Şimdi Ara

GM'DEN ESKİSİNİ GETİR YENİSİNİ GÖTÜR KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Facebook da böyle bir paylaşım gördüm. Marka ve modeli ne olursa olsun çalışır durumdaki eski telefonu getirene Elite 200 TL indirimle 1099 TL. Yani çalışır durumdaki Nokia 3310 veya 1110 gibi telefonları götürüp 32 Gb Elite'i 1099 TL'ye alabiliyorsunuz. Bu haberi görünce aklıma Muzaffer Gölcü ile yapılan röportaj geldi. Hatırlarsanız bu röportajda Muzaffer bey Elite'in "1099-1199 TL arası bir fiyatla " çıkacağını söylenmişti. Telefon 1299 TL'den ve özellikleri kırpılarak çıkınca büyük tepki çekmişti. Şimdi sorulacak soru şu ; değişim için getirilen eski telefonlar bir işe yaramayacağı dolayısıyla para etmeyeceği için aslında telefonun fiyatında 200 TL indirim yapılmış oluyor. Demek ki firma 1099 TL'den satarsa da kar edebiliyor. O zaman neden ilk çıktığında (söz verildiği gibi) 1099 TL'den satılmadı? Telefonu 1299 TL'den alanların günahı ne?
    Bu kampanya belki firmaya bir kaç telefon daha sattırabilir ama sonuçta güvenilirliğini ve itibarını daha da düşürecektir.
    Edit: Kendim de GM Discovery kullanıyorum. Bir ara Elite almayı düşünüyordum.
     GM'DEN ESKİSİNİ GETİR YENİSİNİ GÖTÜR KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 28 Ekim 2014; 11:13:59 >

• İteleme kampanysı diyelim biz ona, eskidi artık elite. Dh ninde yardım etmesiyle çok adam sövüşlediler.

(TEPKİM SERVİSLERİNİN DANDİKLİĞİNEDİR--KAÇ AY GEÇİPDE Bİ GÜNCELLEME VEREMEYEN ÇİN ÜRÜNÜNE DAMGA BASIP TÜRK DİYE SATANADIR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Aslında GM'nin GM Discovery ile Elite arasındaki hikayesi işletme fakültelerinde ders olarak okutulmalıdır. Discovery ile büyük bir başarı hikayesi, ardından Elite ile yaşanan fiyasko. Discovery ile yakalanan rüzgar iyi kullanılsaydı firma bugün çok farklı bir noktada olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.