Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi searching yerinde port8 yazıyor ve [com]failed to open com8 yazan bi hata veriyor
  • mesutaydin kullanıcısına yanıt
    burdaki sorun ozaman telefonda değil.cünkü aygıt yöneticisinde eğer preloader görüyorsanız cihazınız yazıma açık ancak aktarım yapmakta sıkıntı yaşıyor olabilir.size gönderdiğim driverleri yukleyip tekrar deneyiniz.olmadı başka bir bilgisayarda bu işlemleri tekrar deneyiniz.cünkü eğer telefon tam hasar almış olsaydı preloader çıkmazdı.

birde arkadaşın dediği adımları uygulayın.firmwire > upgrade yapın.siz stock rom kurmaya çalışıyorsunuz bu arada değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximan2008 -- 21 Eylül 2013; 3:30:10 >
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    arkadaş v1 kurun demişte onunda linki gitmiş nerden bulucaz bilginiz varmı? gece gece nerden yaptım anlamadım ki
    aslında v1 dediği ilk çıkan discoverylerde yuklu olan sürüm
    burdan indirebilirsiniz.
    http://yadi.sk/d/kEXAyS5K9dBQK

ayrıca yeni stock rom olarakta şu var.tamamıyle türkçeleştirilmiş

http://yadi.sk/d/m5j16G-Y9dAbF

bunlardan birini deneyiniz.ancak size tavsiyem gündüz deneyin:)uyku yorgunluğuyla gözden kaçırdığınız birşey olabilir.

hocam çok saollasın olmadı telpa nın yolları görünüyor bize haftaiçi olsa hiç sorun değilde :)
    keşke elimin altında olsa telefon,garantisi olmasa "cool" noktasını kullanarakk urulumu başlatırdık ama telin açılması gerek.oda garanti dışı bırakır.umarım telpaya göndermeden açılır cünkü garanti dışı kalma olasılığı var.ancak dediğimi gibi başka bir bilgisayarda deneyiniz.cünkü preloder çalışıyorsa (ki görünen çalışıyor) yukleme yapabilmeniz gerek.iyi günler...
    açılmayan cihazı ne diye garanti dışı bırakcak?
    yaptığınız işlemlerin spflash tarafından kaynaklandığını bilirler.sonuçta rom atma işi garanti kapsamı dışı bırakır.umarım garanti kapsamında servis yazılımı atıp gönderirler.siz gönderirken başka nedenler sunun.mesela internete girerken birden kapandı ve açılmadı gibi :) siz şimdi verdiğim linklerden dosyaları indirin.arkadaşında bahsettiği yolu deneyin.ama PMT olan dosyayı seçin.diğerini değil.ve bunları başka bir bilgisayarda deneyin.bu arada bu kullandığın bilgisayarı yeniden başlatıp işleme bir daha dener misin.işletim sistemin ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximan2008 -- 21 Eylül 2013; 3:50:07 >
    yeniden açıp kapattım artık yarına kalsın başımı ağrıttı olmaması.bide v1 i deniyip kapatcam bilgisayarı..1,5 sene telefon tamiri yaptım böyle saçma iş yapmadım hiç :D
    peki.sonuçları bekliyoruz inşallah sorununuz çözülür.eğer garantiyi önemsemez iseniz telefonun cool noktasını bulup o yolla kurulumu deneyin.cünkü artık başka bir şey kalmıyor.
    garantiyi önemsiyorum bi şekilde kendim çözemezsem garantiden yaptırmaya çalışırım inşallah çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutaydin

pil takılı değil daha önce bu sekilde rom atmıştım fakat formattan sonra cihaz hiç işlem yapmıyor

Senin bilgisayarinda telefonun Alcatel RNDIS olarak gorunuyor. Biotloaderi formatlamissin buyuzden cihaz meta moda gecmis. Bana teamviewer id sifre verirsen hallederim. Ayrica problem yasayan fazla oldugu icin size stock rom linki aticam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 21 Eylül 2013; 6:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunda bu sorunu yasayan biri yarın bana bi sekilde ulasabilirmi? Bunun nedeni neymis arastiralim cunku bende 2 adet discovery var ikisinede nexus ,orjinal rom ne varsa kurdum. Hic boyle bisey gormedim yakin arkadaslarimda ayni sekilde kullaniyor. Bu sorunu yasayanlar infinty gibi abuk subuk romlari kullanmismiydi? Orjinal romlardan hangisini kurdugunuzda bu sorun ortaya cikiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Telefonunda bu sorunu yasayan biri yarın bana bi sekilde ulasabilirmi? Bunun nedeni neymis arastiralim cunku bende 2 adet discovery var ikisinede nexus ,orjinal rom ne varsa kurdum. Hic boyle bisey gormedim yakin arkadaslarimda ayni sekilde kullaniyor. Bu sorunu yasayanlar infinty gibi abuk subuk romlari kullanmismiydi? Orjinal romlardan hangisini kurdugunuzda bu sorun ortaya cikiyor?

Hocam ilk gelen discoverylerle sonrakiler arasında farklar vardı.
    (en koay anlaşılanı micro usb girişinin aşırı sıkı olması.)
    Acaba diyorum iç donanımda daha derinlerde de bir fark olabilir mi?
    Sizdeki discoveryler acabayeni mi eski mi?

Bir de kişisel iki sorum olacak başka bir discoveryden aldığım (son gelen parti) bir cwm yedeğini kendi cihazıma kursam (gamers rom 1.9 kullanıyorum. tamamen sertifika yönetimi sorunu dolayısıyla.) sizca bir sıkıntı olur mu?
    Bir de orjinal romda tocuh wiz kullanmak istiyorum bununla ilgili en uygun indirme hangisidir.

• aristotheles A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak girpismadan kastiniz nedir?
    Bende spflash la orjnale dondum herhangi bir sikinti goremedim

• Şu konuyu bir daha getirin lütfen
  • birbirimize düşmeyi bırakıp bir sorun varsa halledelim bu işi. sonuçta biz kullanıyoruz ve daha uzun bir süre de kullanacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutaydin

garantiyi önemsiyorum bi şekilde kendim çözemezsem garantiden yaptırmaya çalışırım inşallah çözülür

Mesut bey lutfen bana teamviewer acın hem o sorunu cozeyim device id ile alakali cakisma oluyor hallederim ben hemde o flicker olayı sizdede varsa ona bi bakalım duzeltleim fixi yayımlayayım son kez. Siz infinity xperia hd gibi uyumsuz yazilimlar kullandinizmi oncesinde?

• Burak peki infity kuranlar için çöz um yokmu gitti mi cihaz

• burakgon kullanıcısına yanıt
    ekranın yanıp sönmesinden zaten buralara geldik umarım çözeriz..
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.