Şimdi Ara

GM discovery neden alınmaz ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin için şimdi gidip 4 kere şarja sokup çıkardım. Sıkıntı yok Zaten günde birkere yatarken şarja sokuyorum. Ama Samsung taki gibi kaliteli durmuyor doğrusunu söylemek gerekirse. Bende önceden Galaxy Ace vardı. O daha sağlam duruyordu kablosundan salladığım bile olmuştu sağlammı diye kontrol ederken. Ama bunda cesaret edemedim. Şarjdayken çok oynamamak gerekebilir ama kolay kolay bir sıkıntı çıkacağa benzemiyor. Birde elim alışmış bazen ters sokmaya çalışıyorum ace e göre ters duruyor usb girişi :(
    Ben 16 Gb lık modeli aldım vatandan 700 liraya. Almadan önce sordum zaten incelermisiniz diye ölü pixel çıkarsa almam dedim kabul ettiler. Şansımada ölü pixel çıkmadı

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    ben darty.com.tr den almıştım ama pişman olmuştum ya internetten bakıp bi mağazaya kendin gidip almalısın veya internetten alcaksan kardeşime kliksadan almıştık ups kargoyla 1 günde gelmişti birde n11.com var alışveriş yapanlar gayet memnun ve daha uygun oluyor
  • ozankaradas kullanıcısına yanıt
    Ya ben de telefonu vatandan inceleme firsati buldum. Almak icin de internet mi yoksa bir magazadan mi almak konusunda kararsizim. Cunku magazadan aldiginda orda kontrol etme sansin oluyor sizin yaptiginiz gibi. Internetten de 500 tl ye alabiliyorsun ki baya iyi bir fiyat. Bakalim kararsizim hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellaxes

ben darty.com.tr den almıştım ama pişman olmuştum ya internetten bakıp bi mağazaya kendin gidip almalısın veya internetten alcaksan kardeşime kliksadan almıştık ups kargoyla 1 günde gelmişti birde n11.com var alışveriş yapanlar gayet memnun ve daha uygun oluyor

Alirsam n11 den alirim sanirim. 500 tl ye kadar inebiliyor kampanyalar oldugunda. Magazadan almanin da soyle bir avantaji oluyor direk orda kontrol edip telefonda sikinti oldugunda almayabiliyorsun.

• Doğru söliyosun

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    en garantisi vatan dan almak. 1 ay içinde sıkıntı olursa götürürsün. vatan bazen değişimi sorunsuz yapıyor göz yumuyor. ben konuştum. telefonu burada servisteki arkadaşlar kontrol eder sorunlu olursa yenisini veririz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

en garantisi vatan dan almak. 1 ay içinde sıkıntı olursa götürürsün. vatan bazen değişimi sorunsuz yapıyor göz yumuyor. ben konuştum. telefonu burada servisteki arkadaşlar kontrol eder sorunlu olursa yenisini veririz dedi.

geçen hafta vatandan 4gblık olanını almıştm. perşembe günü iade ettim. hiç bi sorun çıkarmadılar. iade sebebimse 16gblık olanını almak istediğimden. yoksa bi sorun olduğu falan yoktu. 16gb lık olanının da siparişini goldtan verdim.
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    vatanda 16 yokmuymuş. kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

vatanda 16 yokmuymuş. kaça aldınız

o yüzden değil. şimdi 4gb lık olanı verip 16 gb lık olanı almak biraz tuhaf kaçar aynı yerden diye golddan sipariş verdim. kampanyayla beraber 600e geldi. diğerini iadesinden 638 tl gelcek. 38 üste para bile kaldı bana
  • süper yaa hangi kampanyalar var :D
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    600 liraya gelecek derken cek falan mi aliyorsunuz nasil oluyor

• kartların kampanyaları vardı işte. bankadan biriken puan sitenin o karta olan indirimi falan birleşince o fiyata denk geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

kartların kampanyaları vardı işte. bankadan biriken puan sitenin o karta olan indirimi falan birleşince o fiyata denk geldi :)

anladım hayırlı olsun hocam tekrardan umarım sorun çıkmaz güle güle kullanırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

kartların kampanyaları vardı işte. bankadan biriken puan sitenin o karta olan indirimi falan birleşince o fiyata denk geldi :)

anladım hayırlı olsun hocam tekrardan umarım sorun çıkmaz güle güle kullanırsınız :)

sağol dostum. inşallah çıkmaz. şarj soketi için de ya nokinanı şarj aletini ya da samsungunkini almayı düşnüyorum. bi gelsin şu telefon hayırlısıyla da
  • quote:

Evet lütfen kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Neden bu telefon alınmaz ?

arkasında telpa gibi dandik bi firma olduğu için

koca ülkede tek bir servisi olduğu için
  • bu ruzgar gecıpte,furya sona erınce neler olacagını dusununce verılen paraya acıdıgım ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Evet lütfen kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Neden bu telefon alınmaz ?

arkasında telpa gibi dandik bi firma olduğu için

koca ülkede tek bir servisi olduğu için

Benim de en çok takıldığım konu Telpa zaten. Hiç sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

bu ruzgar gecıpte,furya sona erınce neler olacagını dusununce verılen paraya acıdıgım ıcın

Hocam sizde her yere kötüleyen mesajlar yazıyorsunuz. Sizinde objektifliğinize güvenemiyorum açıkçası. Hangi telefon konusuna baksam siz ve sizin anti gmd mesajlarınız var. Sanki sırf bunu yazmak için giriyorsunuz. Bazılarına katılıyorum tabi ama bu kadar da gömmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

bu ruzgar gecıpte,furya sona erınce neler olacagını dusununce verılen paraya acıdıgım ıcın

Hocam sizde her yere kötüleyen mesajlar yazıyorsunuz. Sizinde objektifliğinize güvenemiyorum açıkçası. Hangi telefon konusuna baksam siz ve sizin anti gmd mesajlarınız var. Sanki sırf bunu yazmak için giriyorsunuz. Bazılarına katılıyorum tabi ama bu kadar da gömmeyin.

L520nin marketini pcden bakın uyarsa kesinlikle l520 alin bence ama discoveryde iyidir

• hangi bakımdan önerdiniz acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.