Şimdi Ara

*** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.438
Cevap
46
Favori
273.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Kitkat yayınlandı bakalım gm nezaman verecek

Gionee'yi beklediğimiz yetmedi bir de GM'yi bekleyeceğiz.

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Kitkat yayınlandı bakalım gm nezaman verecek

Gionee'yi beklediğimiz yetmedi bir de GM'yi bekleyeceğiz.

Çok beklemeyiz gibi onlara sadece türkçeleştirmek kalıyo nekadar zor olabilirki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu GM harbi boş bi hırsız mi adamın telefonunun aynısını yapıyorsun işletim sistemini aliyorsun güncellemelerin hep aynı yani hic mi ortak olup ta kitkati gelistirirken alipta türkçeleştirmiyorsun çok garip hadi hep beraber vasat GM yi bekleyelim

• Dr.Hb kullanıcısına yanıt
    bu zamana kadar yaşadıklarımız pekte öyle olduğunu göstermiyor ama :)
  • Arkadaslar Gm nin telwfonlarini gionee uretiyor, Gm logosunu basip veriyor. Gm nin yaptigi launcher yaZmak sadece. Stabil kitkat I gioneeden alip launcheri buna uyduracaklar. Tahminen 10 ile 30 gun arasinda yayinlanir. Turkcelestirmeyi gionee kitkatta verdi zaten. Gm kendi arayuzune uygulayacak o kadar.

Orijinalden alıntı: McBiall41

Ya bu GM harbi boş bi hırsız mi adamın telefonunun aynısını yapıyorsun işletim sistemini aliyorsun güncellemelerin hep aynı yani hic mi ortak olup ta kitkati gelistirirken alipta türkçeleştirmiyorsun çok garip hadi hep beraber vasat GM yi bekleyelim

Ortada üretmek falan yok. Sen gidip nasıl alıyorsan GM de gidip gionee den satın alıyor tek farkı arkaya aldığı ürünün arka kapağına gionee değil de Gm yazdırıyor. Onu yazan da gionee yani anlayacağın. Bir bakıma tüccar diyebiliriz 2ye alıp 5e satıyor

Ama güncelleme kısmı cidden çok aptalca. Dünyalarca para kırdı sadece discovery 1 satışlarından. İnsan bir yazılım ekibi kuramaz mi? Buna basarabilselerdi çok daha farklı olabilirlerdi.

• gionee elife e7 için kitkat indirme link yokmu acaba

★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULUBÜ - ANA KONU
    5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 1 Mart 2015; 13:20:47 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu takip ediyorum ve almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlarda yazılım hatasının çok olduğunu öğrendim. Mesela kamera durduruldu, launcher durduruldu falan hoparlörün tekinden ses çıkmıyor gibi bunların astarı var mı gerçek midir? Bir de batarya konusunu merak ediyorum. Size kaç gün dayanıyor ve tamamen kaç saatte şarj oluyor telefon?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu takip ediyorum ve almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlarda yazılım hatasının çok olduğunu öğrendim. Mesela kamera durduruldu, launcher durduruldu falan hoparlörün tekinden ses çıkmıyor gibi bunların astarı var mı gerçek midir? Bir de batarya konusunu merak ediyorum. Size kaç gün dayanıyor ve tamamen kaç saatte şarj oluyor telefon?

Teşekkürler.

Güncellemelerden sonra kamera durduruldu veya launcher durduruldu hatasini hiç almadim. Bataryasi yoğun kullanimda bir gün, normal kullanimda 2 gün yetiyor bana. Yukarida sol üst köşedeki arama bölümünden nickimi aratirsaniz, batarya performansina ulaşabilirsiniz. Telefonda zaten tek hoparlör var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu takip ediyorum ve almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlarda yazılım hatasının çok olduğunu öğrendim. Mesela kamera durduruldu, launcher durduruldu falan hoparlörün tekinden ses çıkmıyor gibi bunların astarı var mı gerçek midir? Bir de batarya konusunu merak ediyorum. Size kaç gün dayanıyor ve tamamen kaç saatte şarj oluyor telefon?

Teşekkürler.

Güncellemelerden sonra kamera durduruldu veya launcher durduruldu hatasini hiç almadim. Bataryasi yoğun kullanimda bir gün, normal kullanimda 2 gün yetiyor bana. Yukarida sol üst köşedeki arama bölümünden nickimi aratirsaniz, batarya performansina ulaşabilirsiniz. Telefonda zaten tek hoparlör var.

Teşekkürler. Yani güncelleme sonrası hatalar düzeldi. Hoparlörden kastım bir sol tarafta bir de sağ alt tarafta delikler var ondan bahsediyorum. Sol taraftakinden ses çıkmıyor diye okumuştum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Teşekkürler. Yani güncelleme sonrası hatalar düzeldi. Hoparlörden kastım bir sol tarafta bir de sağ alt tarafta delikler var ondan bahsediyorum. Sol taraftakinden ses çıkmıyor diye okumuştum.

Sol taraftaki hoparlör değil, estetik amaçli konulmuş o delikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler telefondaki rootu nasıl kaldırırım. iRoot programıyla rootladım. Bağlıyorum telefonu hala root çıkıyo unroot çıkmıyo.

Orijinalden alıntı: bylupol

Gionee elife e7 için kitkat çıkardı ama discovery eliteye ne zaman gelcek?Son olarak general mobile açıklama yaptımı kitkat için ?

Arkadaş bunların naptıkları belli degil telpa ya mesaj yolluyorum bir mesajda yakın zamanda yayınlanacak bir mesajdada yeni yazılım versiyonu için resmi bir açiklama yapilmamistir diyolar en iyisi bence direk e7 romu kur hem hatalar falan daha azdir gm getireceksede sıvar getirir o güncellemeyi

• Tekrardan stockrom atarsin düzelir ben ugrasamadigimdan gecmiyorum e7 ye aslında türkçe olsa durmam inşallah amigo ile gelir tema özelliği aktif olur yada kilidi tamamen kaldirma özelliği eklense çok iyi olur kulaktan dolma 15 ine kadar gelir dediler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.