Opel GL ve GLS Arasındaki Farklar
Opel, uzun yıllara dayanan otomotiv geçmişiyle tanınan bir Alman otomobil üreticisidir. Vectra modeli, üretici tarafından üretilen en popüler modellerden biridir ve GL ve GLS olmak üzere çeşitli donanım seviyelerinde sunulur.
Opel Vectra GL ile GLS Arasındaki Farklar
Opel Vectra GL ve GLS arasındaki temel farklar şunlardır:
- Dış Görünüm: GLS, GL'ye kıyasla daha sportif bir görünüme sahiptir. GLS modelleri genellikle alaşım jantlar, sis farları ve krom ızgara ile donatılır.
- İç Mekan: GLS'nin iç mekanı GL'den daha lükstür. GLS modelleri genellikle deri döşeme, elektrikli kapı camları ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler içerir.
- Güvenlik Özellikleri: GLS, GL'ye kıyasla daha fazla güvenlik özelliği sunar. GLS modelleri genellikle ABS frenler, çekiş kontrolü ve yan hava yastıkları gibi özellikler içerir.
- Performans: GLS, GL'den daha güçlü bir motora sahip olabilir. Ancak bu, üretim yılına ve spesifik model varyasyonlarına bağlı olarak değişebilir.
Opel Vectra A Kasa GL ile GLS Arasındaki Farklar
Opel Vectra A kasa GL ve GLS arasındaki farklar, önceki nesillere benzerdir. Ancak, A kasa Vectra'larda GLS modelleri genellikle şunları içerir:
- Daha büyük alaşım jantlar
- Gövde renkli kapı kolları ve aynalar
- Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
Sonuç
Opel Vectra GL ve GLS, farklı ihtiyaç ve tercihlere uygun iki farklı donanım seviyesidir. GLS, GL'ye kıyasla daha sportif bir görünüme, daha lüks bir iç mekana, daha fazla güvenlik özelliğine ve potansiyel olarak daha güçlü bir motora sahiptir.

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

gls ler 136 hp iken 1.6 gl ler de 100 hp idi.gl lerde yolbilgisayarı yok ve arka camlar manuel idi.bunun dışında gls de sis farı da mevcuttu.başka fark şimdilik hatırlamıyorum çünkü araçlar yakşaık 10 yıllık ben de yaşlandım artık