Şimdi Ara

glade'in ön konsola yaptıkları.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önemli olan plastige bunu yapan kokladıgımzda cigerlerimize ne yapıyor
  • Bir kere takmıştım benim Opel Meriva ya. Akıp alttaki gümüş renkli bandı, siyah hale çevirdi
  • walla en mantıklısı şu basit araç parfümlerinden alıcan, hergün 1 kere o göğüsdeki 4 havalandırma deliğine sıkıcan.. bayağı idare ediyor
  • Aktardan lavanta ya da kokusunu beğendiğiniz bi ot alın, bayanların giydiği şu ince çorapların

içine koyun güzelce, atın ön koltuğun altına, mis gibi koksun, hem de zararsız

Plastiğin anasını ağlatan glade tarzı oto parfümleri (ki beterleri de var)

ciğerinize ne yapar siz düşünün, sigara içmeyip ciğerini koruyan kişiler özellikle...

Hadi diğerleri kendilerini düşünmüyor sigara içerek

Dalga geçip gülebilirsiniz ancak söylediğim yöntem doğal, ve etkili,

Çorabı adam gibi kesip biçtikten sonra çorap olduğunu kimse anlamaz zaten

Yani bulanın "bu ne lan ahahah" diye dalga geçmesini gerektirecek bi durum olmaz
  • Benim eski Megane II aracımda bu olay başıma gelmişti,dik tutmasına özen göstermeme rağmen bir şekilde akmış.Ve havalandırma ızgaralarında sol alt tarafında erime yaptı.Bu nedenle bahsi geçen airwicke dönüş yaptım.Şu an bu güzel,hoşuma gidiyor ama ilk araca bindigimde cok ağır koktugundan sadece iceride etkisi bitince kapagını açıyorum.Yoksa her yer kokuyor:)
  • Aynısı benim grandvitarada başıma geldi ufacık ama sinektir mide bulandırır o durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergin967

arkadaşlar bu konuyu daha öncede çok okudum ama bir musibet bin nasihatten iyidir demişler..
    önceki arabam tipoydu ve bende gerek glade gerekse arexons tarzı havalandırma peteklerine takılan kokular çok denedim birgün farkettimki göğüsteki havalandırma peteği resmen tutacaklarından erimiş,hiç aklıma gelmedi parfümden olacağı eskidi araba ondan filan dedim ama başkabir forumda bu dertten muzdarip bir sürü arkadaşla yazışınca gerçek ortaya çıktı sorun glade değil peteğe takılan tüm kokular yapıyor bu hasarı özellikle sıcak havayı açınca,yoksa arabadaki 4 petekten tamda parfüm takılanının erimesi tesadüf olamaz lütfen peteklere takmayın bu kokuları...
    ben astrada aşağıda resmini koyduğum kokuyu kullanıyorum cam şişe uygun biryere koyun örneğin ben koltuğun altına koyuyorum herkes çk beğeniyor tavsiye ederim özellikle turuncu mango-kavun harika..

glade'in ön konsola yaptıkları....

siz bunu koltuğun altına koymakla iyi yapmışsınız.
    bunları birde arka cam önüne, ön konsola vs. koyanlar var. çok tehlikeli.......

arka cam önünde duran bir kitap bile sert bir ani frende veya kaza anında ensenize çarparak ölmenize sebep oluyor..

bu konularla ilgili testler yapılıyor. dediğim gibi sert bir frende veya kaza anında bagajda bulunan alet çantası ön camdan dışarı fırlayabiliyor.
    yani artık bu cam şişenin arkadan kafanıza çarptığını düşünün, durum çok vahim.

sizin koltuk altına koymanız iyi olmuş ama bence ne olur ne olmaz yolcu koltuğunun altına koyun, sizin koltuğun altından yuvarlanarak pedalların altına girebilir. olmayacak birşey değil

• Ahh ahh.
    Bende yapmıştım zamanında o hatayı.
    Özellikle sıcak havalarda genleşme oluyor sanırım maddede.
    Oda taşıp akınca bu gibi sonuçlar doğuruyor.

benim Accentte olmuştu 1999 yılında.
    Ben hiç ellemedim.

Arkadaşımın Borasında olmuştu,o komple ortadakşi plastikleri değiştirmişti.

Araçta koku seveler için en güzel ürün Airwick Deco...

Ancak arkadaşların dediği gibi kesnlikle arka cam önüne koymayınız.
    Kaza anında kendi ağırlığının 4 katına çıkabiliyormuş.
    Discovery Tv de testleri yapılmıştı.

Gerçekten çok tehlikeli..

Saygılar.
  • Ben şapkalığa iğde ağacının dalından ,tabi ki baharda çiçek açınca bir dal koyuyorum her yer mis gibi kokuyor kimyasal bir şey de koklamamış oluyorum.
  • nasıl mı oluyor????

1) düzgünce dik konumda takın
    2) güneşi gören bir yere arabayı çekin
    3) güneş tam dikken yani saat 12 1 gibiyken güneş ışınları gladein üstüne gelcek şekilde ayarlayın.
    4) tamamdır

glade mercek görevi görüyor ve kalitesiz ya da eskimiz plastik (poli bazlı) yerlere geliyor ve çok ısıtıyor. haliyle orası da erimeye başlıyor ve aşşağı doğru akıyor.

olay bundan ibaret. tabiki biraz sanşsızlık gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 22 Mayıs 2009; 21:25:58 >
  • daha 2 aylık araca aldık. ürünü almamızdan 6 gün geçtikten sonra baktıkki eritmiş. içim acıdı. çok gıcık bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Mayıs 2009; 14:12:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.