Şimdi Ara

gladiator un artisi eksisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem vuruşu hem defansı iyi bi char için gladiator e ne dersiniz?

nerelerde zorluk yaşar?

nerelerde kolaylıklarınızı görürüz?

mageden fena halde sıkılmış durumdayım mana bitiyor yahu

bir de 3-4 yaratık arasında kalınca yatabiliyor.

defans düşük çünkü mage de....

ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 25 Ocak 2012; 14:29:02 >

• bir dagger olarak gladiatörleri hiç sevmem ama class olarak iyi
  • Önemli olan oyundan ne istediğin. Ben şu şekilde oynuyorum oyundan bu şekilde haz alıyorum ve oyun stilim şu dersen sana daha çok yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

hem vuruşu hem defansı iyi bi char için gladiator e ne dersiniz?

nerelerde zorluk yaşar?

nerelerde kolaylıklarınızı görürüz?

mageden fena halde sıkılmış durumdayım mana bitiyor yahu

bir de 3-4 yaratık arasında kalınca yatabiliyor.

defans düşük çünkü mage de....

ne dersiniz?

Kazaheli açarken söylemiştim magede zorluk çekebilirsiniz diye :) ama size tavsiyem şu gladi açmayın yine zorluk çekiceksiniz silah ararken -85 için dual büyük problem benim tavsiyem orc warriorlardan titan yada grand khavatari hiç bi şekilde sorn yaşamazsınız bu karakterle
  • olsun mage de olsun

dwarf da var 58lvl :D

bi de waror olsun

fazla char goz çıkartmaz

enzora nin char benimki ile ayni lvl 69 o gladi daha sağlam gibi geldi bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

olsun mage de olsun

dwarf da var 58lvl :D

bi de waror olsun

fazla char goz çıkartmaz

enzora nin char benimki ile ayni lvl 69 o gladi daha sağlam gibi geldi bana :D

O zaman söyle söyliyim duelist her zaman 2 vs 1 yapabilcek kapasiteye sahip bi char zaten tss ile robelere her daim tek geçersin ancak silah bulmada srn yaşabilirsin çünkü dualsword yapmak çok tuzlu :) kesh*kesh low a grade weapon bile en az 10kk
  • wind rider/ ghost hunter , dominator , tank, archer ile çok rahat kesilen bir class.. speedi yoktur ama onuda sonic move halleder, hiç sevmem kendilerini :D
    tabi alınacak bufflara göre de değişir kimin kimi indireceği, ve olympiad ın kral charıydı bi zamanlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer clientlerde bilmem ama Interlude'de hala oly king, böyle olduğundan birçok kişi tarafından sadece olimpiyat oyunlarını kazanmak için açılan başka birşeye yaramayan gereksiz char.
  • Eğer server interludeyse olyde yardırır. Eğer nerflenmemişse pvpdede yeri gelir 3-4 vs 1 de atarsın augmentine bağlı -9 dex +5 str +4 con
  • Ben GoD-Shilende oynuyorum Gladi var bendede Güzel class eğer low rate başka bi sw de oynuyosan A grade Tallum Heavy-Dual Keshan al 81 e kadar kas :Duelist le blunt kalkan şeklindede kasa bilirisin.
  • Hiç uğraşmamanı tavsiye ederim, her ne kadar oyunun en karizmatik charı olsada istediğin zevki alamıyorsun. Ben çok denedim
  • eğer c6 oynuyosan oly dede çok iyi dışardada ama god da glad bitmiş gibi bişey 85 e kadar çok güzel gelir 85 den sonra mage gibi mana sıkıntısı olucak hemde çok fazla olucak ben 70 e kadar pvp zevkini alip birakmiştim euda eğer mana sorunu istemiyosan summoner dene godda gerçekten çok süper olmuş özellikle 85 den sonrasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.