Şimdi Ara

Global(Official) Mu Online Oynayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global mu online oynayanlar toplanırsak daha rahat gelişiriz diye düşünüyorum. Var mı Official Mu oynayan?

Orijinalden alıntı: Querorz

Ben varım Valhalla'dayım. 400 lvl oldum ama daha hiç Türk görmedim oyunda. Biraz can sıkıcı bir durum. Oyun nickim : QuErorZ
    Nasıl oyun eskisi gibi zevkli mi?

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Nasıl oyun eskisi gibi zevkli mi?

Alıntıları Göster
    bende vallahadayim yeni başladım nickim SuNuY

Orijinalden alıntı: sunuy41

bende vallahadayim yeni başladım nickim SuNuY

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende basladimda bende baya bi program wardi bu melet yuzunden hepsini sildim ama gene hatta verior gamegurar falan hatasi sonra ona okeyliorum acc banned yazior

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

arkadaslar bende basladimda bende baya bi program wardi bu melet yuzunden hepsini sildim ama gene hatta verior gamegurar falan hatasi sonra ona okeyliorum acc banned yazior

Alıntıları Göster
    helheimdeim 83 lvl jeambeamTR

Orijinalden alıntı: claneys

helheimdeim 83 lvl jeambeamTR

Alıntıları Göster
    Valhalla dayız
    MAIN PC : 86000K @ 5000MHZ DAILY | GIGABYTE Z370 ULTRA GAMING | MSI GAMING GTX 1070 Ti | GSKILL TRIDENTZ RGB 3200MhZ DDR4 8X2GB | SAVAGE 240GB SSD | SEAGATE 2TB | BENQ XL2420Z 1MS 144HZ | LOGITECH Z 5500 - G710 KEYBOARD - G403 PRODIGY MOUSE | HYPERX CLOUD FLIGHT HEADSET | STEELSERIES MOUSEPAD | CORSAIR 400R KASA LAPTOP : APPLE MACBOOK AIR 13" MOBILE : APPLE IPHONE 8 PLUS BLACK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    metin2 us'da oynayan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Valhalla dayız

Alıntıları Göster
    Oyunu biraz anlatirmisiniz ? WoW u biraktiktan sonra ve piyasadaki hemen hemen her online oyunu denedikten sonra sarar mi ?

Orijinalden alıntı: jaspersykes

Oyunu biraz anlatirmisiniz ? WoW u biraktiktan sonra ve piyasadaki hemen hemen her online oyunu denedikten sonra sarar mi ?

Alıntıları Göster
    Midgard dayım. SM yim. Master Level 84 lvl im. (484 yani) Ama oyunu bırakıyorum işlerim dolayısı ile artık ilgilenemeyeceğim. Tüm itemlerim ve char ım satılık artık. İlanlarıma bakabilirsiniz :)
  • arkadaşlar hala oynayan varmı ben zamanında cok oynamıstım reality olsun baska serverlarda olsun ama bunu yeni gördüm ve basladım eski günleri geldi bi anda gözüme güzel bsyler yapmak istiyorum yeni baslayan veya uzun zaamandan beri oynayan hic farketmez birileri varmı cünkü şuana kdr hiç türk görmedim oyunda cwplarınızı bekliyorum. Valhalla'dayım Sm yim karakterimin adı K3RA5L

Orijinalden alıntı: merter45

arkadaşlar hala oynayan varmı ben zamanında cok oynamıstım reality olsun baska serverlarda olsun ama bunu yeni gördüm ve basladım eski günleri geldi bi anda gözüme güzel bsyler yapmak istiyorum yeni baslayan veya uzun zaamandan beri oynayan hic farketmez birileri varmı cünkü şuana kdr hiç türk görmedim oyunda cwplarınızı bekliyorum. Valhalla'dayım Sm yim karakterimin adı K3RA5L
    Oyun ex üzerine oldugunu icin cogunlukla ex kasmak zorundasınız fakat belli bir sure gectikten sonra oyunun zevkini almaya baslıyorsunuz bende yeni basladım sayılır valhalla dayim lvl 350 emg yim oyundan yeteri kadar zevk alıyorum fakat soylediginiz gibi fazla turk oyuncu yok %60 ı brazilyalı ztn oyun ici her turlu yardım edebilirim yeterki uzun vadeli devam edebilin Nick:Wolusx mail atarsanız yardımcı oluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar01

Oyun ex üzerine oldugunu icin cogunlukla ex kasmak zorundasınız fakat belli bir sure gectikten sonra oyunun zevkini almaya baslıyorsunuz bende yeni basladım sayılır valhalla dayim lvl 350 emg yim oyundan yeteri kadar zevk alıyorum fakat soylediginiz gibi fazla turk oyuncu yok %60 ı brazilyalı ztn oyun ici her turlu yardım edebilirim yeterki uzun vadeli devam edebilin Nick:Wolusx mail atarsanız yardımcı oluruz...

Alıntıları Göster
    bende midgarddayım 153 lvlim blade knight ım

Orijinalden alıntı: babyface27

bende midgarddayım 153 lvlim blade knight ım

Alıntıları Göster
    Bende Yeni Başladım Valhalladayım
    1 LEVEL DW YIM

Oyundaki Nickim: BigPanzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigpanzer -- 7 Ekim 2011; 10:31:51 >

Orijinalden alıntı: bigpanzer

Bende Yeni Başladım Valhalladayım
    1 LEVEL DW YIM

Oyundaki Nickim: BigPanzer

Alıntıları Göster
    ben de valhalla'dayım. Oyunun sitesinden baktım midgardda bir türk guildi server sıralamasında 13. Ilk yirmide de 3 tane de türk oyuncu var. Bence birleşmek istiyorsak midgardda başlamalıyız.zaten 1 haftada rahat 100 oluruz. Valhalla da 150 lv karakterim var. Onu bırakıp midgardda başlayacam.

Orijinalden alıntı: harold

ben de valhalla'dayım. Oyunun sitesinden baktım midgardda bir türk guildi server sıralamasında 13. Ilk yirmide de 3 tane de türk oyuncu var. Bence birleşmek istiyorsak midgardda başlamalıyız.zaten 1 haftada rahat 100 oluruz. Valhalla da 150 lv karakterim var. Onu bırakıp midgardda başlayacam.

Alıntıları Göster
    Ben de tekrar başlamak istiyorum global mu ya yıllar sonra valhalla da açayım madem herkes burda yanlız oyun açılmıyodu bende (win7) tekrar yüklüyorum açılır umarım
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Ben de tekrar başlamak istiyorum global mu ya yıllar sonra valhalla da açayım madem herkes burda yanlız oyun açılmıyodu bende (win7) tekrar yüklüyorum açılır umarım

Alıntıları Göster
    Ben baslıcamda WebStarter Hatası verıyo indiremedm indirmek için Link verebilcek varmı ??

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Ben baslıcamda WebStarter Hatası verıyo indiremedm indirmek için Link verebilcek varmı ??

Alıntıları Göster
    Bende başlamak istiyorum, kendi sitesinden clientini indirdim kurdum. Fakat uzun patch'lerde 99%'da takılıyor ve launcher cevap vermiyor. En fazla 15dk bekledim, belki düzelir diye ama düzelmedi. Bilen varsa bilgilendirsin, çok güzel olur.

Jeff Loomis
    Zero Order Phase | Magician of the Guitar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BCFlesh

Bende başlamak istiyorum, kendi sitesinden clientini indirdim kurdum. Fakat uzun patch'lerde 99%'da takılıyor ve launcher cevap vermiyor. En fazla 15dk bekledim, belki düzelir diye ama düzelmedi. Bilen varsa bilgilendirsin, çok güzel olur.

Alıntıları Göster
    Bildiginiz türk serveri yokmu ?

Orijinalden alıntı: ByMaNyAx

Bildiginiz türk serveri yokmu ?

Alıntıları Göster
    Global Mu Online da 8 senem geçti. son 7 aydır hiç açmadım. Midgard da epey türk var. Yeni girecekler orayı tercih edebilir.

Orijinalden alıntı: homeros1

Global Mu Online da 8 senem geçti. son 7 aydır hiç açmadım. Midgard da epey türk var. Yeni girecekler orayı tercih edebilir.

Alıntıları Göster
    valhalla da oynuyorum 376 LvL de bK var ama bu site çok sorunLu Şuanda biLe açıLmıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.