Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri diyor lumia 520 öbürü diyor gm iscovery al babayı yea çok kararsızım offfff en iyisi paran olacak ikisinide alacan bu nedir ya. Herkes en iyisini almak istiyo ama en yisi hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon
    Çok acemisin bişey bildiğini sanıyosun sadece. Thumb.db'den baska bisey bildigin yok. Onuda kasitli birakiyorum guncellerken klasor duzenim bozulmasin diye. Bi gecmisimi arastir arkadas konusmadan once. Cyanogenmod build machine yaptim bir sene kullandilar. Hayatinda hic kaynak kodundan android kompile ettin sanki. Neyse simdi gec onu. Öncesinde ne yaptığını soruyorum sorunu yasadıgın icin. Çünkü benim cihazlarımda bu sorun yok. Gidip aptal saptal infinity xperia hd falan kurduysaniz oncesinde gecmis olsun. Herkesinkini tek tek düzeltirim seninkini düzeltmem adama bak. Dogru duzgun soyle ne yaptiysan cozelim. Duzgun anlat cunku artik ego ve ukalaligi alttan alacak sabir kalmadi.

Bu yakışıksız ve çirkin tavrınıza cevap vermek seviyesizliğini göstermiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

Burak peki infity kuranlar için çöz um yokmu gitti mi cihaz

Elimden geleni yapıcam, ama size söylemiştim. Bu sorunu yaşayanlar zamanında kullanmayın diye bas bas bağırdığım yazılımları kullanmışlar anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 21 Eylül 2013; 12:19:36 >
  • Anlamadım şimdi bende infinity kurdum. Şu anda nexus v2 kullanıyorum bir sorun yok gibi. Ne olabilir ki tehlikeli ne var şu anda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az one mesut beyin telefonunu teamviewerdan kurdum. Aynı kırpışma sorunundan bahsediyordu. Sorun kalmadı. Benim tarafımdan yayınlanmamış olan orjinal romu kurmayın. Benimkini firmware upgrade ile kurun. Pazartesi size en sağlıklı orjinal yazılımı göndericem bu sorunu yaşayanlar her ne yaptıysa son kez yardımcı olmak için bunu yapıcam. Sonrasında ota güncellemelerini sorunsuz alarak devam edin. İyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 21 Eylül 2013; 12:38:48 >
  • quote:

Az one mesut beyin telefonunu teamviewerdan kurdum. Aynı kırpışma sorunundan bahsediyordu. Sorun kalmadı. Benim tarafımdan yayınlanmamış olan orjinal romu kurmayın. Benimkini firmware upgrade ile kurun. Pazartesi size en sağlıklı orjinal yazılımı göndericem bu sorunu yaşayanlar her ne yaptıysa son kez yardımcı olmak için bunu yapıcam. Sonrasında ota güncellemelerini sorunsuz alarak devam edin. İyi günler herkese.

Bende de bildirim isiklari yanip sonuyordu kilit acarken. Nexus V2 kullaniyorum. Bu sorun alttaki Led isiklarini kapatmam ve kilit ekranina resim koymamla basgosterdi. Ve infinity hd romu yaklasik 1 gun kullandim bunun da katkisi olmus sanirim. Simdi baska romlar deneyip bildirecegim.

Edit:xperia Rom a gectim sorun duzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 21 Eylül 2013; 13:18:24 >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    cihazın tekrar açıldığını görmek güzeldi :) ekran ışıklarının yanıp sönme sorunu gitti teşekkürler hocam.pazartesi bekliyorum orjinal yazılımı..
  • quote:

Az one mesut beyin telefonunu teamviewerdan kurdum. Aynı kırpışma sorunundan bahsediyordu. Sorun kalmadı. Benim tarafımdan yayınlanmamış olan orjinal romu kurmayın. Benimkini firmware upgrade ile kurun. Pazartesi size en sağlıklı orjinal yazılımı göndericem bu sorunu yaşayanlar her ne yaptıysa son kez yardımcı olmak için bunu yapıcam. Sonrasında ota güncellemelerini sorunsuz alarak devam edin. İyi günler herkese.

Hocam bizim cihazın ana bandı nedir acaba? v6 mıdır? Nexus rom kullanıyorum, xperia swipe lockscreen yapacağım da telefona, teyit etmek istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

Hocam bizim cihazın ana bandı nedir acaba? v6 mıdır? Nexus rom kullanıyorum, xperia swipe lockscreen yapacağım da telefona, teyit etmek istedim :)

Kullandığın modem bu bantları destekliyorsa sorun yok.
     GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

• Burak hocam bendede stoc romv2 spflash ile kurdum nexus v2 den su an kiprasma yok ama daha sonra kendiliginden olma ihtimali varmidir

• Burak benim anlamadığım bu cihaz 5 ülkede farklı isimlerle piyasaya sürülüyor oradaki roomları kuran bir sürü kullanıcı ya salakmı peki yoksa bizim telefon bize özelmi üretilmiş

• quote:

Burak hoca ya ne kadar tesekkur etsek azdir.Allah ondan razi olsun. Team wiever den baglanip benim telefonu da düzeltti. Şuan Nexus 2.0 kullanmaktayim sorunsuz olarak.Mesut aydin in Burak hocaya tesekkur mesajini umarim okumuşlardır. Bu yeteneği yinede cekemeyenler anten takmali. O tesekkur mesaji ve pazartesi yayinlacak orgina stock ROM haberi bazilarina kapak oldu galiba.

• Ben telefonu dün gece 4 e kadar hiç açamadım sabah baktım Burak yardım etmek istedi ve sorunu çözdü. ben pm den yazıştığım için buraya çok yazmadım ama telefon hiç açılmasaydı bile kimseye sitem etmeye hakkım olduğunu düşünmüyorum cünkü ben bunu denemek istedim bir riskti.Pazartesi yeni gelicek yazılımı bekliyorum tekrar teşekkür ediyorum.
  • Burak kardeşin yüklediği ilk romu yükleyip– spflash ile – sonrasında ota denen yöntemle yani internetten güncelleyen varmı? (Ben denediğimde açılış gırpışmaları olduydu. )
    Birde pazartesi yi bekliyek bakak. Burak beye mecbur olmadığı halde verdiği emekleri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 21 Eylül 2013; 14:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

Burak kardeşin yüklediği ilk romu yükleyip– spflash ile – sonrasında ota denen yöntemle yani internetten güncelleyen varmı? (Ben denediğimde açılış gırpışmaları olduydu. )
    Birde pazartesi yi bekliyek bakak. Burak beye mecbur olmadığı halde verdiği emekleri için teşekkürler.

Pazartesi gelecek yazilimi beklerseniz sonra ota yaparsiniz rahatca nedemek ilk gunden beri magdur olmamaniz icin herseyi yaptim. Ama herkes farkli birseyler yapiyor kendince herseyi ben takip edemem. Lafim gecmiyor kimseye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 21 Eylül 2013; 15:12:14 >
  • Sizden ricam v2 ismiyle yayınlanmış orjinal yazılımı kurmamanız çünkü bu yazılımı ben test etmedim ve haberim yok. Benim yayınladığım orjinal rom bu sorunu içermiyor. Download butonunu kullanarak yazılım kurarken 2 kere düşünün. Pazartesi göndereceğim yazılımı bu sorunu yaşayan birinde test ediyorum.
  • GÜNCELLEME

PAZARTESİ GÜNÜ SUNACAK OLDUĞUM V6000 SÜRÜMÜNÜ BU YANIP SÖNME SORUNU OLAN CİHAZLARDAN BİRİ ÜZERİNDE AZ ÖNCE DENEDİK VE HİÇ BİR SORUN KALMADI. SORUN NEXUS V2 VEYA BAŞKA BİR ROMDA DEĞİL, ORJINAL ROM V2 OLARAK KURDUĞUNUZ YAZILIMDADIR VE BU YAZILIMI BEN YAYINLAMADIM - SAHİBİNİDE BİLMİYORUM. LÜTFEN PAZARTESİYİ BEKLEYEREK YAYINLAMIŞ OLDUĞUM ORJINAL SPFLASH YAZILIMINI KURUNUZ HİÇ BİR PROBLEM KALMAYACAKTIR. (SORUN BENİM YAYINLADIĞIM HİÇ BİR DOSYADAN KAYNAKLANMAMAKTADIR BUNUDA BELİRTMEK İSTERİM.)

Lütfen yaptığım bu iyiliğinde başkasının neden olduğu bir maduriyeti gidermek amaçlı olduğunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 21 Eylül 2013; 16:34:59 >
  • quote:

GÜNCELLEME

PAZARTESİ GÜNÜ SUNACAK OLDUĞUM V6000 SÜRÜMÜNÜ BU YANIP SÖNME SORUNU OLAN CİHAZLARDAN BİRİ ÜZERİNDE AZ ÖNCE DENEDİK VE HİÇ BİR SORUN KALMADI. SORUN NEXUS V2 VEYA BAŞKA BİR ROMDA DEĞİL, ORJINAL ROM V2 OLARAK KURDUĞUNUZ YAZILIMDADIR VE BU YAZILIMI BEN YAYINLAMADIM - SAHİBİNİDE BİLMİYORUM. LÜTFEN PAZARTESİYİ BEKLEYEREK YAYINLAMIŞ OLDUĞUM ORJINAL SPFLASH YAZILIMINI KURUNUZ HİÇ BİR PROBLEM KALMAYACAKTIR. (SORUN BENİM YAYINLADIĞIM HİÇ BİR DOSYADAN KAYNAKLANMAMAKTADIR BUNUDA BELİRTMEK İSTERİM.)

Lütfen yaptığım bu iyiliğinde başkasının neden olduğu bir maduriyeti gidermek amaçlı olduğunu unutmayın.

Herkese merhabalar, denemelerimiz sonucunda v6000 sürümü çok başarılı, yeni özelliklere hazır olun, burakgon adlı arkadaşımızın kıymetini bilmeniz dileğiyle herkese iyi günler

• mesutaydin kullanıcısına yanıt
    sorunun cihazdan kaynaklanmadığını soylemiştim :) nasıl çözüldü anlatabilirmisin
  • |HokkaBaZ| kullanıcısına yanıt
    hiç kararsız kalma.discovery al.donanım karşılaştırmalarında discovery çok ilerde.ayrıca fiyat olarak ta ,paranı lumia ya vererek çarçur etme.al discovery paşalar gibi istediğini yap.kurtulun artık şu windoz zımbırtısından.android gibi ucu bucağı olmayan diyarlara adım atın.göreceksiniz ne demek istediğimi.
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.