Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bu önce nexus v1 i yükliyceksin üstüne v2 yi yükliyceksin hurafeleri doğru mu yoksa direkt v2 wipe ler yapıldıktan sonra orjinal stock rom üstüne kurulabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Orijinalden alıntı: umitbukulmez

Kuran arkadaslar yorum yapabilirmi nexus 2 ile ilgili ne gibi farkiliklar var

Pili artık daha iyi gidiyor gözle görülür fark var

Buğra bi ekran süresi testi yapıp sonuç yazar mısın?Orjinal romda %1'e kadar 6.5-7 saat bi süre alıyorum.
    Bi sonuç yazarsan çok makbule geçer.
  • telefon perte cıkmassa ıyıdır. wipe yaptım google yazısında takıldı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Dostum bu önce nexus v1 i yükliyceksin üstüne v2 yi yükliyceksin hurafeleri doğru mu yoksa direkt v2 wipe ler yapıldıktan sonra orjinal stock rom üstüne kurulabiliyormu?

Arkadaşlar. Az Önce eve geldim ve Nexus v2.0 i indirdim. Telefonumda orginal ROM vardi. Yaptigim adimlar şöyle. Teli recovery modunda acinca önce wipe data factory reseti yaptim.sonra. nexus v2.0 yukle dedim.arkasından tekrar wipe data yi yaptim. Son olarak da reboot now deyip acildi. İlk etapda uzun sürer zannederim ama acildi.şuan nexus 2.0 yüklü tel ile yazıyorum. Sim 2 de 3G yok.ne görüntülü görüşme için nede veri baglantisi için. İlk olarak ona baktim benim için önemlidir. Şarz konusunda dünyanın gelmiş geçmiş en iyi romu benim Görüşüm şuana kadar test ettiğim kadarıyla.İlerleyen dakikalarda yine yazarim arti ve eksilerini . yarin da artik Burak hoca nin yeni forumunda yazariz nexus 2.0 hakkındaki görüşlerimizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak arkadasın dedigi fps degerleri bu romda yok hatta v1deki puanlarım daha fazlaydı, romun v1den artısı şu ana kadar gördüğüm bazı programların guncellenmiş ve ramin daha bos olması. tabiki romda performans guncellemeleride yapılmıstır, batarya konusu denildigi gibi v1den daha iyi gibi.
    sonuc olarak burak ve turkce cevirisini yapan arkadasa tesekkurler yalnız fps degerleri duzeltilmis olan guncellemeyi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 14 Eylül 2013; 2:48:27 >
  • arkadaşlar bir yardıma ihtiyacım var.
    spflash ile rom yedeği almaya çalışıyorum.add dedikten sonra listede çıkana çift tıklayıp kaydettikten sonra, read back start addres ve length kısımları var.buraları discovery için
    start address 0x00000000
    length 0x20000000
    olarak ayarlıyorum.
    sormak istediğim şey bu değerler discovery için doğru mu. özellikle "length" kısmı.bazı sitelerde farklı değerler alınmış.discovery için doğru değer nedir.

birde MT6589_Android_scatter_emmc.txt isimli dosyayı,orjinal discovery rom yedeğinden alıyorum.doğru mudur.
    yedekleme yapmaya çalıştığım sistem, discovery orjinal işletim sistemi.

bunu yapmamın amacı, herşeyi kurulu sistemin rom yedeğini almak.normalde cwm de backup ile de alınıyor ancak bu yolla almak istiyorum.yardımcı olursnız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Dostum bu önce nexus v1 i yükliyceksin üstüne v2 yi yükliyceksin hurafeleri doğru mu yoksa direkt v2 wipe ler yapıldıktan sonra orjinal stock rom üstüne kurulabiliyormu?

Oyle bir sey yok. Wipe lari yaptiktan sonra direkt yukleyin.
    Ama bende onceden nexus yukluydu ben temiz olsun siye wipe yaptim sonra bunu yukledim :)

• Nexus 2.0 Pil performansi buyrun bakin merak edenler vardi. Ekran minimum parlaklikta kullanilmistir
     GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

• Telefonla mega dan inmiyor başka bir yerden yükleyip link verebilecek arkadaş var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 14 Eylül 2013; 10:33:09 >
  • quote:

Nexus 2.0 Pil performansi buyrun bakin merak edenler vardi. Ekran minimum parlaklikta kullanilmistir
     GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

3g yani mobil veri hic acik degil
    ekran parlakligida minimumda
    wifi de gerekmedikce kullanilmamis

cogu kisi whatsapp vs kullaniyor e haliyle 3g hep acik.muhtemelen bu resimlerden yola cikicak olursam 3g ile 10 saat bekleme 3 saat kullanim gorebilirim.

• fps değerleri yine mi aynı nenamarka bir baksanız
  • quote:

Nexus 2.0 Pil performansi buyrun bakin merak edenler vardi. Ekran minimum parlaklikta kullanilmistir

wifi resimde gördüğünüz gibi %21 yani ekran açıkken sürekli wifi açıktı :) 6 saatte wifi açık kalma süresi var

• quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

fps değerleri yine mi aynı nenamarka bir baksanız

45.1 nenamark2
    fps zaten aynı kalacaktı değişeceğini kim söyledi ?
  • quote:

quote:

45.1 nenamark2

Ben burakgonun ss sinde 58 fps gördüm

• wifi de ekran ile aynı sürede resimde görüldüğü gibi yani wifi 6 saat civarı açıktı :)
  • quote:

quote:

quote:

45.1 nenamark2

Ben burakgonun ss sinde 58 fps gördüm

o başka bir özellikti o özellik şuan stabil değil yani o özelliği açtığında telefonun tuşları çalışmıyormuş o yüzden daha bir haber alamadık :)

• Uçak modunda bu kullanım bana az geldi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Uçak modunda bu kullanım bana az geldi biraz

deneme amaçlıydı.
    uçak moduna alınca çok fark etmiyor pil :)
    diğer nexus romdan daha uzun ömürlü olduğu kesin ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 14 Eylül 2013; 11:25:39 >
  • pille ilgili bilgileri gsamm battery monitor ile gosterirseniz daha aciklayici olur.

• nexus v2 yi yükledim gravitybox ta burada takılıyorum acaba eski sürüm gravitybox mu yüklemeliyim aydınlatabilirmisiniz

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013]

Edit: tamam neyse hallettim yeni xposed installer biraz karışık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkrky3 -- 14 Eylül 2013; 12:23:02 >

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.