Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
30
Favori
171.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değiştirdimse de değişen birşey yok ( halka yok )
  • Hocam kamerada bariz bi pembelik var nasıl düzeltebilirim ? Orjinal rom konusundan romu indirip yükledim ondada aynı sorun olmaya başladı. Rom'a geçmeden özellikle kamerama baktım sıkıntı yoktu ne yapmamı önerirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu9507 -- 18 Temmuz 2013; 12:48:35 >

Orijinalden alıntı: ploff

Dostlar bır kac sorum var. Cevaplarsanız sevınırım.
    1:Butun versıyonlar tek tek mı yuklenecek yoksa GamerzROM Discovery v1.9 yuklesek yeterlımı arkadaslar?
    2: Yenı versıyon cıkarsa telefonun hafızası yıne sılınecek mı? (oyun, program) Duruma gore son versıyonunu bekleyecegım.
    son olarak cevaplayan arkadaslara sımdıden tesekkurler...

1. Hayır istediğiniz versiyonu tek başına yükleyebilirsiniz.4
    2. Silmeye gerek yok fakat en sağlıklısı bütün wipe işlemlerini yapıp sıfırdan başlamak olur. SİLMEYE GEREK YOK.

Orijinalden alıntı: wercan_06

değiştirmiştim ama yinede halka yok umarım bozulmaz

Ne desem bilemedim, garantide sorun çıkarabilir dediğiniz gibi eğer orjinal roma dönünce öyle bir şey oluyorsa

Diğer arkadaşlar da bakabilir mi şu probleme?

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

orginal rom menü ikonunda discovery halkası vardı, geri yüklediğim orginal rom bu halka yok yeri yanyana üç alt alta 2 sıralı nokta kümesi var.
    Eger cihaz garantiye giderse bunu farke ederler bilgin ve bilginiz olsun

Hocam temayı değiştir, temalardan birinde o discovery halkası..

edit: fine living teması olmalı. Sizde android teması var şu an, ondan öyle.

• quote:

quote:

değiştirmiştim ama yinede halka yok umarım bozulmaz

Ne desem bilemedim, garantide sorun çıkarabilir dediğiniz gibi eğer orjinal roma dönünce öyle bir şey oluyorsa

Diğer arkadaşlar da bakabilir mi şu probleme?

quote:

quote:

orginal rom menü ikonunda discovery halkası vardı, geri yüklediğim orginal rom bu halka yok yeri yanyana üç alt alta 2 sıralı nokta kümesi var.
    Eger cihaz garantiye giderse bunu farke ederler bilgin ve bilginiz olsun

Hocam temayı değiştir, temalardan birinde o discovery halkası..

edit: fine living teması olmalı. Sizde android teması var şu an, ondan öyle.

ben dün dönmüştüm ve halka vardı.

• Arkadaş tam dönememiş hocam o zaman tamam

@wercan_06 @fatrix_88

Orijinalden alıntı: burakgon

yeni sürümde gelecek şeylerden bikaç tanesinden bahsedeyim:

-Videolara popup-play özelliği eklendi. (Galaxy serisindeki gibi videoları küçültüp mesaj yazarken izlemeye devam edebiliyorsunuz.)
    -Mesajlar kısmı tamamen değişti S4 görünümlü oldu ve mesajları artık statusbardan cevaplayabiliyorsunuz.
    -Telefon rehberi gene S4 gibi görünüyor.
    -Çift simkart kullananlar ayrı bi dosya daha flashlayacaklar bundan sonra. (10mb civarı bir dosya ve genelde değişmediği için yeniden indirmeye gerek kalmadan her romdan sonra flashlayabilirsiniz.) Böylece çift simkart engeli aşıldı.
    -Üniversite gibi yerlerde sertifika gerektiren bağlantılarda yaşanan hata düzeltildi. @fatrix_88
    -Loggerlar ve thermal manaeger devre dışı bırakıalrak performans arttırıldı.

Deneysel özellikler (yapıldı ama test edilmedi çalışmasını umuyorum ama test ettikten sonra çalışmıyorsa ve düzeltilemiyorsa roma eklenmeyecek)
    -Tuş kildini ekrana üfleyerek veya telefonu sallayarak açma.
    -Telefon çalarken telefonu kulağınıza doğru götürdüğünüzde otomatik olarak açma. (Çağrıyı cevaplandırma.)
    -Telefonla konusurken telefonu kulağınızdan uzaklaştırınca sesi otomatik hoperlore verme.
    -Telefonla konusduktan sonra telefonu masaya koyunca otomatik çağrıyı sonlandırma.
    -Telefon masada dururken çalıyorsa telefonu ters çevirerek susturma.
    -Ekran kapalıyken ses tuşlarına basarak ekran ışığını açma. (Çalışırsa customizere bu özelliği aktifleştiren bir ayar menüsü eklenecek.)
    -Farklı rehber arayüzü.

Helal be hocam... Nutkum tutuldu.... Cihazı almak için daha da sabırsızlanmaya başladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdeniz1992 -- 18 Temmuz 2013; 12:03:46 >

• tam dönebilmem için yardımcı ol ozaman.
    sd kartı çıkartıp fabrika ayarlarına döneyimmi. olurmu sence

tam dönebilmem için yardımcı ol ozaman.

Malesef, sırf diğer arkadaşlar yardımcı olsun diye ilk mesajınızı alıntılamıştım. Elimden başka bir şey gelmiyor, telefonu alamadım ki daha..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sebastian Vettel
  • quote:

quote:

tam dönebilmem için yardımcı ol ozaman.

Malesef, sırf diğer arkadaşlar yardımcı olsun diye ilk mesajınızı alıntılamıştım. Elimden başka bir şey gelmiyor, telefonu alamadım ki daha..

Bildiğim kadarıyla sd kartla alakası yok.http://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm burdakileri yapman yeterli ne eksik ne fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Orjinal romdayım alttaki halka böyle

bu değil ana sayfadaki menü halkası stormleon2'nin imzasındaki gibi. (Doğru anlamışımdır inşallah :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatrix_88 -- 18 Temmuz 2013; 12:18:42 >

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

/storage/sdcard0/Download/recovery/recovery.img bendeki konumu. 5.53 mb

bende de aynı konumda kardeş ama nedense olmuyo çıldıracam sinirden :(

bilinmeyen kaynaklar ve hata ayıklama açık mı? başka bir şey aklıma gelmiyor.

bilimeyen kaynaklara aktif, hata ayıklama pasif.

Bendeki sorun indirmeyi mobil sebeke üzerinden yapmamdan kaynaklandığını anladım. W-FI evimde olmadığı için yükleyememişim. Şuan sorun düzeldi. 1.9 rom Yükledim. Mükemmel akıcı ve pil konusunda iyileşmeyi oldukca fazla hissediyorsunuz. Emeğiniz için teşekkürler. :)

• Evet evet, arkadaş onu diyor halka derken.. Android temasında var o dediği 6 noktalı menu simgesi, dedim ki diğer temalardan birinde olacaktı o discovery halkası, ama yokmuş E siz de dönmüşsünüz ama sizde varmış? O zaman arkadaş bir yeri yanlış yapmış ama nasıl bilebilirim ki nereyi yanlış yapmış? Tekrar yükleyecek sanırım, başka çözüm yok gibi.. @fatrix_88

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Orjinal romdayım alttaki halka böyle

Ben orjinal romda iken de vardı o halka sinir ediyordu beni. Yanlış birşey değildir.

Orijinalden alıntı: burakgon
    Deneysel özellikler (yapıldı ama test edilmedi çalışmasını umuyorum ama test ettikten sonra çalışmıyorsa ve düzeltilemiyorsa roma eklenmeyecek)
    -Tuş kildini ekrana üfleyerek veya telefonu sallayarak açma.
    -Telefon çalarken telefonu kulağınıza doğru götürdüğünüzde otomatik olarak açma. (Çağrıyı cevaplandırma.)
    -Telefonla konusurken telefonu kulağınızdan uzaklaştırınca sesi otomatik hoperlore verme.
    -Telefonla konusduktan sonra telefonu masaya koyunca otomatik çağrıyı sonlandırma.

Bu tür deneysel özellikler çalışsa bile, bize menüden aç/kapa seçme hakkı verecek misiniz?
    Yoksa bu tür özellikler otomatik olarak varsayılan mı olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 18 Temmuz 2013; 12:41:59 >
    birde ekrandan görüntü alma işini daha önce bir defa yapmıştım ama şimdi denedim olmadı sanıl alındığını vebilgin var ise diğer konudaki fikrini paylaşırsan sevinirm.
    Ayrıca stormloen dediği android teme varmı bilmiyorum tema menüsünde 5 adet tema ve 4 tipte duvar kağıdı uyglaması var bende. senikisiside aynı

evet arkadaşım masa üstünde uygulmar menüsüne giriş yerinde discoreydeki o harfinin yerine kullanılan gökkuşağı desenli halkadan bahsediyorum
    telefonun orginalinde vardı. costum romdan sonra gelmedi acama yedekleme işini geri lasam düzelirmi yada fabrika ayarı sence
    birde ekrandan görüntü alma işini daha önce bir defa yapmıştım ama şimdi denedim olmadı sanıl alındığını vebilgin var ise diğer konudaki fikrini paylaşırsan sevinirm.
    Ayrıca stormloen dediği android teme varmı bilmiyorum tema menüsünde 5 adet tema ve 4 tipte duvar kağıdı uyglaması var bende. senikisiside aynı

ekran görüntüsü için güç tuşuna bas ve basılı tut hemen ardından ses kısma tuşuna bas alacaktır. Yani önce güç tuşu hemenardından ses kısma tuşu. Tema mevzuuna gelince ben az önce verdiğim linktekileri yaptım sadece ve direkt tel ilk çıktığı gibi oldu. Hiç bir ayar vb yapmamıştım.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.