Şimdi Ara

Gladyatörler bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar oyunda yeniyim 38 lwl glad carım var birkaç sorum olacak

1- Manastoneleri kafama göre bastım ( salladım diyebilirim)
    Manastoneler ne olacak ?

2-Oyunda 38 lwl e geldm ve henüz stigma takmadım cünkü hangi stigma ne yapar bilmiyorum. Hangi stigmayı alıp takmam gerekir ?

3- Polearm mı kullanmalıyım GreatSword mu

4- Oyunda her sınıfta stun skili var ya bi bende mi yok bi tane adam kovalayacm diye canım cıktı

Yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun

• 1-crit strike ve accuary , attack manastoneleri basar gladlar genelde , 3 set parçana accuary bas dodge ve evade geçme sinlere ve rangerlara o lvl de
    2-O lvl de zaten çok bi stigma seçeneğin yoktur ama şunları al ; Improved Stamina , Ankle Snare I , Unwavering Devotion I , Absorbing Fury I
    3-polearm daha cok yere düşürüyor 4 tanede yerde vurma skili var gladın bu yüzden tercih sebebi
    4-ankne snare stigma skili var uzaktan atarsın ayağını bağlarsın adamın , 52 den sonrada tendon slice var oda aynı işi görüyor
  • Glad zor bir karakterdir . Sorclar korkulu rüyan olacak . Moralin bozulmasın oyunda oynaması en zevkli karakterlerden biridir.
    Çünkü her karatterle tatlı bir mücadele edersin ve zevk verir ama genelde yenilirsin . O sebeble çeşitli ekipmanların olması gerekli .
    Silah olarak Polearm kullan ama . Trioran speari düşürmek durumundasın hep magig resist hende accuracy ve crit olan iki sete sahip olman lazım.

lvl düşük daha bir an önce kas 55 ol bu oyun 55 te başlıyor . düşük lvl larda stres yapma ve eleştirileri dinleme önemsiz teferruata takılma .

hızlı bir şekilde lvl al bir an önce sonra anlatırız kalanını.....
  • Şuan 60 lvlim hala yardımlarınıza ihtiyacım var :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: candonem

Şuan 60 lvlim hala yardımlarınıza ihtiyacım var :/

Bir gladiator olarak bi defa sundan emin ol ki arenada herhangi bir mage karaktere karsi cok cok zayif kalacaksin. Bu yuzden bu karakterlere yenildiginde oyundan soguma. Cunku bu karakterleri de diger pvp alanlarinda (eye, dred, chaos arena, co-op arena vs.) yenebileceksin.

Manastone olayina gelince, kullandigin silaha gore belirleyecesin. Eger polearm kullaniyorsan bir miktar accuracy, greatsword kullaniyorsan daha fazla attack basabilirsin. ama polearm genelde gladin ana silahidir, ben de polearm kullanmandan yanayim.
  • Evet suan polearm kullanıyuorum
    Kendime göe şöyle bişey yaptım 3 slot ( omuzluk ayakkabı eldiven) acc diğer lerim crit
    Sizce bu yol doğrumu
  • Itemleri gormek gerek. Once arena itemlerini toplamaya calis, onlara acc ve crit karisimi yapabilirsin. Attack icin onemli olan silahtir. Silaha bastigin + cok daha fazla attack arttirir. Bu yuzden iyi bir silahin altina arena weapon combine edip en azindan +5 yapmaya calis. Tabiki ilerde cok daha fazlasi gerekecek ama simdilik izleyecegin yol bu olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kısaca şöyle anlatayım
    Zırhlarım full miragent set, 60 lvl oldum ama bir sıkıntıda dolayı oyuna pek fazla giremedim o yüzden pek iyi değil itemlerim .
    Elimde şuan için Adella's polearm var bir polearmla daha birleştirmiştim onu hatırlamıyorum ama hedefim şu
    Miragent in silahını aldım, colesium dan Kesath polearm alıp miragent ile birleştirmeyi düşünüyorum..
    Taş stoklamaya calışıyorum genelde 60+ taşlar var 11-12 tane ayrıca 1 tane 81 bi tanede 84 lv taş var
    Zırh olarak şunu söyleyeyim şuan 39k insignam var (o mor olanlardan ) ama diğer insigna (o sarı olan madalyalar[pvp de verdiği] onlardan fazla yok 900 küsür bu nedenle zırh alamadım pvp li . Biraz daha arenada insigna kasıp Cruible Coliseum zırhlarından almaya çalışacağım
  • Bence sen oyunu bırak :D daha çok işin var çünkü . yada gel benim çarı satayım sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maoo

Bence sen oyunu bırak :D daha çok işin var çünkü . yada gel benim çarı satayım sana :D

:D Önerin için çok saol :D Ama ben o uzun yolu geçmek ve o çarı yapmak istiyorum.. :D
  • arkadaşlarında dediği gibi atack accuracy ve crit bas gladların ana manastonelerını bunlardır.
    Adella polearmım var demişşin zaten yeteri kadar kahrun biriktirdiğinde adellayı da geri ver ve kahrun spearı almanı tavsiye ederim.Altına da 60 lvl çift condi arenayı da birlestirdin mi gayet iyi bi atağa sahip olursun.Tabi oda yetmiyecek bir süre sonra + laman gerekecek silahını.

Genel olarak antilerin mage sınıfıdır o nedenle arena da falan denk gelip yenilirsen oyundan soguma ama eye da olaylar farklıdır.Mage ozellıkle sorca denk geldıysen agro alıp ole atack yap mageye tabı akıllı bır mageye denk geldiysen o farklı alan uyutma atıp mobuda uyutabılır oda sans artık :)

Benım statları soylıyeyım sana ona gore carındakı manastoneları basarsın.

Attack 863
    Accuracy 2864
    Crit 930

Tabı bunlar Buff ve scroller ile beraber

Kolay gelsın...

Zor yolu sectın bunun bıraz zaman alıcagından emın olabılırsın :)

• pingin düşük değilse hiç attack stone basma direk crt/acc git yok 60 veya altı ise 1 part attack basabilirsin. endgame için acc 2800-2900 arası olması lazım. crt. çıplak 600-650 arası bırak boş slot kalırsa hp basmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.