Şimdi Ara

Glitch ban sebebi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Singleplayer'da sadece bir şeyi denemek istiyorum uncharted 2'nin crushing modunu hard'ın tweaklerini kullanarak bitirme glitch'i var. hile mile değil bir şey yapmıyorsunuz sadece şunu yapıyorsunuz.

multi ile bir alakası olmadığı için sıkıntı yaratmaz sanırım zaten multide hack yapanlar cod gibi oyunlarda ancak onlar banlanıyor diye biliyorum. single player glitch'inden kime ne sonuçta bir de hile kullanmıyorum sadece oyunun bozuk yazılmış kodundan faydalanıyorum.

size bir danışayım dedim sorun olur mu? yapan var mı herhangi bir oyunda veya uncharted 2 de daha önce.

• O sıkıntı yaratmaz da oyunun zevkini baltalar.
  • Olmaz tabii ki.
  • Online olmadıgı sürece sorun olmaz. Online olsada binde bir kişiyi banlıyorlar zaten.
  • teşekkürler. zaten bir çok kişi bir çok farklı oyunda bazen zor modlarda glitch kullanarak filan bitiriyor hani glitch yaptığımı bile anlayamazlar zaten o kadar detaylı gördüklerini sanmıyorumda ama mesela platinum trophy alıcam bunu böyle bitirince acaba trophy'i glitch ile almak hile sayılıyor mu paranoyaklık yapıyorum biliyorum ama içim rahat olsun diye bir de yarın öbürgün bir başka arkadaş dener onunda içi rahat olsun diye emin olmalıyım
  • Olmaz merak etme.Ben de aynı şekilde bitirdim.
  • ben gerçekten crushing'te bitirdim ama bende bir son bölümde hiç ölmedim 1 kere bile bug oldu sanırım ben asılıydım adam kaldı orda hiç ateş edemedi gelemedi yanıma saldıramadı yani. Sıktım full öldü :) + normalde 7 kere öldüm hard'da 1 crushing 0 çok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Ney ? Ban mı yedim ?
    10 yıl önce açıldı
    Hile mi? Global mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Online oyunlarda yapmadığın ve kimseye çaktırmadığın sürece birşey olmaz.
  • Ben profil atıp online pass sorununu çözdüm bir oyunda ama profili silip tekrar yükleyince bir daha çalışmadı online'i.
  • ben hard ve crushing modunda 2 kere bitirdim hilseiz
  • zaten denemek için yaptım single'da daha bir trophy almadan sildim save kayıdını filan sıkıntı yok zaten konsol ban olmazdı oyun banı olurdu online da olmadığına hatta plat bile almiyacm vazgeçtim bir şey olmaz bitirenlere bile bir şey olmuyor.

hard'da ben de bitirdim crushing'e bakayım dedim baydı ama şimdi unch 3 çıkışından önce oynarım bir daha belki. cevaplar için sağolun
  • Trophy Hack yapan hackerlar bile ban yemiyor. Bu yüzden trophy/ achievementslerin pek bir önemı kalmadı artık
  • videodan hiçbirşey anlamadım
    yinede sağol
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 16 Şubat 2012; 4:32:11 >
  • Eyvallah sağolasın yinede ben almayayım dualschok'un hakkıyla bitirmeyi yeğlerim :)
  • rdr girilmeyen evlerin içine girip çok adam öldürdüm hiçbirşey olmaz

nasıl tespit edecekler yahu saçmalamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.