Şimdi Ara

Global oldukdan sonra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO'da global oldukdan sonra ne oluyor? Global olup maç kazanınca +ekstrası oluyor mu ? Bir şey olmuyor diye bildiğimden 4-5 kere arkadaşları boostlamaya çalışır 2-3 maç yenilince supreme düşer geri supreme düşerdim geri globale kasardım yani demek istediğim sürekli globalde kalınca bir +sı oluyor mu ?

• Şöyle 2-3 maç win streak atınca şansına göre bir drop atsa süper olurmuş. Faceit & ESEA felanda para verip 128tickrate de oyunun tam zevkini alıp skin vs vs. kasmak da var ama pek zamanım yok. Bu arada övünmek için söylemiyorumda haksızda çıkmıyoruz çok şükür :D illa ki kötü oynadığımız oyunlar oluyo ama genellikle +25 30frag atıp 1v2 1v3 roundlarda motivasyonum yüksek olursa easy geliyor :D
  • eksi oldumu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 19 Kasım 2015; 7:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaxes

Şöyle 2-3 maç win streak atınca şansına göre bir drop atsa süper olurmuş. Faceit & ESEA felanda para verip 128tickrate de oyunun tam zevkini alıp skin vs vs. kasmak da var ama pek zamanım yok. Bu arada övünmek için söylemiyorumda haksızda çıkmıyoruz çok şükür :D illa ki kötü oynadığımız oyunlar oluyo ama genellikle +25 30frag atıp 1v2 1v3 roundlarda motivasyonum yüksek olursa easy geliyor :D

Sıfır hesap al, lvl 3 getir ve ilk rekabetçiye gir :)

D2 haritası T başlamışım direk MID'e iniyorum ya B ye gideceğim yada A ya duruma göre :) adamların hepsi ortadan yardırdı :) Bittim.
    7 el üst üste ortadan geldiler :=) 14-7 aldık ama bide bize sor o anları.

Nova 4'e kadar karşıdakilerin ne yapabileceklerini tahmin edemiyorum :)
    Supremelerle maç yaptım(mirage) 20 sn ye kadar bekleyip bir yeri smoke flash yağmuruna tutup biz bir şey anlamadan el alıyorlar. 16-2
    Global arkadaş bir daha bizle girmedi :)

Birde biz kuş serisi giriyorum ne hikmetse mirage haritasında hep karşıda en az 2 supreme geliyor nasıl bir adaletse, gerçi supreme iyi birşey değil ya bana göre <3
    Kartal Güzide arası gidip geliyorum

Bir rütbe düşünce 5 maç alıyorum çıkıyorum 3 maç kaybedince düşüyorum buda saçma

• silver 1den tekrar başlıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    Rütbe olayı maç sayısına bakmıyor bence. arka arkaya 7 maç kaybedip öyle rütbe düştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

quote:

Şöyle 2-3 maç win streak atınca şansına göre bir drop atsa süper olurmuş. Faceit & ESEA felanda para verip 128tickrate de oyunun tam zevkini alıp skin vs vs. kasmak da var ama pek zamanım yok. Bu arada övünmek için söylemiyorumda haksızda çıkmıyoruz çok şükür :D illa ki kötü oynadığımız oyunlar oluyo ama genellikle +25 30frag atıp 1v2 1v3 roundlarda motivasyonum yüksek olursa easy geliyor :D

D2 haritası T başlamışım direk MID'e iniyorum ya B ye gideceğim yada A ya duruma göre :) adamların hepsi ortadan yardırdı :) Bittim.

Supremelerle maç yaptım(mirage) 20 sn ye kadar bekleyip bir yeri smoke flash yağmuruna tutup biz bir şey anlamadan el alıyorlar. 16-2

Birde biz kuş serisi giriyorum ne hikmetse mirage haritasında hep karşıda en az 2 supreme geliyor nasıl bir adaletse, gerçi supreme iyi birşey değil ya bana göre <3

Bir rütbe düşünce 5 maç alıyorum çıkıyorum 3 maç kaybedince düşüyorum buda saçma

rütbe sistemi saçma güzideyim Allah var sen görüyosun supreme kartal falan çok boş adam var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • globalde de win streak almaya bakın.İleride globalin üstüne 2-3 rank gelebilir.Global olanlar 128tick Esea-Faceit-Esl turnuvalarına yönelmeye başladı.Valve mutlaka bu oyuncuları matchmaking e çekebilmek için bir yol bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

CS:GO 'da global olan profesyonel oyunculuğa adım atmış gibi birşey oluyor. LE - LEM - SUPREME adamlar belli bir süre sonra silver gibi geliyor gözüne vs.

Birde çakma Globaller var haketmeden çıkanlar ki Global Elite olanların %60 ı hak etmeden çıkmıştır benim gözümde.

Ben LE-LEM olduğum halde Global adamları geçiyorum MM'de bazen (MM'de çakma globaller hile diye ağlıyor, bıktırdılar hepimizi.)

Helal kanka sen süpersin sen harikasın devam

• quote:

Orijinalden alıntı: ser momo

globalde de win streak almaya bakın.İleride globalin üstüne 2-3 rank gelebilir.Global olanlar 128tick Esea-Faceit-Esl turnuvalarına yönelmeye başladı.Valve mutlaka bu oyuncuları matchmaking e çekebilmek için bir yol bulur.

Hocam bu dediğinizden ziyazde Valve oyuncuların tekrar ilgisini çekmek istiyor ise hileye bir yol bulmalı. Faceit'te,Esea'da oynayan adamlar sadece ödül,turnuva vs diye oynamıyor. Hilenin az oluşu ve bunun üstüne ekstra işte bu günlük,haftalık,aylık ödül turnuvaları ilgi çekiyor. Bir ekstra da liglerdeki sıralamaları görebiliyorsunuz. Bakıyor kim kaçıncı sırada k/d oranı nasıl vs.öğrenebiliyorsunuz. Oynadığınız maçlar profilinizde istatistik olarak gözüküyor ve sadece siz değil başkaları da görebiliyor. Gibi gibi ekstralar var. Valve global rütbesinin üzerine birkaç rütbe getirse dahi global olan kişiler zaten Esea'da ve ya Faceit'te daha da iyi oynayıp ayak uydurduklarından dolayı global rütbesinin üzerine gelen o birkaç rütbeyi de alır sırf cs go profilinde gözüksün diye o da. Ve sonra tekrar Esea ve ya Faceit'te oynamaya devam eder diye tahmin ediyorum. Bunda zate en önemli neden hile problemi. Valve zaten buna pek çözüm getirmek istemiyor. Vac bandan ziyade kişinin mac adresine ve ya statik adresine yasak getirebilir. Ve ya daha sağlam ve ya farklı bir yol bulabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

CS:GO 'da global olan profesyonel oyunculuğa adım atmış gibi birşey oluyor. LE - LEM - SUPREME adamlar belli bir süre sonra silver gibi geliyor gözüne vs.

Birde çakma Globaller var haketmeden çıkanlar ki Global Elite olanların %60 ı hak etmeden çıkmıştır benim gözümde.

Ben LE-LEM olduğum halde Global adamları geçiyorum MM'de bazen (MM'de çakma globaller hile diye ağlıyor, bıktırdılar hepimizi.)

Helal kanka sen süpersin sen harikasın devam

Ağlatmaya devam zaten

• sonuçta global 1 - 2 - 3 diye bişey olmadıgına göre olofmeisterde global bende globalim aynı derecedemiyiz asıl soru. Global olduktan sonra belki 10 maç atmamışımdır mm de ilk esea aldım 1 ay denedim şimdi faceit oynuyorum.Faceitte aynı mm gibiydi bıktırmıştı ki premium queları açıldı.Oynamadan anlatılmaz bazen cok kaliteli maçlar dönüyor sadece infolu takım oyunlu overtime
  • Globalde attığın maçlar genelde "bu adam nasıl global" diye düşünmekle geçiyo. Bazen de gerçekten zevk alarak oynadığın oyunlarda olmuyo değil. Yine de daha üst bi seviye olmadığı için oyun oynama süren azalıyo. Şu ara pingler de şahane zaten 9 kişi 20'yle oynadığı serverdan 90-100 ping alınca haliyle kaliteli bi mmorpg olsa da başlasak moduna giriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

rütbe sistemi saçma güzideyim Allah var sen görüyosun supreme kartal falan çok boş adam var

Ben şahidim :) her maç benden 15 fazla kill alıyorsun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

silver 1den tekrar başlıyosun

haha nedne rütbem düşük diye soranlara cevap! :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

Ben şahidim :) her maç benden 15 fazla kill alıyorsun :(

1 hafta yokum ben banliyim gene :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Global bi adamin smurfuyle duo girdim adam pistol roundunda usp ile 4 hs attı.böyle globale can kurban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.