Şimdi Ara

GM 1050 optik ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Cihaz goldmaster 1050 hd. Aldığımda v.2.11.34 yüklü olarak geldi. Ses sistemine optik çıkış ile bağladım. Sadece trtHd'de ses sorunu vardı. Sorunda şöyle, ses seviyesi ayarlanmıyordu. Bir kademe açtığımda dahi son seviyede gibi ses veriyordu. Normal ses çıkışında sorun yok fakat ben optik çıkışı kullanmak durumundayım. Çünkü ses sisteminin kablolu girişini başka cihazda kullanıyorum. Sorun ayarlarlada alakalı değil sanırım (çeşitli denemeler yaptım)çünkü v.2.11.18 yüklediğimde optik çıkış gayet normal çalışıyor. Fakat ondada youtube sorunlu, çalışmıyor. Yeni bir versiyon çıkacak mı? Yada benim yapabileceğim birşey var mıdır? Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

• Kimse yok mu?
  • Benim Goldmaster 1050'de, Octagon 2.11.70 yazılımı var ve sorunsuz çalışıyor.

Önce "BoxKit v 0.11" pluginini cihaza yükle buradan:www.sendspace.com/file/0fanht

Cihazda, plugini çalıştır ve cihaz ID'sini "Octagon 1008 SE+" olarak değiştir sonra plugini durdur.

Daha sonra buradan Octagon 1008 SE+, 2.11.70 yazılımını indir ve cihaza yükle. Üstelik bu yazılım DT'nin CI+ modülleriyle de uyumlu:www.octagon-germany.eu/wp-content/uploads/files/1008se+/FAC.Octagon.SF1008SEplus.CIP.v2.11.70.2013Sep23.ird

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler yardımın için. Dosyaları indiriyorum. Deneyeceğim.
  • Yazılımı yükledim fakat ondada optik çıkışta sorun devam ediyor. Tekrar kendi yazılımını yükledim.
  • Peki v.2.11.18 deki youtube uygulamasını üst versiyonundaki çalışan versiyonuyla değiştirmek mümkünmüdür? Filezilla ile hangi dosyayı değiştirmemiz gerekli? Youtube olarak herhangi bir dosya mevcut değil. Yada tam tersi, v.2.11.18 deki çalışan ses dosyasını yeni versiyona adapte edebilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.