Şimdi Ara

GM Discovery Gmail Hesabından çıkış yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Acil yardıma ihtiyacım var.
    Yarın telefonumu (discovery) servise vereceğim, telefonumdaki tüm uygulamaları vs. SD karta yükledim.
    Telefonun yedeklemesi (rehber vs.) gmail hesabımda.
    Ben gmail hesabımdaki e-postaların okunmasını istemiyorum. Servise de güvenmiyorum.
    Gmail'in kendi web sitesinde okuduklarıma göre android cihazlarda gmail hesabının oturumu kapatılamıyor.
    Telefondan tamamen kaldırmak gerekiyormuş.
    Ama telefondan kaldırmak istediğimde tüm hesabın silineceğini söylüyor. Bu sefer de yedeklemeler de güme gitcek.
    Çok salakça bir durum.
    Bilgisyarımdan gmail hesabımın şifresini değiştirdim. Ama telefonda mail hesabını açtığımda oturum açık gözüküyor.
    Tekrar şifre girmem gerekirken öyle bir şey cıkmıyor.
    Sadece telefona bir uyarı geldi şifreniz değiştirildi diye.
    Ama hala oturum açık. Ve tüm mailler okunabiliyor.

Var mı bunun çözümü ? Acil biraz...

• Yapay Zekanın Yanıtı

GM Discovery Gmail Hesabından Çıkış Yapma

GM Discovery Gmail hesabından çıkış yapmak istiyorsanız izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

• Uygulamada çıkış yapma: GM Discovery uygulamasını açın. Sol üst köşedeki profil resminize dokunun ve "Hesaptan Çık" seçeneğini seçin.
    • Tarayıcıda çıkış yapma: Hesabınızdan çıkış yapmak için Gmail hesabınızı kullandığınız tarayıcıda oturum açın. Sağ üst köşedeki profil resminize tıklayın ve "Hesaptan Çık" seçeneğini seçin.
    • Tüm cihazlardan çıkış yapma: Tüm cihazlardan Gmail hesabınızdan çıkış yapmak için bu bağlantıyı takip edin: https://myaccount.google.com/device-activity. "Oturumları kapat" seçeneğine tıklayarak tüm aktif oturumları sonlandırabilirsiniz.

Gmail hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra, tekrar giriş yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acaba fabrika ayarlarına geri dödürseniz nasıl olur bi deneyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan;
    Ayarlar>Hesaplar>Google>Gmail adresin'e tıkla seçeneklere basıp hesabı kaldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Telefondan;
    Ayarlar>Hesaplar>Google>Gmail adresin'e tıkla seçeneklere basıp hesabı kaldır.

Hesabı kaldır diyince google'daki hesabını siliyor ?? yani googledaki yedeklerin de gidiyor o zaman.
  • yedeklerinize bir şey olmaz, hesabı telefondan kaldırır yalnızca o seçenek. isterseniz ayarlar-uygulamalar-tümü sekmesinden google uygulamalarını tek tek devre dışı bırakabilirsiniz, menüde görünmezler, servisin anlayacağını da sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.