kanırta kullanılır şu telefon için yazılanları hayretle okuyorum alalı bir ay oldu (kliksadan 16 gb ) telefonu gece gündüz kanırta kanırta kullanıyorum tek bir sorun yaşamadan iyi niyetle tavsiye istiyenlere tavsiye olunur başlığa bak niye alınmazmış (böyle başlığa böyle cevap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feratakeno -- 21 Kasım 2013; 12:56:32 >
  • Meditek (MTK) işlemciler o çok bilinen samsung ve qualcom işlemcilere yetişmek üzere dikkatinizi çekerim. MTK şuan 1.7 Ghz 8 çekirdekli MTK 6592 işemcisini çıkardı. Birkaç ay sonra ise 2.Ghz 8 çekirdekli MTK6592t modelini çıkartacak. bu işlemci Antutudan 27 bin puan alıyor dikkatinizi çekmek istedim.
  • quote:

hangi model hocam. usb+kafa mı yoksa direk prizli şarj aleti mi. deneyip memnun kaldığınız ürünü paylaşırsanız ben de almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.