Şimdi Ara

GLAVİE OR BOW BUILD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Byler Bnm 79 lvl (80) olmak üzere ve seri kasamıyorum. ama seri kasmak istiyorum buıldi degiştircemde ne önerirsiniz GLAVİE OR BOW lütfen yardım Kararsız kaldım NOT:Seri kasmak için

GLAVİE OR BOW BUILD

• ilk lvl dan bow kassan lvl ında eğer full farm san çok seri kasabilirdin..Bow daha seri kasar bnce..
  • 100 lvl wizz vardı onunla kasıyorduk 7/24 oda bırakınca kasılmamaya basladı blade o yüzden buıld degiştircem ve kararsızım
  • cold fire eğer ileri lvl sa bow çok ii gider cold fire bow sağlam olur ..
  • Tabiki bow
  • Cold 65 de max sayılır Firede iyi lightning de 52 de geri cekcem azar azar onuda
  • Yok mu başka yorumu Fikri olan yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki Bow ile daha hızlı kasarsın. Glavie'nin skilleri seridir; fakat kasarken canavarın dibine gitmen gerekir. Bow'un vuruşlarının bekleme süresi daha uzundur; fakat uzak mesafeden canavarlara tek atarak geçebilirsin.
  • tamam cok tesekkür ederim yorumlarınız için
  • bencede bow ama sana soylıyım 100 lvl blade nin onunde kımse duramaz kolay kolay yatmassında
  • -Şimdi bowla seri kasarsın ama 90 üstünde bladede kasmaya başlıyo seri söyleyeyim
  • suan da tank zaten yatıran yok medusaya da kendim gittim kac mobs daldı saglam ama yavas
  • 20 lvl'in kalmış bence blader dan dönme pişman olursun
  • Bu noktadan sonra bırakma derim.
    Biraz sıkarsan dişini faydalarını görürsün ilerde.
    Sen de demişsin yatıran yok tank diye,biraz da yavaş olsun char dimi.:)
    Bi de ilerisini düşün,max lvla geldiğinde falan itemler vs. de sağlam olursa yatıran olmaz.:)
    Karar senin tabii ki ama devam et bence.
  • Bence Bow'a döneceksen hemen dön. Blade ile 100'e kasacaksın, o bitti bir de farm yapacaksın. Günde 24 saat kassan en az 4-5 ayını alır!
  • PATEVRA O 20 LVL nasıl ilerler ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.