Selam. Arkadaşlar işyerinde bilgi işlemciyim. Kullanıcıların bilgisayarlarına bağlanıp farkedilmeden ne yaptıklarını kontrol etmek istiorum. Logmein kullanıyorum ama bağlandığımda ekranda bildirim çıktığından çalışanlar anlıyor ve hemen işlerine devam ediyolar.. Bana gizlice uzaktan masaüstü izleme prgramı lazım.... Yardımcı olursanız sevinirim...
tinasoft -easycafe sistemleri gibi bi şey lazım o zaman sana.internet cafelerde gizlice bakabiliyolar tam senlik ama oda aylık ucreti vardır onun sen yinede bak istersen Tİnasoft http://cafem.tinasoft.com/
TeamViewer var Kardeş Ama Onadada Bağlandığında Sol Alt Köşede Uyarı Veriyor Bilgisayardan Anlamayan Biri için Düşünüyorsan Olur O =))
Yapılan her iki öneride de anlaşılır. Anlık görüntülemelerde böyle bir pro varmı bilmem ama Golden eye pro öneririm. Belirlenen aralıklarla bilgisayardan görüntüleri alır ve kaydeder. Süreyi ayarlarsın ve gizlersin, iş çıkışından sonra neler yapıldığını izlersin.
Akınsoft Cafe Client ile yapabilirsin kişiye uyarı göndermeden inceleme yapabiliyorsun.
TEAMVIER OLMAZ CUNKU BAAGLANTI YAPMAN ICIN KARSI TARAFIN SANA ID VE SIFRESINI VERMESI LAZIM AKINSOFT UN INTERNET KAFELERDE BOYLE BIR PROGRAMI MEVCUT DIYO BILMEKTEYIM
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
TEAMVIER OLMAZ CUNKU BAAGLANTI YAPMAN ICIN KARSI TARAFIN SANA ID VE SIFRESINI VERMESI LAZIM AKINSOFT UN INTERNET KAFELERDE BOYLE BIR PROGRAMI MEVCUT DIYO BILMEKTEYIM
Team da şifreyi kendin belirleyebiliyorsun ama ID yi zaten 1 kez atıyor programı kurdugunda bidahada değişmiyor işte bir tek bağlandıgında sol aşağıda küçük bir uyarı çıkıyor ordada bağlandı yazmıyor sadece senin ID yazıyor onu da anlamazlar heralde ayrıca şifreyi kendin ayarlayabiliyorsun ve team ı hep baslatım sonlandırılmamasını da sağlayabiliyorsun
Ben sadece öneride bulundum arkadaş kurar bi denerse ayarlarınıda yaparsa işini görecektir.
tamam bişey demedım sadece oyle bılıyordum onu soyledım ıd degısıyor dıyo bılıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
tamam bişey demedım sadece oyle bılıyordum onu soyledım ıd degısıyor dıyo bılıyordum
Bende Açıkladım Dostum Ters Bişey Söylemedim
bilgi işlemci ...
asgari ücretlemi çalışıyorsunuz ? nasıl işe başladınız ? kaç server ve client var ?
forumda böyle bir soru sorup üstelik "bilgi işlemciyim" demek rencide edici olmuyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan asgari ücretlemi çalışıyorsunuz ? nasıl işe başladınız ? kaç server ve client var ? forumda böyle bir soru sorup üstelik "bilgi işlemciyim" demek rencide edici olmuyormu ?
arkadaş, meslek lisesi terk olablir.
aradığın program radmin kardaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
bilgi işlemci ...
asgari ücretlemi çalışıyorsunuz ? nasıl işe başladınız ? kaç server ve client var ?
forumda böyle bir soru sorup üstelik "bilgi işlemciyim" demek rencide edici olmuyormu ?
Olmasa bile bu sorudan sonra olmuştur herhalde.
ben bu şekilde güvensizlik gibi insanların ekranlarına dalmayı hiç etik bulmuyorum. bunun çk basit yolları olmasına rağmen tasvip etmediğim için kimseyede yol göstermiyorum. Adama güvenmiyorsan işten çıkartırsın yoksa adam canı sıkılınca bir kaç siteye girmiş bunu koz olarak kullanmak hiç hoş değil. Hem bu işi yapan arkadaş veya patronlar ne kadar dürüst. Kendileri ile ilgili birşeyi başkasının öğrenmesi hoş mu? Hem profosyonel olanlar butür işlerle değil gerçek anlamda işlerinin gereği ile ilgilenirler kimsenin çörü çöpü onları ilgilendirmez bile iş nasıl yapılıyor diye değil sonuca bakarlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme