Şimdi Ara

GM Discovery mi Nokia Lumia 620 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta belirttigim gibi gm discovery mi nokia lumia 620 mi.Aslında ben discovery almak için telefonu mu sattım ama çevremdekiler telefonun kötü olduğunu söylüyor.Bunun yerine lumia serisi bakmamı söylediler.Sizce hangisi.cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.

Not: Bana neden konu açtığımı sormayın.Bilgi edinmek istiyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he de onlara. kullanıyorum gmd yi hiç sorunsuz şekilde. lumia serisi wp li. markette uygulama bile yok doğru dürüst. 620 ise berbat bir tel. 512 mb ram, 480p çözünürlük. 5 mp kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

yav he he de onlara. kullanıyorum gmd yi hiç sorunsuz şekilde. lumia serisi wp li. markette uygulama bile yok doğru dürüst. 620 ise berbat bir tel. 512 mb ram, 480p çözünürlük. 5 mp kamera.

Cevap için Teşekkürler.Discovery almam kesinleşti gibi
  • arkadasim gitti lumia 620 aldı ve şuan içi yanıyor discoveryi gördükçe

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

quote:

yav he he de onlara. kullanıyorum gmd yi hiç sorunsuz şekilde. lumia serisi wp li. markette uygulama bile yok doğru dürüst. 620 ise berbat bir tel. 512 mb ram, 480p çözünürlük. 5 mp kamera.

620 Kullanan arkadaşım gmd yi görünce " o ne lan? " bakışı attı. iki telefonuda vatanda eline bi al incele ikisini birden kullan 620 gözüne daha iyi gözükürse direk 620 yi al oradan göz doktoruna uğra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 6 Aralık 2013; 21:53:18 >

• Discovery.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

arkadasim gitti lumia 620 aldı ve şuan içi yanıyor discoveryi gördükçe

Discovery'le 620 yan yana koyunca discovery'nin duruşu yeter.Disco alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

arkadasim gitti lumia 620 aldı ve şuan içi yanıyor discoveryi gördükçe

Discovery'le 620 yan yana koyunca discovery'nin duruşu yeter.Disco alacağım.

lumiada kötü değil tasarım olarak ama içi boş olunca neye yarar[8D

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

quote:

620 Kullanan arkadaşım gmd yi görünce " o ne lan? " bakışı attı. iki telefonuda vatanda eline bi al incele ikisini birden kullan 620 gözüne daha iyi gözükürse direk 620 yi al oradan göz doktoruna uğra.

11mm olması en baştan kaybettirdi.

• 620 düşünsene kadar bence 625 e bak birde

• Her iki telefonu kullanmış biri olarak lumia 620'nin muhtemel bir pişmanlık olacağını söyleyebilirim. İlk konu batarya mevzusu. 620'de 1300 mah batarya var, GM Discovery'de 1800 mah batarya var. Şarj konusunda 620 inanılmaz başarısız. Çözüm arıyorsunuz, şarj süresini arttırmanın bir yolu yok. İkinci konu, herkesin dile getirdiği 620'deki uygulama yetersizliği. Herşeyden vazgeçtim, windows mağaza'da doğru düzgün gazete uygulaması bile yok. Üçüncü konu, 620'de adobe flash player yok. Tarayıcıyı açıp Habertürk mobil falan okuyamıyorsunuz, manşetler arasında gezinemiyorsunuz. Başka şeyler de söyleyebilirim ama bu kadarı kafi. Lumia yani WP henüz hazır olmayan bir işletim sisteminin piyasaya sürülmüş hali gibi. Stabil ve hızlı: Ona bişey dediğim yok ama içi boş bir telefon isterse Ferrari kadar hızlı olsun...
  • Cevaplar için teşekkürler.Discovery aldım şuan telden yazıyorum.Fiyattından fazla fazla verdiği özellikler muhteşem.650 TL az bile.

• Mantıklı karar vermişsin kardeş Windows phone telefonlarinin oturabilmesi için 1-2 yıl ı daha var bence ya da daha fazla.

• quote:

Cevaplar için teşekkürler.Discovery aldım şuan telden yazıyorum.Fiyattından fazla fazla verdiği özellikler muhteşem.650 TL az bile.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Mantıklı karar vermişsin kardeş Windows phone telefonlarinin oturabilmesi için 1-2 yıl ı daha var bence ya da daha fazla.

Saolun.Aynı sizin gibi söyleyen telefoncu arkadaş vardı.Bende mantıklı şekilde Discovery'e karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicianger

quote:

Cevaplar için teşekkürler.Discovery aldım şuan telden yazıyorum.Fiyattından fazla fazla verdiği özellikler muhteşem.650 TL az bile.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

Çok teşekkürler.

• Lumia 620 kullandım. O süre zarfında hayat çok berbarttı benim içim. 20 gün sonra çok zarara sattım telefonu. Ve o gün yemin ettim bir daha asla NOKİA..
  • Hiç bir şekilde kapışamaz L620 ile Discovery. (bknz; Store-Donanım)
  • Discovery

• çoooooook farklı cihazlar çok.

discovery akıcılık olarak harika bi telefon. ekranı da harika. kısacası sorun çıkarmazsa aldığınıza pişman olmanızın imkanı yok. hem süper akıcılıkla android dünyasının keyfini çıkarırsınız, hem de incecik zarif ve güzel ekranlı bi telefonunuz olur.

WP lar bence işletim sistemi olarak çok sıkıcı, ama kişiden kişiye değişen bişey bu.

malzeme kalitesi olarak discovery piyasadaki en kötü telefonlardandır. hernekadar ben ve 8 tanıdığım discovery alıp kimse sorun yaşamamış olsa da telefonun dayanıksız olduğunu forumdaki mesajlara bakarak anlıyoruz. çok şık çok ince çok zarif ama bi okadar da dayanıksız bi alet.

malzeme kalitesi istiyosan sony ya da nokia alacan kardeş.

yok ben dikkatli kullanırım, düşürmem, şarj soketine de dikkat ederim diyosan gmd al keyfine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.