Şimdi Ara

Gm 5 Plus boşta +40 derece ısınıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 2 günlük boşta +40 derece ısınıyor oyun oynarken zaten malum 45 46 dıyorum olurmu boyle bırsey dıyorum.Adam dıyorkı hocam o degerler normal.Tabıı sorma 0 telefon alıyorsun facede ınstagramda gezemıyorsun ısıdan normal canım tabıkı normal nasıl cozum bulabılırım servıs mervıs bahane guncellemeyle gelırmı bırçok kısıde ısınma sorunu var

Daha önce hiç akıllı telefon kullanmadın sanırım bu telefonlarda sıfır olması veya 5 aylık olması ısısını değiştirmiyor. dısarıdının zaten 30 derece oldugu mevsimde 40-45 dereceiçinden akımgeçen çalışan bircihaz için normal ki senin hissettitğin sıcaklıkda o değerler değil. en az 10 kişi sana bunu söyledi fakat ısrarla insanların sana ne demesini bekliyorsun anlamadım gerçekten ....

• aman tanrımm
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    vallaha agzı olan konusuyor kardeş ıste bende dıyorum normal degıl dıye elıme alıyorum 5 dakkada 42ye cıkıyor yanı
    hadi kullanırken 46 oldu dururlen 38 çok anormal 29 30 olması lazım yani 46 derece el yakar yaw kulağa götüremezsin.
    Daha Fazla Göster
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    vallha hocam yaz ayında oldugumuzunda etkısı oldugunu zannedıyorum 0 ayarında daha yanı ınsalalh duzelır bır sekılde
    Adam sıcaklıgı ısı ölçerle ölçmüyor programla bakıyor o 45-46 dediği sıcaklıklar zaten içerideki sıcaklıklar... hayır bideısı ölçerle ölçüyormus gibikonsuyor. Program ile teleonun dışındaki sıcaklıgı kim nasıl ölçmüş ... Bende sizinle aynı şeyi söylüyorumiçerisi 45-46 derece ise sizin hissettiğinizcok daha düşüktür ve o sıcaklık normal ama birtürlü anlatamıyorum vatandaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 25 Ağustos 2016; 20:53:33 >
    O zaman iş değişir. Şimdi Bugüne kadar çook teleefon kullandım İphone 5 ler de çok ısınıyor misal neden çünkü telefon 7.6mm Ama şu an elimde kalas gibi note 2 var hüç ısınmıyor İphone da elim terden su olurken bunda bi sorun yok. Bir de ısınsa da o kadar rahatsız etmez heralde he 46 derece eder mi eder ama 41 42 etmez.
    Ben kullanıyorum cok zorlarsan yazılımldan cıkıyor 45 derecelere ... Sıcaklıgı hissediyorsun çerçeve metal dagıtıyor ısıyı 2-3 saat o sıcaklıkta elinde tutarsan rahatsız olursun zaten 3 saatte de de muhtelemenoyun oynuyorsan batarya biter...

arkadaşın rahatsızlıgı sanırımdaha önce hiç ısınan telefon kullanmayısından. bi s4 bi g3 vs kullanmıs olsaydı yada bir ıphone 6 ozaman bu telefona sıcak demezdi muhtemelen.

bu telefonda 7,9 mm kalınlıgında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930
  • Titanyum alaşım bir çerçevenin sıcaktan yamulması iin kaç derecelik ısı lazım ? Ve o derecedeo telefonun plastik aksamı sağlamkalırmı acaba ... Arkadaş telefonu yamultmuş sonra ısıdan yamuldu diye cahilce bir bahaneüretmiş yada çamur atmaya kalkışmış yahut trollemiş sazan avına cıkmıs...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.