Şimdi Ara

glavie garment mi? armor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yardım edin hangisi daha iii olur

skil ler için de yarım ister misiN?
  • Arkadaşım hiç düşünme ve dediğimi yap sen.Çünkü ben level 64 lere danıştım ve haklılar.
    glavie full str armor yap adamı.
    skil lerde ise heauksel mi ne onu level 10 a kadar bak çıkan büyüleri kullan sadece.
    lightnin i full bas hepsini aç level atladıkça.
    ondan ayrıda firenin savunmalarını kullan.
    çok ii bi karakter olur güven bana!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_

Arkadaşım hiç düşünme ve dediğimi yap sen.Çünkü ben level 64 lere danıştım ve haklılar.
    skil lerde ise heauksel mi ne onu level 10 a kadar bak çıkan büyüleri kullan sadece.

Ya Arkadaşı Yanlış Yönlendirmeyelim Lütfen....Full Str ßuildler Germent...Hybird ßuildler Pro...Full İnt ßuildler İse Armor Giyerler...[Full İnt We Full Str ßuildler Tercihen Pro. Da Giyebilirler]

Arkadaşım Senin Şu 64 Adamları ßi Görebilirmiyim :D Daha ßunları ßilmeden 64 olmuşlar...Yuhh Demekten Kendimi Alamıorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@TRIX_78 -- 7 Temmuz 2006; 4:15:14 >

• quote:

katılıorm matrix'e
  • LvL 60'a kadar armor giy...Stone Cave'in 2. mi 3. mü odasından sonra Magical Attack yapan mob'lar var.Ondan sonra Garment giy...LvL 70'de bulabildiğin en iyi Garment seti giy...Unutma her zırhın ayrı artısı,eksisi var...

Armor giyersen,magical defansın dü$ük olur...
    Prot. her ikisininde ortası ama hiçbirinde max değilsin.
    Garment fiziksel defansın dü$ük olur...

Dolayısıyla Armor giymen,Blader'lara,Full STR Pacheon'culara ve diğer Fiziksel attack yapan char'lara avantaj sağlar fakat magical attack yapan char'lara dez avantaj...Garment'ta bunun tam tersi...
  • Şimdi full str gittiğin için fiziksel defansın çok fazla.Birde armor giyip bunu çok üst noktalara taşımaya gerek yok kesinlikle garment giymelisinin ancak bir kasarken çoğu mob fiziksel damage verdiği için kasarken armor kullanabilirsin.Aksi durumlarda tabiki garment.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KedilereFisildayanAdam -- 7 Temmuz 2006; 9:02:01 >
  • garment set ayrıca sana armor sete göre %20 daha hızlı hareket kabiliyeti ve %20 daha az mana kullanımı avantajlarını sağlayacaktır. Tabi mag. attacklara karşı artacak defanstan bahsetmiyorum bile. Ben de diğer arkadaşlar gibi garment diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_

Arkadaşım hiç düşünme ve dediğimi yap sen.Çünkü ben level 64 lere danıştım ve haklılar.

glavie adama
    lightlingi maxla
    fire ın savunma büyülerine ver demiş lol
  • kardeş eğer armor giyersen mag defansın düşük olur ve çok yavaş hareket edersin! pvpde karşına bi nuker çıkarsa zor anlar yaşarsın... full str olduun için fiziksel vuranlar zaten çok fazla damage alamaz! üstelik nukerler mag vurduu için devasa damageler verebilir oyüzden mutlaka garment giymelisin ben öle yapıyorum full str fire glavie garment baya saglam bi char olcak ilerde
    level:4x
  • yaw bi tek armor garment seçimin de yanlışlık yapmışım :):)
    armor defansı daha ii olduğu için söledim zaten.
    yalnız garment in daha hızlı atak yapmayı sağladığı özelliğini bilmiyodum.

nedeni ise abi full str bastıgın için fiziksel def yüksek mag def düşük oluyo
    garment giyersen dengelersin

Orjinalden alıntı: Tormentor03

glavie full str +garment

nedeni ise abi full str bastıgın için fiziksel def yüksek mag def düşük oluyo
    garment giyersen dengelersin

haha dengeleince noolyomuşşş??
    dengelemek istiyorsan 2STR 1INT 1 STR 2 INT formülüyle çar kas
    tobe tobe
    30 LvL olunca Tao için Garm giyin
    Trade de genelde Thiefler ya dondurdugu için ya yaktıgı ......vs .vs. Garm giyilir
    bi çok Mob fizik atak oldugu için genlede ya arm. ya Pro ama MANA ve HIZ bonus u için garm tercih edilebilir orası ayrı bi mesele
    ama paranız varsa 3 tür Zırh tan da bulundurun diorum . Mesela STR çar a Karşı PvP yapacaksanız ELBETTE ARMOR giyeceniz yani ..........................
    Şimşek gibi bir hatıra, nal seslerimizden.

• STR Build'lerde Glavie ve Pacheon'un fiziksel defansına fazla güvenmeyin...Full STR olmasına rağmen aman aman bir fiziksel defansı olmuyor...Armor set giymi$ full int Sword fiziksel defansta Glavie veya Pacheon'u geçebilir shield faktöründen dolayı...Full STR Blade ise Garment giyerek kaybettiği fiziksel defansı Shield'den dolayı kazanabilir.Nuker her zaman Nuke kullanacak diyede bir kaide yok...Garment giymi$ bir Glavie'ciye,Full int veya hybrid Spear Chain Spear Dragon'la giri$irse Glavie'ci çok zor anlar geçirebilir.Veyahut Hybrid Sword veya Full Int Sword Killing Blade ile Knockdown yapıp,Killing Heaven Blade'ile 3'lü stab yaparsa yine full str pacheon veya glavie zor anlar ya$ar Garment giyerse...

LvL 70'de Glavie vs Blade genelde pot fight'tır...Dolayısıyla Glavie vs Blade kapı$masını her zaman yüksek critikli,yüksek "+" lı silaha ve tabi armor giyen char kazanacaktır...

Garment'ın kazandırdığı %20 hız da yüksek lvl'lerde etkisini yitiriyor...Daha az mana kullanımı ise yine kullanılan mana pot'ların sayısına aman aman etki etmiyor...

Eğer garment giyilcek ise her parçası min +3 olacak $ekilde olmalı...

• drogon_rider a katılıyorum. Str buildler pvpde garment giymeli bence. Ama lvl kasarken garment giymenin bi anlamı yok bence.( Ravineler ve cave in bazı odaları hariç) Ama 2 set birden yapmak da biraz para ve emek ister.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.