Şimdi Ara

GM Discovery açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM discovery zar zor sarj oluyordu kaç gündür. Telefonu kapatıp açayım belki geçer dedim. (yaklaşık %50 sarjı vardı). Telefon kapandıktan sonra açılmadı. Sarja takıyorum yine fayda etmiyor. Garanti kapsamına girer mi? Kargoyla göndereceğim galiba kargo ücreti nekadar tutar? Bir de garanti belgesine felan yok demi IMEI numarasından bakacaklar. Telefonu 2014 28 Mart'ta aldım.

• 16 GB Siyah model.
  • ErenTs E kullanıcısına yanıt
    garantiyi imeiden gorebılırler ucretsız gonderebılırsın telpayı arayıp yada ınternet sıtesıne bakıp bilgilere ulaşabılırsın aşırı bir darbe sıvı yoksa garantiden faydalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: liva admin

garantiyi imeiden gorebılırler ucretsız gonderebılırsın telpayı arayıp yada ınternet sıtesıne bakıp bilgilere ulaşabılırsın aşırı bir darbe sıvı yoksa garantiden faydalanır

kasa kenarları hafif çizikti kadın bana verdiği belgedede kasa kenarlarında bişey var yazmıştıda. Bir de o kağıdı galiba kaybettim :d almaya gittiğimde verdiğim telefon numarasından doğrulayıp alabilir miyim?
  • cizikse problem degil cizikten dolayi garanti disi birakamazlar belirgin bir dusme izi ezik olmasi gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Hep Bu Sorun Bu Markada Çıkıyor? =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Bir daha telefon alırsam Asus, Sony, Samsung felan alcam
    Discovery pişmanlıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM Discovery Elite yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.